MITOMO "Collagen+ Lithospermum" lakštinė veido kaukė su kolagenu ir kietagrūdžių ekstraktu

Nepamiršau, nepamiršau - veido kaukes vis dar naudoju ir turiu tikslą sunaudoti viską, ką šiuo metu turiu vienkartinių kaukių dėžutėje. Tiesiog, aš jau nebepamenu, iš kur atsirado viena ar kita kaukė, o svarbiausia - kada. Jei ant kaukės nenurodyta galiojimo data - belieka tik paspėlioti ar ji iš viso dar tinkama naudoti. Jei būčiau pasižymėjusi, kada daugmaž atsirado mano namuose, galbūt būtų šiek tiek lengviau, tačiau šiai dienai - pluoštas vienkartinių kaukių pakuočių ir tikslas jas visas pabaigti prieš perkant bent vieną naują. Tai nereiškia, kad man visiškai nebepatinka bandyti kažką naujo, sekti rinkos populiariausius/ naujausius ir juos išbandyti, - tikrai ne. Man tiesiog patinka turėti tiek, kiek reikia - nei per daug, nei per mažai. Tikrai žinau, kad Mitomo veido kaukes pirkau metų pradžioje, tad ir galioja jos dar ne vieną mėnesį. Bandydama pirmą kaukę su geišomis buvau nustebinta itin gero kainos ir kokybės santykio bei malonaus efekto, tai ir šio meto visai nekantriai laukiau, buvo labai smalsu, kaip kaukė papildyta kolagenu, paveiks mano rudens išvargintą, gyvybingumą ir drėgmę praradusią odą. 

"Sėkmė greitai pavargsta nešti žmogų ant pečių."
Baltasaras Gracianas


Produktas: MITOMO "Collagen+ Lithospermum" lakštinė veido kaukė su kolagenu ir kietagrūdžių ekstraktu
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: drėkinti, raminti, atkurti, saugoti odos jaunystę
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: tikriausiai tikėjausi nors truputį to elastingumo ant odos pamatyti
Tūris: 1 lakštas
Kaina*: 1,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Tai medžiaginė veido kaukė, prisotinta kolagenu ir kietagrūdžių ekstraktu. Kolagenas - tai baltymas, kuris yra jungiamojo audinio dalis. Jo dėka, odos ląstelės nuolatos atsinaujina, ji tampa lygi ir elastinga. Kolagene yra tokių komponentų, kaip hidrolizuotas kolagenas ir elastinas, kurie padeda išsaugoti odos jaunystę. Kietagrūdis - augalų ekstraktas, kuris pasižymi antiseptiniu ir raminančiu poveikiu.
Naudojimas: Uždėkite kaukę ant veido ir palaikykite 20 - 30 minučių. Venkite patekimo į akis. Nuėmus kaukę, švelniai pamasažuokite odą, kad geriau įsisavintų ekstraktą.


Vienkartinės veido kaukės pakuotės iš esmės standartinio dydžio plastikiniai maišeliai. Kaukės dizaino neįmanoma sumaišyti su niekuo, jis unikalus, patrauklus akims - visiškai japoniškas dizainas ir geišos paveikslėlis mano akis gundė jau ne vienerius metus. Kitoje pakuotės pusėje galima rasti visą reikalingą informaciją anglų kalba (jei kartais lietuvių vertimas netenkina), tad aiškiai suvoki, kad kaukė orientuota į pasaulinę rinką. Lyginant su dauguma korėjietiškų produktų - japoniški Mitomo aiškiai pirmauja orientacijoje į užsienio rinką - yra iš ko pasimokyti korėjietiškiems gamintojams.

Kvapas. Keista, bet naudojant kaukę aš visiškai nejaučiu jokio kvapo, o va uostant iš pakelio gana aiškiai jaučiu švelnų, maloniai gaivų kosmetinį kvapą. Hmm.... reiktų jo kiek stipresnio? Ar jis skirtas tik sužadinti pojūčius kai atidarai kaukės pakuotę?

Konsistencija. Medvilnės lakštas labai gausiai prisotintas veikliosiomis medžiagomis. Tiesa pastarosios labai saikingai gleivėtos ir neturi kai kuriose kaukėse aiškiai jaučiamo glitnumo pojūčio.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Lithospermum Officinale Root Extract, Aloe Vera Leaf Extract, Boswellia Serrata Extract, Potassium Hydroxide, Caprylyl Glycol Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Allantoin, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Collagen, Parfum


Poveikis. Aš vis galvoju, kodėl lakštinės kaukės tokios populiarios? Visų jų poveikis panašus ir po vieno naudojimo vargu ar jaučiasi didesnis efektas nei drėkinimas bei gaivinimas. Galbūt dėl to, kad su lakštine kauke sunku nepataikyti - jos tinka visiems, o ir naudoti labai paprasta. Tiesiog išimi iš pakuotės, išvynioji ir kiek įmanoma pritaikai savo veido kontūrams. Šį kart džiaugiuosi, kad kaukė uždengia mano ilgą nosį, visai neblogai tinka zonai aplink akis ir lūpas, tik gal kiek per plati mano veido gabaritams, tačiau užsilankstai kur per daug, patempi kur per mažai ir didelių problemų čia nėra. 

Kaukė gana gausiai prisotinta veikliuoju skysčiu, tad savo skoniui jį šiek tiek nusigręžiu ir laikau ant veido kiek ilgiau nei pusvalandis, kol kaukė pradeda džiūti ir nebesijaučia maloniai. 


Nusiėmusi kaukę aiškiai matau tuos du akivaizdžius efektus, kuriuos duoda beveik visos lakštinės kaukės. Mano oda akivaizdžiai prisotinta drėgmės, jaučiasi atgaivinta ir komfortabiliai maloniai. Kadangi šias kaukes turiu dvi ir naudojau vieną po kitos, lyg ir jaučiasi lygesnė veido oda, sveikiau atrodanti jos spalva, tačiau žadamo elastingumo, deja, tikrai nejaučiu. Galbūt jei tokias pat kaukes naudotum mėnesį ar kelis, kaukė gebėtų suteikti tokį efektą, bet šiomis aplinkybėmis, tiesiog nejaučiu. Ir visgi aš manau, kad šios kaukės su geišų paveikslėliais yra superinės - oda jaučia, kai lakštinė kaukė yra kokybiška, akys džiaugiasi gera sudėtimi, o piniginė - nedidele kaina. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai