VIPERA Meso Therapy trigubo poveikio veido serumas dehidratuotos odos regeneracijai su vitaminu E, hialurono rūgštimi ir argano bei marulų aliejais

Labas penktadieni! Visi didieji savaitės darbai pagaliau baigti ir galima atsipalaiduoti. Ši savaitė man nebuvo lengva, reikėjo išmokti daug naujo, sužinoti dar daugiau, galiausiai namuose manęs išsiilgęs laukdavo vėjaraupiais sergantis mažas vaikas. Tiesą sakant pastaruoju metu aiškiai matau, kad rašyti blogą taip dažnai ir pildyti tokiu pačiu kiekiu įrašų kiek anksčiau, paprasčiausiai neįmanoma. Tad visiškai savęs nespaudžiu ir rašau tiek, kiek pavyksta. Įrašai vistiek daugmaž suplanuoti tokie, kokie turėtų būti pagal eiliškumą, tik planas vykdomas nebe taip sparčiai. Nepaisant to, labai džiaugiuosi kad vis dar aktyviai skaitote, domitės naujais įrašais, skaitote senus ir užsukate net ir tada, kai naujo įrašo nebūna kelias dienas.

Šiandien aš labai noriu jums papasakoti apie veido aliejų/ serumą, apie kurį spirgu papasakoti jau kuris laikas. Pirkdama serumą neturėjau didelių vilčių, mane sugundė trispalvis ir trisluoksnis produktas, o ne aprašymas ar pažadai. Visgi, bandydama negalėjau stebėtis ir džiaugtis labiau.

"Žmonės lengviau atleidžia savo bendradarbiams klaidas, bet ne pranašumą."
V. Lacis



Produktas: VIPERA Meso Therapy trigubo poveikio veido serumas dehidratuotos odos regeneracijai su vitaminu E, hialurono rūgštimi ir argano bei marulų aliejais
Gamintojas: "Vipera Cosmetics" Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: gaivinti, drėkinti, regeneruoti, lyginti, suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: sausai ir dehidratuotai odai
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: sudėtyje daug nesaugių ingredientų
Tūris: 20 ml 
Kaina: 5,89 EUR (pirkau su akcija sumokėdama 3,59 EUR)
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Serumas sukurtas veido, odos aplink akis, kaklo ir dekoltė zonos regeneracijai. 
Efektas: jaunesnė, atsigavusi, pailsėjusi oda, sudrėkinta, išlyginta ir regeneruota. 
Aktyvieji komponentai: Vitaminas E - atkuria ląsteles, turi galingą antioksidacinį poveikį. Saugo odos riebalinį sluoksnį, gerina kraujotaką. Didina jungiamojo audinio elastingumą. Lygina ir drėkina odą.
Hialurono rūgštis - pasižymi lyginamosiomis, stangrinamosiomis ir drėkinamosiomis savybėmis. Stimuliuoja kolageno gamybą, suteikia odai energijos ir elastingumo.
Argano ir marulų aliejai: pasižymi raukšles lyginančiu efektu.

NAUDOJIMAS: prieš naudojimą supurtyti, kad 3 fazės susijungtų. Paskirstyti ant veido odos, ypatingą dėmesį skiriant probleminėms vietoms. Naudoti prieš tepant kremą arba įlašinus į kremą - regeneracijos poveikiui sustiprinti. Galima naudoti limfos masažui.


Pakuotė. Šiek tiek keistokas man šios serumo pakuotės pasirinkimas ir manau čia akivaizdžiai per daug visokių pakuočių. Pirmiausia, viskas sudėta į skaidrią plastiko dėžutę, ant kurios užklijuota lietuviška etiketė; tuomet dėžutėje įdėta serumo buteliuką puikiai talpinanti kartoninė dėžutę ir šalias jos - serumo buteliukas. Tiesiog perteklinis pakavimas, nors ir atrodo dailiai. Man atrodo tos skaidrios plastikinės dėžutės visiškai nereikėjo, bet apie ją nekalbėsiu. Kartoninės dėžutės dizainui naudota švelniai rožinė ir juoda spalvos. Būtent ant šios dėžutės yra visa reikiama informacija, tačiau mane čia erzina sidabro spalvos blizgi nugarėlė, ant kurios yra ingredientų sąrašas. Mažos raidelės ir spindintis fonas kelia nemenkų problemų sudėtinių dalių skaitymui, net ir turint gerą regėjimą! O tai ką sakyti apie vyresnius ar prasčiau matančius? Priemonės buteliukas mano nuostabai plastikinis, nors kaip ir tikėčiausi stiklo, su užsukta patogia pipete. Pastaroji nesukėlė jokių problemų, dozavo patogiai. Buteliuko dizaino sienelės neturi visiškai jokios puošybos ar informacinio pobūdžio užrašų, tačiau čia didžiausias akcentas trijų spalvų serumo sluoksniams, kurie mane ir sugundė nusipirkti produktą.

Kvapas. Ir pasižiūrėjus sudėtį ir atidarius pakuotę aiškiai jaučiasi, kad priemonė papildyta kvapiosiomis medžiagomis. Serumas stipriai ir intensyviai kvepia rožėmis ir kvapas išlieka bent porą valandų - dar užmigdama aiškiai jaučiu rožių aromatą.

Konsistencija. Trijų skirtingų sluoksnių, tad ir trijų skirtingų tankių. Suplakus aliejinga, bet nėra super sunki.


Sudėtis: PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cyclopentasiloxane, Aqua, Phenyl Trimethicone, Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa Kernel Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Octocrylene, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Geraniol, Citronellol, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Sodium Chloride, DMDM Hydantoin, CI 16255, CI 60725.


Poveikis. Prieš naudojimą serumą būtina labai gerai suplakti, kad susimaišytų visos trys fazes. Nors gamintojas sako, kad naudoti galima tiek ryte, tiek vakare, tačiau aliejinius serumus aš naudoju tik vakarais prieš miegą. Serumo negailiu, tad jis ir geriasi ilgokai, tad kremo ant viršaus jau nebetepu.

Pirmiausia noriu pakalbėti apie mane nuliūdinusius aspektus. Aš labai tikėjausi, kad sudėtis nebus tokia: kaip matote joje yra ir odai žalingų ingredientų, nemažai ir tik vidutinio saugumo priemonių. Pirkdama produktą aš žinojau, kad "Vipera" yra pigus prekinis ženklas, tačiau paskaityti sudėtinių dalių (jau minėjau, kad jos sunkiai įskaitomos ir prie gero apšvietimo) prieš perkant man nepavyko. Ir netikrinau, visgi nesitikėjau, kad sąrašas bus toks. Mane ypač erzina DMDM Hydantoin, kuris potencialiai kelia vėžį, erzina akis ir plaučius. O gi gamintojas sako, kad tinka naudoti aplink akis - aš nenaudoju. Na ir žinoma - toksiškas alkoholis! Nors reikia pasidžiaugti, kad veikliosios serumo medžiagos beveik sąrašo viršuje, tad nenuostabu, kad teigiamą poveikį jaučiu po kiekvienos nakties.

Pirmiausia atsikėlusi ryte pastebiu, kokia lygi, graži ir skaisti mano oda ir tai, prisipažinsiu, mane kas kartą džiugina. Ilgesnio naudojimo eigoje serumas iš tiesų gerina odos elastingumą, jaučiu, kad oda po nakties būna gerai prisotinta drėgmės, atrodo energingesnė ir jaunesnė! Kas kart panaudojusi pasidžiaugiu, koks nerealus jo poveikis. Na paprasčiausiai nerealu, kai po pirmo naudojimo jauti malonius akiai ir komfortabilius odai rezultatus! Tad galiausiai šis serumas, sužavėjęs savo išvaizda man tapo neatsiejama vakaro ritualo dalimi - rankos pačios tiesiasi į priemonę, ant odos ji jaučiasi labai gerai, efektas iš tiesų geras. Gaila, kad buteliuke liko visai nedidelis kiekis. Galbūt reiktų pabandyti ir žalios spalvos trisluoksnį serumą iš tos pačios Meso Therapy serijos? O gal jūs bandėte? Kokie jūsų įspūdžiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. O kokį veido kremą ant viršaus naudojate? https://www.shopmesoderma.eu/lt/35-veido-kremai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Įraše minėjau, kad su šituo tirštu serumu veido kremo nenaudojau. Prašom už reklamą :) Ją visuomet pastebiu, tik ne visuomet žinau, kaip reiktų reaguoti, ar šita platforma tinka konkrečiai reklamai ir ar turėčiau leisti kažkam nemokamai reklamuotis mano turinio sąskaita. Kaip jūs manote?

      Panaikinti

Rašyti komentarą