EVELINE "mini MAX" greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas (atspalvis No. 489)

Pagaliau vasara aplankė ir mano nagus, tad aš visa galva neriu į spalvas. Peržiūrėjusi savo nagų lakų kolekciją pastebiu, kad šiemet mane labiau traukia prie pastelinių atspalvių, tad regis ši vasara bus labiau pastelinė, nei praeita. Šį kartą šokau į ryškiai rožinę ir rezultatai mane šį kart džiugino labai ilgai. Eveline miniMAX ryškiai rožinis nagų lakas ir mano nuomonė apie jį. 

"Keliauti - tai kiekvieną akimirką gimti ir mirti."
V. Hugo



Produktas: EVELINE "mini MAX" greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas (atspalvis Nr. 489)
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgas išlikimas
Labiausiai nepatiko: prasta pigmentacija
Tūris: 5 ml
Kaina*: 1,59 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: EVELINE MINI MAX - tai greitai džiūvantis ir ilgai išliekantis nagų lakas. Subtilios, neutralios arba klasikinės nagų lako spalvos sukurs nepriekaištingą manikiūrą.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Tosylamide/ Epoxy Resin, Isopropyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Stearalkonium Betonite, Adipic/ Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polivinyl Butyral, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate.
May contain: Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilivcate, Polyethylene Terephthalate, Aluminum Powder/ Ethyl Acetate, CI 19140, CI 77266, CI 77891, CI 15850, CI 74160, CI 15985, CI 77510, CI 15880, CI 45410, CI 45380, CI 45350, CI 45370, CI 15865, CI 77491, CI 77492, CI 77742, CI 73360.


Mano nuomonė. Nedidelis, volelio formos nagų lako buteliukas, savo išvaizda tikrai neatrodo kaip kokybiškiausias ar prabangiausias nagų lakas. Atvirkščiai, pakuotė atrodo gana pigiai, tačiau mane džiugina nedidelis priemonės kiekis. Realiai mes labai retai išnaudojame visą nagų lako buteliuką, tad mažesnis kiekis man yra geriau nei 10 ar 15 ml pakuotės. Nagų lako šepetėlis platus ir kirptas labai nekruopščiai, toks jausmas lyg tiesiog nukramtytas, dėl ko dengimas juo man sudėtingas, reikia itin daug kruopštumo, ir nepameluosiu, taisymo jau nulakavus nagą. 
Nagų lakas vidutinio skystumo, formulė lyg ir nebloga, tačiau pigmentacija čia labai prasta. Su pirmu nagų lako sluoksniu nagas persišviečia, trūksta spalvos intensyvumo. Apskritai minimaliai reikia bent 3-jų sluoksnių, norint išgauti intensyvią spalvą ir minimalų nagų persišvietimą. Daug, labai daug - kol kiekvienas sluoksnis išdžiūva, manikiūro darymo laikas tampa itin ilgas ir lakuodamas mąstai "ar aš noriu dar kartą lakuotis šiuo laku?".

Pirmas sluoksnis

No. 489 atspalvis tamsi rožinė neoninė spalva, sakyčiau labai primena fuksijų rožinę. Ryški, intensyvi spalva su perlamutriniu užbaigimu, tačiau neturi to kremiško, vientiso užbaigimo, neturi ir matomų blizgučių. Tiesiog intensyviai spindi ir atrodo lyg turtų milijoną smulkių dalelių.
Išdžiūvęs nagų lakas intensyviai spindi.

Trys sluoksniai

Jei pigmentacija manęs netenkina, tai išlikimą galiu pagirti! Šiandien mano aštuntoji diena su šiuo atspalviu ir turiu pasakyti, kad dar galiu jo nevalyti ir neperlakuoti! Taip, per 4 dienas dingo intensyvus spindesys, taip, mano nagai jau nuaugo, taip, ties galiukais jau matosi lengvas pasitrynimas, tačiau dar bent porą dienų galiu nešioti. 8-10 dienų išlikimo yra žiauriai geras laikas, na ir dėl pigmentacijos nebesinori pykti, ir dėl ilgo lakavimo ir džiūvimo. Myliu lakus, kurie sugeba ilgai išlikti ant nagų!

Panašūs atspalviai:




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai