ESSENCE "You Better Work!" prakaitui atsparus makiažo fiksatorius neleidžiantis odai blizgėti

Karšta! Visi dejuojam kad karšta, bet iš tiesų reiktų pasidžiaugti tomis keliomis tikrai šiltomis dienomis, kol dar jų yra. Paprastai tik atvėsta ir visi ima bumbėti, kad vasara visiškai ne vasariška, per šalta. Man kol kas dar labai reikia saugotis karščio, negaliu būti tiesioginėje saulėje ir valgyti šaltų ledų, jei ne anginos operacija - lėkčiau prie jūros bent pusvalandukui pagulinėti ant smėliuko ir būtinai nusimaudyti. Bet ką darysi, reikia dar truputį pakentėti, tik tos porą savaičių prabėgo labai greitai, tikėjausi, kad po jų jausiuosi visiškai sveika, tačiau regis dar bent savaitę ar dvi teks pasigydyti ir pasisaugoti.

Kai taip karšta, aš linkusi iš viso nesidažyti. Bet būna progų, kaip tyčia, kai makiažo (bent minimalaus) tikrai reikia, o kad visai tai išliktų ant veido - būtinas jo fiksavimas. Šiandien apie fiksavimą ir pakalbėsime - Essence makiažo fiksatorius, kuris žada atlaikyti prakaito upelius užsiimant aktyvia veikla, sportuojant, tad ir gausiai prakaituojant esant karštiems orams.

"Tie, kuriuos mes mylime, brangūs mums ne savo stiprybe, o silpnumu."
S. Moemas



Produktas: ESSENCE "You Better Work!" prakaitui atsparus makiažo fiksatorius neleidžiantis odai blizgėti
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Austrijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: ilgai išliekantis efektas
Labiausiai nepatiko: matiškumo efektas - tiesiog ne mano odos tipui
Tūris: 50 ml
Kaina*: 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Speciali formulė, skirta naudoti sportuojant. Purškiklis užfiksuoja makiažą ir ilgą laiką padeda jam išlikti vietoje be papildomo odos fiksavimo pudromis. Makiažas išlieka nepriekaištingas visą dieną. Purškiklis suteikia optimalų matinį efektą ir gaivumo pojūtį veido odai.


Balto plastiko pakuotė nedidelis ir kompaktiškas buteliukas su ryškia, gausia užrašais bei detalėmis etikete. Buteliukas atrodo labai paparastai, sakyčiau net pigiai, tačiau svarbiausia kas viduje, o ne išorėje, tiesa? Priemonės pompa veikia visai neblogai, tačiau mano skoniui migla galėtų būti ir smulkesnė.

Kvapas. Makiažo fiksatorius kvepia mėtiniais saldainiais ar tiesiog mėtiniu aromatu. Aš nesu tikra, kad toks kvapas labai reikalingas, tačiau jis visai malonus uoslei, o purškiant ant odos neerzina ir pernelyg nesijaučia.

Konsistencija vandens skystumo, skaidrios spalvos.

Sudėtis: AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, ENANTIA CHLORANTHA BARK EXTRACT, GLYCERIN, TRIETHYL CITRATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MENTHOL, OLEANOLIC ACID, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE).


Poveikis. Kaip jau minėjau, mano skoniui purškimo srovė galėtų būti vos smulkesnė, kad naudoti būtų maloniau. Šiuo atveju ji visiškai vidutinė - lašais ant veido odos nekrenta, tačiau ir nėra super maloniai smulki. Makiažo fiksatorius tikrai neblogai ir aptikimai fiksuoja makiažą - jis puikiai išlieka net šiltesnę ir gerokai aktyvesnę dieną, atlaiko lengvesnę treniruotę, tačiau nesu garantuota, kad riebios odos savininkėms makiažas nepradėtų tekėti lauk labai aktyviai sportuojant ar esant aukštesnei nei 30 laipsnių temperatūrai. Kad ir kaip bebūtų, tai nėra "cementas" ir nesuklijuoja odos paviršiaus. Tačiau fiksavimo aspektas čia tikrai geras.

Makiažo fiksatorius nėra tinkamas mano odos tipui. Aš sausiaodė, o ši priemonė odos paviršiui suteikia matinį, sausą efektą. Visiškai priešinga mano skoniui - aš ieškau drėkinančių, spindesio efektą suteikiančių priemonių. Tad nors manau, jog fiksatorius yra geras produktas, tačiau visiškai neatitinka mano poreikių ir norų, nebent toms super karštoms vasaros dienoms, kai būtinai reikia makiažo ir norisi jį išsaugoti kiek įmanoma ilgiau.

PAPILDYMAS. Taigi, porą dienų teko važiuoti į šermenis ir laidotuves, dėvėti juodus drabužius, o oras kaip tyčia pasitaikė gerokai virš 30 laipsnių karščio, nebuvo nė menkiausio vėjelio ir visi prakaitavome bei kaitome saulėtomis dienomis. Makiažo būtinai reikėjo, tad fiksavau šia priemone ir labai nustebau. Mano veidas nė trupučio neprakaitavo, nors visur kitur drabužiai net lipo prie kūno odos! Makiažas puikiai atlaikė visą dieną be jokio nutekėjimo ar pasitrynimo! Mano nuomonė apie šią priemonę buvo ir taip gera, bet po tokių ekstremalių sąlygų galiu tik dar labiau pasidžiaugti - nuostabus fiksatorius ekstremaliomis situacijomis, ir nors matizavimo efektas nėra mano mylimiausias, tačiau kai reikia patikimumo, fiksatorius puikiai veikia!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai