ZEAL So Fresh, So Young! Anti Age Nourish - jauninamoji lakštinė veido kaukė su ženšeniu ir ginkmedžiu nuo raukšlių "Ginseng & Ginkgo"

Labas! Visą ilgąjį savaitgalį praleidau lauke ir bene visą laiką ant saulės - labai smagiai žvejojom su seneliu ir mažuoju, beveik nuolat mirkom vandenyje, kepėm mėsytes, valgėm šviežias daržoves ir uogas, vaikščiojom ir tiesiog gulėjom... Nors naudojau apsaugines priemones nuo saulės, tačiau nepadengiau pakartotinai ir nusvilau ranką ir nosį, tad grįžusi namo skubėjau labai gausiai tepti kremais ir gaivinti odą kaukėmis. Veidui šį kart paėmiau lakštinę Zeal, žadančią kovoti su senėjimu - šiam aspektui prieš bandant kaukę esu kritiška, tačiau tikiuosi, kad pavyks atgaivinti odą ir suteikti odai papildomos drėgmės.

"Geras charakteris - viso gyvenimo turtas."
V. Gezlitas


Produktas: ZEAL So Fresh, So Young! Anti Age Nourish - jauninamoji lakštinė veido kaukė su ženšeniu ir ginkmedžiu nuo raukšlių "Ginseng & Ginkgo"
Gamintojas: "Tazol Biological Technology" Pagaminta Hong Kong, Kinija
Paskirtis: regeneruoti, suteikti gyvybingumo, suteikti veido odai stangrumo ir jaunatviškos išvaizdos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai gaivina ir drėkina
Labiausiai nepatiko: jauninančio poveikio nejaučiu
Tūris: 25 ml
Kaina*: 1,39 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: ZEAL susifokusavo į 10 svarbiausių odos problemų. Ji sukūrė "Nature & Youth" produktų seriją su kruopščiai atrinktais ingredientais iš 23 šalių, kurie gali 100% atkurti pažeistą odą ir suteikti naują gražios odos pojūtį. 
Kaukės pagrindas - šimtamečio ginkmedžio ekstraktai, laukinis ženšenis ir regeneruotas kolagenas, kurie sugrąžina odai gyvybingumą. Suteikia odos senėjimą atitolinantį efektą, ilgalaikį stangrumą ir jaunatviškumą.
Naudojimas: nuvalyti veido odą. Išimti kaukę iš pakuotės, išvynioti ir uždėti ant veido. Po 10-15 minučių kaukę nuimti ir kaukės likučius įmasažuoti į odą. Naudojant kaukę 3-5 kartus per savaitę - Jūsų oda atrodys gražesnė ir jaunesnė. 


Pakuotė. Standartinės formos ir dydžio plastikinis maišelis, kuriame vyrauja žalia spalva su šiek tiek oranžinių intarpų. Ant pakuotės moteriškės veidas su idealiai išlyginta kauke, kas atrodo praktiškai neįmanoma, ir pilnu makiažu, kas šiaip jau, naudojant kaukes nepraktiška. 

Kvapas labai silpnas, neutralus vos jaučiamas ir labiau kosmetinis nei keliantis kažkokias asociacijas.

Konsistencija. Medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju skysčiu. Pastarasis gerokai tirštesnis nei esu įpratusi, tačiau dėl to lakštas nelaša net ir nenugręžtas.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Carbomer, Allantoin, Hyaluronic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Diazodinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum, Ginko Biloba Root Extract, Panax Ginseng Root Extract.


Poveikis. Šiuo atveju kaukės lakšto nugręžti nereikia, skystis tirštokas, nevarva lauk, tad tiesiog dedu kaukę ant veido ir laikau 15 minučių. Iš karto pastebiu, kad man nepatinka medvilnės lakštas - jis plonas ir tįstantis, tad labai greitai praranda formą ir išsitampo ten, kur neturėtų išsitempti, tarkim akių ar lūpų sritis. 


Kaukė iš karto maloniai atgaivina odą ir gausiai sudrėkina jos paviršių ir tai be abejonės yra stipriausias jos efektas. Oda po kaukės atrodo skaistesnė, šviesesnė, lygesnė, tačiau kažkokio labai akivaizdaus jauninamojo efekto ši kaukė tikrai neturi. Gamintojas sako, kad reiktų naudoti 3-5 kartus per savaitę, tad ir po vieno karto pamatyti jaunesnę odą tikriausiai neįmanoma. Apskritai vertinant - vidutinė, labai malonu po saulės vonių odai atgaivinti ir sudrėkinti, bet labai intensyvaus efekto nepastebėjau. Nors efektas stipresnis ir geresnis nei po maitinančios šios kompanijos kaukės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. nu jo, tos kaukės.. manau vis tiek pagrindas yra serumai ir kremai. man labai patiko ir tiko odai natūralių ingredientų turinti Purito kosmetika, gal bandėt?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaukės mano odai būtinos - matyt priklauso nuo odos tipo tas būtinumas?
      Gal kartais atstovaujate komentare prisegtą nuorodą ir norite bendradarbiauti?

      Panaikinti

Rašyti komentarą