DOVE Advances Hair Series "Youthful Vitality" BB kremas senėjantiems plaukams

Šiandien kiek ilgiau prabuvau mieste su tikslu ieškoti batų tiek sau, tiek vaikui, tad prie įrašų galiausiai prisėdu tik vėlokai vakare - vaikas visuomet nori papildomo dėmesio grįžęs iš darželio, vyras būna pasiilgęs manęs po darbų, o ir aš noriu paplepėti bent keliais sakiniais, tad taip ir lieka laiko tik visiems sugulus, bent jau šiandien. Šiandienos įrašą turėčiau skirti plaukų priežiūros gaminiams, tad šį kart kiek daugiau pakalbėsime apie Dove kremą, skirtą senėjantiems plaukams. Kas yra senėjantys plaukai? Hmmm... mes kiekvieną dieną senstame, lygiai taip pat ir mūsų plaukas, plaukų gyvavimo ciklas apskritai gana trumpas, tai kas tas senėjantis plaukas? Radau informacijos, jog praradę spindesį, retėjantys ir pan. tačiau čia vėl norisi prieštarauti - taip apibūdinčiau nesveikus plaukus, plaukus kuriems trūksta maistinių medžiagų, drėkinimo, maitinimo. O tas "senėjantiems plaukams" labiau primena marketinginį užvadinimą smalsumui sukelti ir mano smalsumą būtent dėl to ir sukėlė. Įraše tikrai nebesigilinsiu, kokiems plaukams čia turėtų būti skirta, verčiau pasižiūrėkime į kremo savybes ir poveikį.

"Kaip beprasmiškai galima nusišnekėti, kai trokštama vaizdingai pasakyti."
E. A. Po



Produktas: DOVE Advances Hair Series "Youthful Vitality"  BB kremas senėjantiems plaukams
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: palengvinti šukavimą, saugoti ir stiprinti plaukus
Tinkamas tipas: senėjantiems plaukams
Labiausiai patiko: švelnumo ir žvilgesio efektas
Labiausiai nepatiko: neaiški marketingo idėja ir sudėtinės dalys
Tūris: 125 ml
Kaina*: 9,89 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur-kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose 
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: BB plaukų kremas senėjantiems plaukams padeda atstatyti maistinių medžiagų balansą, palengvina šukuosenos formavimą, saugo ir stiprina plaukus nuo lūžinėjimo.

- Sugražina plaukams jaunatvišką spindesį;
- Sudėtis praturtinta antioksidantais ir UV kompleksu;
- Naudojant kartu su tos pačios rūšies šampūnu, kremas padeda pilnai atstatyti reikiamą naudingų medžiagų kiekį ir tinkamai pamaitinti plauko struktūrą;
- Saugo plaukus nuo lūžinėjimo, trūkinėjimo ir skilinėjimo;

- Suteikia plaukams paklusnumo.

Naudojimas: 4-5 dozatoriaus paspaudimais užtepkite ant drėgnų ar sausų plaukų, bet ne ant šaknų. Šio kremo nuskalauti nereikia.


Balto plastiko pakuotės forma primena daugybę plaukų kremų pakuočių - tiesiog standartinis apvalus buteliukas su plastikiniu dangteliu. Priemonė dozuojama patogia pompa. Kalbant apie dizainą, kaip visuomet Dove kompanijos buteliukai pasižymi minimaliu, šviesiu, švariu dizainu, kuriame dominuoja balta spalva ir vienas spalvinis akcentas, būdingas paprastai visiems gaminiams, kurie priklauso tai linijai.

Kvapas. Kosmetinis, malonus, tačiau kiek skiriasi nuo prieš tai naudotų kompanijos plaukų produktų. Šita gerokai brandesnis, turi aiškiai jaučiamo sunkumo, tačiau neerzina, kvepia kaip plaukų priežiūros gaminiai.

Konsistencija kreminė, standartinė plaukų kremams, gal šiek tiek skystoka.


Sudėtis: Aqua, Polyquaternium Crosspolymer-3, Glycerin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Elastin, Cocos Nucifera Oil, Tocopheryl Acetate, Benzophenone-4, Collagen, Propylene Glycol, Parrafinum Liquidum, Amodimethicone, PEG-12 Dimethicone, C11-13 Isoparaffin, Parfum, PVP, Sorbitan Oleate, Polysorbate 20, Trideceth-6, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Aš visiškai nenoriu kalbėti ir spėlioti apie poveikį prieš senėjančius plaukus, man tai neatrodo nei logiškai, nei kažkaip paaiškinama, tad tik apie mano potyrius. Plaukų kremą iš tiesų labai lengva naudoti, man reikia vos 2 pompos paspaudimų vienam kartui ir jau naudoju ilgą laiką, priemonė buteliuke senka lėtai, yra skalsi naudoti. Kremas gana greitai susigeria į plaukus ir suteikia iš karto matomą efektą. Plaukai tikrai įgauna spindesio, švelnumo ir minkštumo iš karto. Plaukus iš tiesų lengviau šukuoti, jie atrodo dailiau, gražiau ir patraukliau. Efektas man iš tiesų patinka, kremas daro tai, ką žada, tad mielai sunaudosiu, tik ne kaip priemonę senėjantiems plaukams, o kaip plaukus kondicionuojantį ir padedantį juos formuoti kremą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

Rašyti komentarą