ISANA Acetonfrei nagų lako valiklis be acetono

Nagų lako valiklis man vis dar yra vienas didžiausių galvos skausmų - jei pasirenku itin švelnų, tai jis praktiškai nevalo; jei perku greit valantį - sausina nagų plokšteles. Taip ir blaškausi kaip gervė ir garnys, negebėdama apsispręsti ko noriu ir niekaip neatrasdama to vieno tobuliausiojo. Šį kart mano namuose apsigyveno Isana nagų lako valiklis, žadantis beacetonę formulę. Atidžiau panaršiusi blogo archyvus, aš matau, kad jau rašiau apie panašios išvaizdos ir tokio paties pavadinimo laką (ČIA), tačiau regis kompanija atnaujino priemonės sudėtį ir pakuotę, tad labai labai trumpai noriu papasakoti, kas pasikeitė ir ar man jis patinka.

"Žmonijos istorija iš esmės - idėjų istorija."
H. Dž. Velsas



Produktas: ISANA Acetonfrei nagų lako valiklis be acetono
Gamintojas: "Rossmann". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuvalyti nagų laką
Tinkamas tipas: visiems tipams ir dirbtiniams nagams
Labiausiai patiko: greitas poveikis
Labiausiai nepatiko: pernelyg agresyvus nagams, nori sausinti
Tūris: 200 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Nagų lako valiklis tausojamai, patikimai ir greitai nuvalo nagų laką. Puoselėja nagus ir užtikrina efektyvų valymą, Su vertingu aliejumi. Tinka dirbtiniams nagams.

Sudėtis: Ethyl Acetate, Alcohol Denat., Caprylic/ Capric Triglyceride, Aqua, Parfum, Limonene, CI 17200.


Poveikis. Jei trumpai, tai trumpai. Realiai pastebiu tik tai, kad sudėtyje prisidėjo vandens ir kvapų ingredientai, pasikeitė dažiklis ir viskas. Gamintojas aprašyme sako, kad formulė su aliejais, tačiau tai netiesa, jokių aliejų ar puoselėjančių ingredientų čia nerasime, priešingai - gausu sausinančių ir agresyvių. Ko pasekoje mano nagai visai nejaučia, kad čia nagų lako valiklis be acetono... priešingai, toks jausmas, kad valyčiau su beveik pigiausiu įmanomu nagų lako valikliu. Nagai tikrai jaučiasi ir pasausėję, ir odelės dirginamos... Nors valymo efektas čia nepriekaištingas, vos kelios sekundės ir visi nagų lako likučiai pašalinami be jokių papildomų pastangų. 

Nagų lako valiklis palieka aiškiai jaučiamą kvapą ant nagų po jų valymo ir man tai atrodo visiškai bereikšmis dalykas - pats valiklis siaubingai dvokia ir kvapas riečia nosį, o nagai neva kvepia. Ir šiaip, kas iš to kvapo, jei iš karo po valymo skubu nusiplauti rankų ir pašalinti visus valiklio likučius nuo nagų? Kažkokia beprasmybė... Apskritai valiklis tikrai neblogas pasirinkimas toms, kurios mėgsta greitą valymą ir pernelyg negalvoja apie nagų sausinimą, tuo tarpu aš jau ilgiuosi iš tiesų švelnių nagų lako valiklių, kurie švelniau veiktų odeles, neišsaustinų nago ir nekeltų abejonių dėl deklaruojamo švelnumo. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai