BATISTE "Floral & Flirty Blush" gėlių aromato sausas plaukų šampūnas

Man labai smalsu, ar vis dar naudojate sausus šampūnus? Prieš kelis metus sausas šampūnas tikrai gyvendavo bene kiekvienos merginos namuose, kur jau ten gyvendavo, sprendžiant iš tuštučių, būdavo subaigiama po flakoną per mėnesį ar du! Panašiais tempais sausus šampūnus kažkada naudodavau ir aš pati, tačiau per laiką suvokiau, kad sausas šampūnas nėra ta priemonė, kurią reiktų itin dažnai naudoti. Tai greičiau skubios pagalbos priemonė, kai neturi laiko išsiplauti plaukų, bet norisi, kad jie atrodytų nepriekaištingai. Šiuo metu aš dažniau pasikliauju paprastu plaukų plovimu, turiu nemažai laiko būdama namie, tad tokio sauso šampūno man pakanka visiems metams, jei ne ilgesniam laikui. Šį kart turiu ir kartas nuo karto naudoju populiarųjį Batiste sausą šampūną su švelniu gėlių aromatu.

"Tie, kurie mano, kad pinigai - tai viskas, viskam pasirengę dėl pinigų."
E. P. Bošenas


Produktas: BATISTE "Floral & Flirty Blush" gėlių aromato sausas plaukų šampūnas
Gamintojas: "Church & Dwight Uk Ltd" Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: išplauti, išvalyti plaukus sausu būdu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: gana ilgai išliekantis kvapas
Tūris: 200 ml
Kaina*: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Douglas, Drogas, Maxima ir kt.
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Gėlių aromato sausas šampūnas plaukams. Kompanijos „Batiste” sausi šampūnai Didžiojoje Britanijoje pripažinti Nr. 1 tarp sausų šampūnų!

Sausi šampūnai yra puiki išeitis tais gyvenimo atvejais, kai nėra laiko palįsti po dušu, atgaivinti savo plaukus, tačiau trokštate atrodyti nepriekaištingai. Ir šios gudrybės niekas net nepastebės! Naudokite „Batiste”, jei vėluojate į darbą, vakare bėgate tiesiai į vakarėlį, po sporto klubo ar bet kada kitą kartą, kai neturite galimybės išsiplauti plaukų. Tai puikus pasirinkimas visiems, gyvenantiems aktyvų gyvenimą! Nepasigesite įprasto šampūno kai yra „Batiste”!

„Batiste Blush” sausas šampūnas yra skirtas moterims ir praturtintas nuostabiu moterišku gėlių aromatu, kurio kvapų gamą sudaro gardūs raudonosios kinrožės, frezijos, tuberozos, apelsinžiedžių, bijūnų ir lelijų kvapai. Šampūnas sugeria riebalus nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus, juos atgaivina, suteikia švaraus žvilgesio. Procedūra atliekama be vandens. Keletas papurškimų – tai viskas, ko reikia norint atgaivinti plaukus tarp jų trinkimų ir išlaikyti nepriekaištingą išvaizdą. Ko daugiau gali norėti šiuolaikinis žmogus?

Kaip naudoti: paprasčiausiai užpurkškite šampūną, įmasažuokite ir leiskite jam keletą minučių įsigerti, tada iššukuokite. Paskirstytas tarp plaukų jis sugeria purvą ir riebalus. Plaukai taps minkštesni, švaresni bei nuostabiai kvepės!

Sudėtis: Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride.

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Mano nuomonė.  Labai standartinis, aukštas metalinis flakonas, puoštas rožinėmis gėlėmis - žaismingas, vasariškas, mergaitiškas. Su Batiste šampūnų purkštukais niekad neturiu jokių problemų, purškia patogia, tolygia srove. Naudojimas labai paprastas - tiesiog purškiame sruogomis ant plaukų, įtriname ir iššukuojame. Būdama blondinė niekad nepastebėdavau, kokie balti šie milteliai - dabar aiškiai matau ant gerokai tamsesnių savo šaknų, tad reikia nepamiršti gerai iššukuoti ir ištrinti, kad jų iš tiesų nesimatytų.

Sausas plaukų šampūnas lengvai nuima riebaliuką nuo galvos odos, šiek tiek pakelia plaukus nuo šaknų ir suteikia jiems gražesnį, švaresnių plaukų efektą. Šis turi lengvą, švelnų ir malonų gėlių aromatą, kuris aiškiai jaučiamas purškiant plaukus ir išlieka dar kuris laikas po naudojimo. Kažkur iki pusdienio jį jaučiu savo plaukuose ir vis pagalvoju, kad galbūt būtų geriau iš viso be jo? Smagus, kad jis nėra labai intensyvus ir neerzina uoslės, nekelia čiaudulio ir neatsibosta, nors aš naudoju retai.

Visgi tie Batiste faini šampūnai, jų pasirinkimas platus tiek aromatų, tiek spalvų atžvilgiu, tad kiekviena gali rasti tai, kas jai labiausiai patinka. Regis tai vienas geriausių kainos ir kokybės santykio produktų mūsų rinkoje. Naudoju su mielu noru, nors tikrai ne taip dažnai, kaip anksčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai