INGRID Cosmetics "Casablanca" Smokey Eye Shadow akių šešėlių paletė "112"

Apie Ingrid kosmetiką ir pirmąjį įspūdį buvau sukūrusi Youtube filmuką, tačiau po to, kai nusprendžiau visus juos padaryti privačiais ir bent kol kas nefilmuoti, pirmosios nuomonės filmukas liko nepasiekiamas. Apie kai kuriuos produktus iš tiesų norisi parašyti ir papasakoti gerokai plačiau nei tame filmuke, ypač kai praėjo nemažai laiko, aš susidariau tvirtą nuomonę apie priemones ir ji jau senokai nebekinta. Kadangi visos mano tuo metu pirktos priemonės vis dar parduodamos Camelia vaistinėse, labai norisi užrašyti savo nuomones į įrašus ir palikti ateičiai, tiek sau pačiai, tiek tiems, kurie planuos pirkti bei ieškos atsiliepimų apie priemones. Šį kart eilė akių šešėlių paletei, užvadintai Casablanca, kurios paveikslėliu internete buvau labai susižavėjusi.

"Mirtis - tai ne tamsa - tai šviesa. Tai ne niekas - tai amžinybė. Tai ne galas - tai pradžia."
V. Hugo



Produktas: INGRID Cosmetics "Casablanca" Smokey Eye Shadow akių šešėlių paletė "112"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gal atspalvių derinys? Vargiai randu privalumų šioje priemonėje
Labiausiai nepatiko: labai prasta pigmentacija
Tūris: 7 g
Kaina*: 4,30 EUR (šiuo metu Camelia vaistinėje taikoma -15% nuolaida, galima įsigyti už 3,65 EUR)
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 0,5/5

Ką žada gamintojas: INGRID akių šešėliai CASABLANCA pasižymi kremine konsistencija, todėl yra lengvai naudojami ir užtikrina ilgai išliekantį makiažą. Sudėtyje esantis taukmedžio sviestas maitina akių vokų odą ir pagerina jos elastingumą. Keturių intensyviai veikiančių spalvų paletė garantuos profesionalų dūminį akių makiažą.


Nedidelė, apvali akių šešėlių pakuotė primena kokius '90-tuosius. Pigus dangtelis, pigus pagrindas, pigus, greitai susibraižantis, nekokybiškas plastikas, keistai juoda, bet nevisai juoda spalva ir tas keistas spalvų sudėliojimas. Apskritai visas vaizdas atrodo labai pigiai ir nekokybiškai, paletė net užsidaro sunkokai, jos dangtelis labai greitai atsilaisvino ir dabar tiesiog nusikelia/ užsidengia, bet nebeužsifiksuoja. Žodžiu, pakuotė iš tiesų prastos kokybės, bet aš ant jos nė kiek nepykčiau, jei dekoratyvinės kosmetikos priemonė būtų kokybiška.

Kvapas. Paprastai akių šešėliai turi vos jaučiamą, silpną priemonės kvapą. Šiuo atveju šešėliai kvepia senoviniu priemonių kvapu, visai kaip seniau gaminami šešėliai.

Konsistencija. Visiškai nesutinku su gamintojo aprašymu, neva šešėliai kreminės konsistencijos. Šešėliai šiek tiek skiriasi vienas nuo kito, man maloniausia 4 numerio atspalvio drėgnoka konsistencija. Tuo tarpu 1, 2, 3 numerio atspalviai sausi, kieti ir jokio kremiškumo neturi.


Sudėtis: Talc, Mica, Isostearyl Isostearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Kaolin, Magnesium Stearate, Butyrospermum Parkii Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben.
May contain: CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77891, CI 77266, CI 45430, CI 77861, CI 17200, CI 19140, CI 77510, CI 77007, CI 15880, CI 15850, CI 73360, CI 72015, CI 77288, CI 77289, CI 42090, CI 74160, CI 47005, CI 77742, CI 77120, CI 77002, CI 45410, CI 45380, CI 12085, CI 77163, Hydrogenated Polyisobutene, Palmitic Acid, Synthetic Fluorphlogopite


Poveikis. Pirmiausia ir pirmuoju įspūdžiu šios paletės pigmentacija yra visiška tragedija - visiškai ant odos nesimato nei vieno atspalvio, išskyrus nr. 4, o ir ji atrodo visai ne juoda, o labai prastai pigmentuota pilka. Darydama makiažus su šia palete kas kartą turėdavau problemų bandydama išgauti bent vieną spalvą, o jei bandai bent truputį pasklaidyti - iš viso nieko nesimato ant odos! Galiausiai po poros bandymų paletę tiesiog užmečiau ir pamiršau. Po kiek laiko, tvarkydama kosmetikos stalčių atradau ir pabandžiau nukrapštyti viršutinį šešėlių sluoksnį - tas variantas pagelbėjo su Ingrid skaistalais. Regis ir šiuo atveju šiek tiek padėjo, spalvą nesklaidant pavyko uždėti ant voko, ji šiek tiek matėsi, bet pigmentacijos reikalų tas pakrapštymas vistiek nepataisė... Padengti padengiu, bet jei sklaidau - vėl nieko nelieka! O koks makiažas nesklaidžius? Prastas, kaip matote nuotraukose apačioje - geriausia ką pavyko išgauti iš šios paletės apskritai. Be to, sekantį kartą paėmus paletę į rankas tenka vėl krapšyti paviršių, kad pavyktų išgauti spalvos - regis ant viršaus užsideda kažkokia plėvelė, kuri neleidžia paimti nė kiek pigmento...


Labai prasti reikalai ir su išlikimu - per porą valandų šešėliai kažkur dingsta nuo odos. Mano galva šios Casablanca paletės visiškai nevertos dėmesio. Net ir atspalviai, kurie internete atrodė labai dailiai ir patraukliai, realybėje kažkokie purvini, trūksta aiškaus pigmento ir normalios spalvos. Veltui išleisti pinigai, tad nors paletei dažnai taikomis nuolaidos, tačiau labai rekomenduoju apeiti dideliu ratu - tai visų laikų prasčiausia paletė, kokią tik kada esu bandžiusi!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai