DR. ORGANIC Snail Gel Hand & Nail Elixir H2Oil - 24 val. drėkinantis rankų ir nagų eliksyras su sraigių sekretu

Pastarasis turėtas rankų kremas visiškai netenkino savo kokybe ir drėkinamuoju efektu... Tiesą sakant jos pradėjo taip sausėti, kad odelės aplink tapo kietos, maža to, pavasario pradžioje pradėjo luptis pirštų ir rankų oda. Nors periodiškai šveičiu absoliučiai viso kūno odą, tačiau kas kelis metus pirštai vistiek lupasi lauk. Taigi padėjau kremą į šoną ir paėmiau draugės dovanotą Dr. Organic kremą, prašmatniai užvadintą eliksyru su sraigių sekretu. Šaltuoju metų laiku jis man pasirodė kiek per lengvas, užtat šiuo metu regis puikiai tinka. Ką gi, kiek plačiau apie kremą, poveikį ir mano nuomonę.

"Žmogus išryškėja iš veiksmų, o ne iš minčių, kad ir kokios kilnios jos būtų."
T. Karlailis



Produktas: DR. ORGANIC Snail Gel Hand & Nail Elixir H2Oil - 24 val. drėkinantis rankų ir nagų eliksyras su sraigių sekretu
Gamintojas: "Dr. Organic" Ltd. Pagaminta Swansea, Didžioji Britanija
Paskirtis: švelninti, drėkinti, atkurti rankų odą ir ilgam išsaugoti drėgmę
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: iš karto drėkina ir švelnina rankų odą
Labiausiai nepatiko: esant rimtiems pasausėjimams, gali būti per lengvas
Tūris: 50 ml
Kaina*: apie 18,98 EUR
Kur galima įsigyti: Hiperfarma, pigu.lt, ekogrozis.lt, damodara.lt, Assorti
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Rankų ir nagų eliksyro sudėtyje esantis sraigių sekretas pasižymi bioaktyviomis, natūraliomis savybėmis ir organiniais ingredientais. Kremas iš karto švelnina ir drėkina rankų odą, atkuria ir ilgam išsaugo drėgmę.
Naudojimas: padenkite ant rankų odos reikiamą kiekį. Kartokite tiek dažnai, kiek reikia.


Balto plastiko rankų kremo pakuotė atrodo lyg įprasta rankų kremo tūbelė su dangeliu apačioje. Tačiau tai kremas su pompa, dozuojant spaudžiame pompą, o ne tūbelę, kas labai ilgą laiką kėlė smalsumą - ar viduje įmontuotas vamzdelis kremui, kas bus kai kremas pradės tuštėti? Tai va, senkant kremui indelyje paaiškėjo, kad pompos viduje nėra, o kremas mažėja ir likučiai kaupiasi ne tūbelės gale, o prie pompos - patogu, paprasta ir smagu, tik neaišku kas bus kai likutis taps visiškai mažas. Kremo pakuotės dizainas būdingas kompanijos produktams - gausybė užrašų ir sraigės kiauto paveikslėlis. Tiesa, aš manau kad šis kremas turėjo kartoninę dėžutę, nes ant plastiko pakuotės nėra pilno ingredientų sąrašo, tiek kad gavau dovanų be jos ir nepasakyčiau, kad labai pasigendu.

Kvapas. Tikėjausi neutralaus aromato, nes gi sraigės neturi kažkokio konkretaus kvapo. Tačiau kvepia citrusiniais vaisiais! Maloniai, natūraliai ir išlieka dar kuris laikas po kremo padengimo. Tačiau tikriausiai smagiausia žinoti, kad kvapas visiškai natūralus, be sintetinių kvapiųjų medžiagų.

Konsistencija. Rankų kremas paparastai būna kreminės konsistencijos, tačiau šiuo atveju jis toks skystas, kad kremu nelabai ir pavadinsi. Tik padengus ant rankų atrodo panašiai kaip itin lengvas losjonas, tačiau masažuojant dar labiau paskystėja.


Sudėtis: Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Olea europaea (Olive) fruit oil, Carthamus tinctorius (Safflower) seed oil, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Snail secretion filtrate, Glycerin, Glyceryl oleate citrate, Magnesium aluminum silicate, Caprylic/ capric triglyceride, Benzyl alcohol, Xanthan gum, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Citrus aurantifolia (Lime) Oil, Litsea cubeba (May chang) fruit oil, Cymbopogon schoenanthus (Lemongrass) oil, Tocopherol, Dehydroacetic acid, Sodium phytate, Alcohol, Citric acid.

Be parabenų, SLS, syntetinių dažiklių, DEA, ftalatų, petrolatų, glycolių, BHT, mineralinio aliejaus, silikonų, isothiazolinones.
70% ingrdientų organinės kilmės.
Netinka veganams - sudėtyje yra sraigių sekreto, kurį išgaunant sraigės nebuvo žalojamos.


Poveikis. Tikriausiai dėl skystos konsistencijos kremas itin greitai susigeria į rankų odą ir iš karto suteikia jai vizualaus lygumo ir švelnumo, jaučiasi kad tikrai drėkina. Žiemos metu šis kremas man buvo kiek per lengvas, labai stiprių pasausėjimų neįveikdavo, tekdavo dengti kelis kartus pakartotinai, kol oda iš tiesų jausdavosi sudrėkinta. Šiuo metu, atšilus orams eliksyras man pasirodė kiek per riebus. Dabar rankų oda nebereikalauja intensyvios priežiūros, tad sudėtyje esantys aliejai dar kuriam laikui pasilieka ant odos paviršiaus, kol pilnai susigeria į odą. Tad galiausiai suvokiu, kad su šia priemone tokie myliu-nesuprantu santykiai, jei žiemą per lengvas, vasarą - per riebus. Geriausiai jis man tiko pavasario metu, kai dar norėjosi riebumo, bet sviestinės konsistencijos jau buvo per lengvos. Šiuo metu eliksyrą naudoju vakarais, tad manęs neerzina liekanti riebi plėvelė ant odos, o per naktį susigėręs kremas pakankamai gerai pridrėkina, palygina ir pašvelnina rankų odą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai