2019/06 Birželio mėnesio pirkiniai ir naujienos: L'Occitane, Laneige, Avene, Klorane ir kt.

Mėnesio pradžia kaip visuomet reiškia naujus pirkinius. Šis mėnuo buvo vienas tų, kur naujus dalykus pradėjau bandyti jau mėnesio pradžioje. Apie kai kuriuos jau spėjau jums papasakoti, o dar kiti jau tiek gerai išbandyti, kad metas būtų rašyti naujas apžvalgas ir pildyti įrašus. Sakyčiau šis mėnuo irgi buvo palyginus gausus pirkiniais ir produktais: regis nieko per daug neplanavau, tačiau dėžutė ėmė ir prisipildė. Pasižiūrim, kas jos viduje?

"Narsus žmogus kenčia nesiskųsdamas, o silpnas skundžiasi nekentėdamas."
P. K. Buastas


Kūnui

Naršiau Hiperfamos interneto parduotuvėje ir kad ir kaip man ji nepatiktų, kad ir kaip erzintų netvarkingas pateikimas, neaiški sistema, praktiškai neveikianti paieškos sistema ir šimtmečio senumo stilius, tačiau ten pasitaiko atrasti įdomių produktų, kurių šiaip jau niekur kitur Lietuvoje negausi. Va, dušo želė, kuri kvepia pina colados kokteiliu! Regis pats tas vasarai, tad bus smagu pabandyti, be to ir sudėtis žada būti visai gera!
Hiperfarma, 4,81 EUR

Veidui I

Būtent dėl šito ir atsidariau Hiperfarma puslapį. Šį rožių vandenį esu naudojusi ir aprašiusi, bandžiusi ir pamėgusi, tad norėjau dar, ypač vasaros metui, kai hidrolatai ir vandenys yra vienas geriausių pasirinkimų. Tad ir kartoju, šiaip planuoju įsipilti į mažesnę purškiamą pakuotę ir juo vis gaivinti veidą dienos eigoje - labai patogu.
Hiperfarma, 3,20 EUR

Niekad iki šiol nebandžiau liepų žiedų vandens, o ir Žiedės produkcija man nauja, tad mano namuose nebe naujas dalykas, kurio spėjau nemenkai sunaudoti ir regis jau netrukus reikės prisėsti ir papasakoti, kokia mano nuomonė apie šią priemonę ir kam ją naudojau jau beveik visą mėnesį.
Gintarinė vaistinė, 5,34 EUR

O čia vienas iš tų atvejų, kai labai skubi ir tvirtai tiki, kad nusipirkai micelinį vandenį, o iš tiesų tai tiesiog tonikas. Na, prie greito priemonės supratimo neprisideda ir neaiškūs vertimai... Tačiau apskritai šios pakuotės ir šis dar nematytas prekinis ženklas mane labai sudomino, manau reikės įsigyti ir dar kažką papildomai - gal kokį prausiklį ar veido kremą. Šiaip sudomino, tai gaila, kad pirkau vieną, o nusipirkau kitą. Ir vėl. Ir vėl Martinoje.
Martina, 2,30 EUR

Veidui II

Išbandžiau šį mėnesį pirmą Casmara kaukę, kurią nusipirkau regis prieš metus! Ir galvoju, kad visai noriu dar vieną išbandyti, tačiau bijau, kad jei labai ilgai lauksiu, gali praeiti dar metai, tad pasitaikius akcijau Eurovaistinėje nusipirkau dar vieną, šį kart atkuriamąją ir būtinai noriu pabandyti galutiniams įspūdžiams užtvirtinti.
Eurovaistinė, 11,59 EUR (pilna kaina 14,99 EUR)

Pirkau tikriausiai vien dėl šio serumo išvaizdos - labai nerealiai atrodo trys skirtingų spalvų sluoksniai priemonės buteliuke. Tiesą sakant buvau nusižiūrėjusi su žaliu, tačiau pagal aprašymą, rožinis labiau tinka mano odos tipui. Bandžiau kelis kartus, bet vasarai jis regis kiek per sunkus, tad kol kas jam teks pakentėti, kol orai atvės.
Martina, 3,59 EUR (pilna kaina 5,99 EUR)

O šita man pasirodė tobula vasarai - storas lakštas turėtų maloniai gaivinti veido odą. O jei dar paliksiu kuriam laikui šaldytuve, dar ir pavėsinti. Nors pakuotė atrodo pigiai, bet šias kaukes gamina švedai, tad tikiuosi gero poveikio odai.
Martina, 2,49 EUR

Įvairūs

Na ir pabandykite jūs gyvenant su vaiku gyventi be drėgnų servetėlių rankinėje. Vakar parodžiusi savo pirkinius namams iš vokiškų prekių parduotuvės sulaukiau kritikos, kad viskas plastikas ką pirkau. Yra būdai, kuriuos taikome mažindami plastiko sunaudojimą, tačiau yra ir patogumo aspektas ir reikiamybė. Be to, viskas, ką matote pirkiniuose, kas atkeliauja į mano namus yra išvaloma ir metama perdirbimui, atsakingai palieka mūsų namus, neįtikę daiktai dovanojami arba parduodami tiems, kurie nori išbandyti, tad tiek, kiek įmanoma, stengiuosi palaikyti namuose mažiau plastiko politiką. Deja, tačiau tikrai negaliu persikelti į akmens amžių ir atsisakyti visiškai visko, nenoriu gyventi visiškai ekstremaliu "zero waste" pricipu - tai ne mums. O ekstremalus ir priešiškai nusiteikęs pamokslavimas (ko tikrai neretai sulaukiu), tikrai nekelia noro keisti savo gyvenimo. Šviesti, o ne pamokslauti, jei jau norima atreipti dėmesį. Pvz, pažįstu labai daug žmonių, kuriems net laikraštį įmesti į rūšiuojamų atliekų konteinerį ranka nekyla - tai ką pasakyti tokiems? O perteklinė kosmetika, maišeliai, perteklinių daiktų kiekis? Man regis tai didesnis šiukšlinimas... Išsiplėčiau. Esmė ta, kad ne visuomet galiu sau leisti žaisti su daugkartinėmis servetėlėmis, bandau, bet ne visuomet lengva, paprasta ir patogu. Jei norite pakalbėti šiais klausimais - aš mielai išklausau rekomendacijų, tačiau tikrai nereikia man gūmoti pirštu ir sakyti, 'kaip negerai darau". 
Martina, regis 0,29 EUR

Norėjau išbandyti vibruojantį masažuoklį, nors esu pilnai patenkinta turimu voleliu odai, bet vakarais su serumu norisi kiek greitesnio masažo ir žinoma, efektyvesnio. Kol kas nuomonė sunkiai formuojasi, tad dar reikia bandyti ir bandyti.
ebay, $4.68 US

Nagų odeles šalinti padedantis kremas - želė. Kaip tik baigėsi maniškis, tai šį kart naudosiu Eveline. Kol kas dar laukia bandymų, tad nieko konkretaus pasakyti negaliu.
Eurokos, 3,49 EUR

Lūpoms

Labai užtruko šitas užsakymas... Keliavo kiek daugiau nei porą mėnesių, tačiau pagaliau lūpų kaukė pas mane! Įsigyti ją sugundė užsienio youtuberės, nors mačiau, kad ir kai kurios lietuvaitės išbandžiusios ir pamėgusios. Turėtų būti stebuklas, tad tikiuosi ne ką mažiau.
Ebay (siunčiausi iš P. Korėjos), $13.96 US

Regis jau ne vienerius metus matau reklamas ir pasiūlymus įsigyti šias lūpų priemones, tačiau mokėti 30 Eur už blizgesį, kažkaip niekad neviliojo. Užtat kas kartą viliojo pakuotė, pavadinimas, pateikimas ir pažadai. Šį mėnesį visiems gamimiams buvo taikomos nuolaidos, tad pagaliau pasidaviau ir nusprendžiau išbandyti.
KT, 14,97 EUR (pilna kaina 29, 95 EUR)


Šį mėnesį vėl nusipirkau L'Occitane staigmenų dėžutę ir negaliu atsidžiaugti viduje buvusiomis staigmenomis. Tačiau čia plačiau tikrai nepasakosiu - viską galite rasti paspaudę ant pavadinimo - iššoks įrašas apie dėžutę su jos turiniu ir mano įspūdžiais.

L'Occitane pirkiniai

14. L'OCCITANE EN PROVENCE veido kaukių atradimo rinkinys
- Skaistinamasis šveitiklis, 6 ml (vertė 4,50 EUR)
- Valomoji veido kaukė, 6 ml (vertė 4,50 EUR)
- Raminamoji veido kaukė, 6 ml (vertė 4,50 EUR)

Perkant staigmenų dėžutę, pasitaikė labai puikus pasiūlymas išbandyti naująsias kompanijos kaukes, tad su mielu noru įsidėjau į krepšelį pabandymui. Būtinai papasakosiu plačiau, kai tik pabandysiu vieną ar kitą.
L'Occitane, 12,00 EUR

15. Rankų ir pėdų priežiūros rinkinys širdelės formos dėžutėje "Mon Amour"

Man labai patinka kompanijos mažesnio kiekio kremų ir produktų rinkinukai, kurie ne tik leidžia susipažinti su kompanijos produktais, bet ir patogiai įsimesti mažo kiekio pakuotę į rankinę ar kosmetinę.
L'Occitane, 9,00 EUR

Paskutinės minutės pirkiniai

Aš nesu patenkinta šiuo metu naudojamu rankų muilu (apie tai papasakosiu kitą kartą), tad akys nesąmoningai ieško naujo skysto muilo. Šito pakuotė tokios gaivos išvaizdos, tokio malonaus kvapo, kad man regis tuoj pat keliaus į vonią vietoj nepatinkančio muilo.
Dalli, apie 1,50 EUR

Iki šiol visuomet naudojau Avene, bet pastaruoju metu nenuvažiavau iki rimtos parduotuvės, o purškiamo vandens labai trūko, tad prigriebiau šio buteliuką - regis tai tiesiog paprastas vanduo, tačiau tokie maloniai gaivina odą.
Dalli, apie 1,50 EUR

Aš vis ieškau švelnių burnos skalavimo skysčių, kurie negriaužtų burnos ir po kurių man nereiktų ilgai skalauti burną vandeniu, kad vėl jaučiausi normaliai. Jūs patarėte, kad per aštrius burnos skalavimo skysčius galima atskiesti vandeniu - reikės pabandyti.
Dalli, 2,80 EUR

Visiškai man dar nepažįstama man kompanija. Ir tikriausiai protingiausia su naujais produktais susipažinti nuo tokių paprastų dalykų, kaip veido kaukės.
Dalli, 0,80 EUR

AVENE naujienos
Jau gerai išbandytas ir jau apie jį papasakojau - puikus kremas nuo saulės, kuris neapsunkina odos, yra tinkamo atspalvio, aš visiškai juo pasitikiu. Galbūt tik norėčiau, kad taip greit nesektų pakuotėje ar bent jau būtų didesnio kiekio. Ačiū atstovams už puikią apsaugą nuo saulės veidui.

Klorane - A-Derma naujienos


Ir visa krūva labai įdomių ir šiuo metu man labai aktualių naujienų iš A-derma ir Klorane. Klorane plaukų priežiūros priemones noriu išbandyti jau palyginus senai, bet vis atsiranda naujienų iš kitų gamintojų ir vis tenka nukelti vėlesniam laikui. Tuo tarpu visi A-derma gaminiai yra labai aktualūs šiuo metu, kai mano oda beprotiškai sausėja, pleiskanoja ir aš ją naktimis nusikasau iki žaizdų - regis reikia rimtesnių balzamų ar kūno kremų? Tikiuosi tie paskutiniai kremai būs pakankamai riebūs suvaldyti dabartines odos problemas. Ačiū kompanijos atstovams už įsiklausymą į mano problemas ir smagias bei įdomias naujienas.
------------------------------------------------------
Viskas, tokie buvo mano šio mėnesio pirkiniai ir naujienos. Sakyčiau gana nemažai visokių naujienų ir labai įdomių dalykėlių. Tarkim lūpų putlintojas ar lūpų kaukė, o kur dar naujas veido masažuoklis, krūva L'Occitane gaminių, Klorane ir A-derma... Birželis buvo iš ties įdomus!

O koks buvo jūsų mėnuo? Apie kuriuos mano pirkinius ir naujienas norite išgirsti pirmiausia?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai