CATRICE Dewy Wetlook Stick - šlapią efektą suteikiantis hailaiteris "010 Splash 'n' Glow"

Aaa... hailaiteriai! Ar įsivaizduojate šiandienį makiažą be jų? Palyginus nesenai pasirodžiusi rinkoje kosmetikos priemonė nurungė visas ir atsidūrė populiarumo viršūnėje siekiant makiažui suteikti spindesio efektą tam tikrose, strateginėse veido vietose. Ir kokių tik hailaiterių mes nematėme: spalvoti, holografiniai, metalinio atspalvio, šampaniniai, stambūs ir smulkūs, o pastaruoju metu ir skaidrūs, suteikiantys tiesiog šlapio veido efektą. Iš pradžių į juos žiūrėjau kiek skeptiškai, tačiau su laiku labai pamėgau - kai nesinori papildomo spalvos bloko ir taip šviesiai veido odai tokio tipo hailaiteriai suteikia tiesiog blizgesio, subtilaus, lengvo blizgesio be jokių stambių blizgučių ar rizikos, kad atspalvis netiks odos spalvai (o tokių hailaiterių, kurių spalva man netinka, aš turiu). Pirmasis šlapias mano hailateris buvo iš ŠIOS paletės, kurį subaigiau stebėtinai greitai, tad metas papasakoti apie šiuo metu naudojamą iš Catrice.

"Apie ateitį reikia galvoti, bet nereikia dėl jos kankintis."
N. Gogolis



Produktas: CATRICE Dewy Wetlook Stick - šlapią efektą suteikiantis hailaiteris "010 Splash 'n' Glow"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: subtilus spindintis efektas
Labiausiai nepatiko: pakelia makiažo pagrindą
Tūris: 6,2 g
Kaina*: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Blizgus, blizgesnis, šlapio efekto. Permatomas blizgesys su šviesą atspindinčiais pigmentais suteikia spindintį šlapią efektą. Praktiškas išsukamas pieštukas sukuria subtilų hailaiterio efektą ant akių vokų, skruostų, antakių ir kūno greitam drėgnam ir spindinčiam efektui. Tam, kad pasiekti šlapią efektą, niekada nenaudokite pieštuko su pudriniais produktais. Geriausia pieštuką naudoti su skysta ir kremine kosmetika. Priešingu atveju rezultatas bus porėtas ir netolygus. Naudokite ant akių vokų, ant skruostų, po antakiais.


Plastikinė pieštuko formos hailaiterio pakuotė rožinės spalvos su sidabriniu dangteliu. Apskritai pakuotės dizainas man pasirodė labai paprastas ir vargu ar parduotuvės lentynoje į juos atkreipčiau dėmesį, nebent žiūrėčiau paskirai kiekvieną produktą esantį stende. Priemonė dozuojasi labai paprastai - tiesiog išsisuka lauk ir tepasi ant reikiamų vietų.

Kvapas. Lyg ir jaučiasi pakvėpintas, tačiau kvapas man pasirodė silpnas ir visiškai nebesijaučia, kai priemonę uždedi ant veido. Apskritai tokio tipo produktuose kvapiosios medžiagos man atrodo tiesiog bereikalingas dalykas, kurio galėtų ir nebūti. Tačiau jis yra, nebūtinas, bet yra.

Konsistencija. Priemonė suformuota į pieštuką ir atrodo kietos konsistencijos, bet vos prisilietus prie odos tirpsta ir slysta ant odos panašiai kaip vazelinas, tiesą sakant ir konsistencija primena vazeliną.


Sudėtis: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIISOSTEARYL MALATE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, SYNTHETIC WAX, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, LANOLIN, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, MICA, SILICA DIMETHYL SILYLATE, GLYCERYL CAPRYLATE, SILICA, TIN OXIDE, BHT, BENZYL SALICYLATE, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Kad ir kaip man patinka drėgno/ šlapio efekto hailaiteriai, tačiau šis man sunkiai suprantamas. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad jo tikrai negalima dengti tiesiai iš pakuotės brėžiant ant odos, mat jis pakelia makiažo pagrindą ir palieka dryžius ten, kur buvo makiažo pagrindas. Atrodo tikrai prastai, tad aš su pirštu braukiu per lazdelę ir tuomet tapšnoju pirštais ant vietų, kur įprastai dengiu hailaiterį - tokiu atveju makiažo pagrindą gadinu mažiau, nors vistiek, atrodo kad kažkiek tikrai pasitempia bei pasijudina iš vietos. Ant veido odos jis užsideda ir jaučiasi kaip tiesiog sluoksnis vazelino, jo fiksuoti biria pudra tikrai negalima - viskas tampa tiesiog koše ir atrodo baisiai! Nefiksavus visą dieną oda jaučiasi lyg ištepta vazelinu ir jei netyčia prisiliesi, tikrai nuvalysi didžiąją dalį priemonės. Per laiką išmokau jį užfiksuoti tiesiog stipriu makiažo fiksatoriumi - tokiu atveju išlieka gana ilgai ir atrodo visai padoriai.


Drėgno efekto hailaiteriai man patinka dėl efekto - jis atrodo labai natūraliai, tačiau vistiek turi tą spindesio efektą. Tokio tipo hailaiteris nebus nei per tamsus, nei per šviesus, tiks prie kiekvieno makiažo. Ir iš ties, atrodo labai įspūdingai, regis oda pati iš savęs švyti ir jokių priemonių nenaudota, manau iš esmės dėl to, kad nėra matomų blizgučių bei žinoma spalvos. Visgi, su konkrečiai šiuo pieštuku man sudėtinga - jis sunkiai dengiasi, ne su viskuo dera ir tenka pavargti, kad išliktų ant veido odos. Geriausiai jis atrodo tiesiog ant nuogos odos, kai nenaudoji jokio makiažo pagrindo ir daugiausia ką renkiesi yra lūpų blizgesys ir antakių pieštukas, galbūt dėl to tai tiesiog tobula priemonė vasarai - kai makiažo kaip ir nereikia, bet norisi atrodyti sveikai spindinčios odos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Paskaiciusi uzsinorejau nusipirkti (galvoju naudot ant "nuogos" odos, bet ne visose parduotuvese sis highligter yra.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą