WET n WILD Gel Lip Liner PerfectPout automatinis, gelinis lūpų kontūro pieštukas "Never Petal Down"

Kai Lietuvoje pasirodė Wet n Wild kosmetika, aš nuoširdžiai, tiesiog nežinojau, ką noriu išbandyti ir kas ten yra gero, tad pamenu, žiūrėjau youtube filmukus apie geriausias kompanijos priemones ir bandžiau išsirinkti. Tokiu būdu aptikau vienos anksčiau sektų kūrėjų Jessica Braun filmuką su geriausiomis priemonėmis. Filmuke ji taip išgyrė pieštuką, minėjo, kad turi visus atspalvius ir apskritai toks geras, kad tiesiog privalo išbandyti. Po tokių rekomendacijų, gelinis pieštukas tapo vienu iš kompanijos bandomų priemonių, kurią ilgai bandžiau, mat mano potyriai nemenkai skiriasi nuo Jessicos. 

"Nereikia tikėti viskuo, ką girdime."
Ciceronas


Produktas: WET n WILD Gel Lip Liner PerfectPout automatinis, gelinis lūpų kontūro pieštukas "Never Petal Down"
Gamintojas: "Markwins Beauty Products" JAV. Pagaminta PRC
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai minkšta tekstūra
Labiausiai nepatiko: tepa
Tūris: 0,25 g
Kaina*: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Gelio tekstūros lūpų pieštukas sukurtas naudojant išskirtinę polimerų formulę. Dėka jos pieštukas gerai ir švelniai, tarytum slysdamas, dengia lūpas pasirinkta spalva. Ilgai išliekantį pieštuką naudokite atskirai arba kartu su lūpų dažais, kai norite pabrėžti lūpų kontūrą.


Automatinio lūpų kontūro pieštuko pakuotė visiškai standartinės formos, gal kiek storesnė už įprastus tokio tipo pieštukus. Plastikinis pagrindas juodas, užkimštas su spalvą atitinkančiu dangteliu. Naudoti jis patogus, išsisuka lauk ir tiesiog brėžiasi, kaip ir dauguma tokio tipo priemonių. Nesu tikra ar tikrai lūpų kontūro pieštukams reikalinga dar ir kartoninė pakuotė, tačiau čia ji buvo ir praktiškai iš karto iškeliavo į rūšiuojamų atliekų konteinerį.

Kvapas. Priemonės sudėtyje nenaudojamos kvapiosios medžiagos, tad kvapas yra visiškai neutralus ir labai labai labai silpnas. Drąsiai priemonę vadinčiau bekvape.

Konsistencija. Labai minkšta, švelni, drėgna - iš tiesų gelinė, labai maloni ir sausesnei lūpų odai.


Sudėtis: Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Palmitate, Polyethylene, Ozokerite, Microcrystalline Wax/ Cera Microcristallina, Paraffin, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Glycol Montanate, Isodecyl Neopentanoate, Synthetic Wax, Triethoxycaprylylsilane, Polyhydroxystearic Acid, BHT.
May conatin: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 16035, CI 19140, CI 42090.

Netestuota su gyvūnais, bent jau taip parašyta ant pakuotės. Tačiau po pastarosios informacijos apie kosmetikos pardavinėjimą Kinijoje, vargu ar kompanija begali dėti ant priemonių "Cruelty Free" ženkliuką.


Poveikis. Įspūdingiausias ir geriausias šio pieštuko aspektas be abejonės yra konsistencija. Būdamas drėgnas, gelinis jis lengvai ir labai maloniai slysta lūpų oda, ji nesitempia piešiant kontūrą - paskirsto lengvai ir paprastai. Be abejo tobulai gera ir priemonės pigmentacija - spalva intensyviai ir ryškiai brėžiasi net ir vos vos prisilietęs prie odos. 

"Never Petal Down" atspalvis rožinės spalvos, labiau šalto ir tamsesnio atspalvio. Man atrodo labai gražiai papildantis šaltesnį veido gymį, tinkantis bene visų plaukų atspalvių merginoms. Pirkdama galvojau kad bus labiau neutralesnis, bet man patinka ir regis puikiai tinka. Tiesa, nors konsistencija gelinė, tačiau užbaigimas yra matinis, fomulė neblizgi ir neturi jokių spindinčių dalelių.


Atrodo tobulai gerai, tiesa? Rasti pieštuką, kuris visiškai netempia odos ir yra nepaprastai malonus naudoti. Deja, bet mane baisiai nuvylė pieštuko išlikimas - neduok Dieve prisiliesi prie lūpų - iš karto ne tik rankos bus nuteptos, bet ir lūpų kontūras sugadintas. Pieštukas visiškai nelaiko ir nusivalo valgant, geriant, jau nekalbu apie bučinius. O jei jau naudoji su lūpų dažais, regis ir jie laiko dar prasčiau, nei be jokio lūpų kontūro pieštuko. Ar man reikia tokio? Nereikia, net ir pigučiai pieštukai laiko daug geriau nei šis. Apmaudu, nors naudoti įmanoma, bet vistiek apmaudu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai