THERME "Cancun Cactus" Dry Oil Spray - purškiamas sausas kūno aliejus su kaktusų ir papajų ekstraktais

Nauja savaitė ir šioji su nauju laiku. Keistoka, kai grįžinėjant iš darbo jau tamsu... Visiškai vienodai tas laiko sukaliojimas buvo tikriausiai iki pat šiol. Iki pat šiol man keista, kad visi bamba kaip blogai pasukti valandą į priekį ar atgal, tačiau... juk pripranti ir viskas? Bent jau man, ok, pirma savaitė, gal ir antra kiek sunkesnė, o paskui - ir vėl ta pati rutina, niekuo nesiskirianti nuo to meto iki laiko pasukimo. Apskritai žmonės mėgsta pabambėti - ne ta koja atsikėlė, ne ant tos šluotos atsisėdo ir dar ne į tą pusę nuskrido. Aišku, čia su humoru, bet jei rimtai - na va dabar, šiuo momentu, ką tu gali pakeisti? Teisingai, nieko. Man atrodo tas bambėjimas, pykimas ir pasipiktinimai kai sprendimo negali va dabar imti ir padaryti kitaip yra visiškai bereikalingas laiko, sveikatos ir energijos švaistymas. Ir ne tik dėl laiko - dėl absoliučiai visko. Jei tik tiek daug nebambėtume, nekritikuotume ir nereikštumėme savo nepasitenkinimo - gyventi būtų daug linksmiau ir smagiau!
Na o naujos savaitės pradžiai noriu su jumis pasidalinti savo nuomone apie Therme sausą kūno aliejų su kaktusais ir papajomis. Mmm...

"Dažnai gyvenime žmogų laiko išmintingu vien todėl, kad jis neturi talento."
Seras Henry Tayloras


Produktas: THERME "Cancun Cactus" Dry Oil Spray - purškiamas sausas kūno aliejus su kaktusų ir papajų ekstraktais
Gamintojas: "Remark Groep". Pagaminta Olandijoje
Paskirtis: maitinti, drėkinti, suteikti sveikai atrodantį kūno odos spindesį
Tinkamas tipas: visiems, ypač sausai
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: tikėjausi saugesnės sudėties
Tūris: 125 ml
Kaina: 8,50 EUR
Kur galima įsigyti: Medexy
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Therme Cancun Cactus purškiamas sausas kūno aliejus su kaktusų aliejumi, puikiai įsigeria į odą, maitina, drėkina, net ir labai sausą odą. Sausas kūno aliejus turi nuostabiai gaivų, saldų guaranos ir papajos aromatą. Suteikia odai sveikos odos spindesį ir puikiai įsigeria į odą, nepalikdamas riebaus sluoksnio. Oda tampa švelni ir įgauna gaivų aromatą. Pakuotės purškiklis užtikrina greitą ir tolygų produkto paskirstymą. Tinka visų tipų odai, ypač sausai. Be to, purškiamas sausas aliejus skatina natūralų odos atsinaujinimo procesą. Puikiai tinka naudoti po deginimosi saulėje.
Naudojimas: rekomenduojama naudoti ant drėgnos odos efektyvesniam drėkinimui.


Pakuotė. Balta kartoninė dėžutė ir skaidraus plastiko buteliukas su purkštuku. Labai smagu matyti aliejinius produktus su pompomis, tačiau ne visais atvejais jos yra tobulos. Šiuo atveju labai džiaugiuosi, kad pompa purškia nestrigdama, vienodais, tolygiais kiekiais, tačiau bėda su tais aliejiniais produktais - jie kažkokiais stebuklingais būdais sugeba nutekėti buteliuko sienelėmis, išorinė kažkaip vis nusiteplioja produkto likučiais. Deja, apmaudu, bet taip nebeerzina kaip anksčiau - su bene visais aliejiniais produktais taip būna. Dizainui pasirinkta ryškiai raudona spalva inkų,, majų ar actekų civilizacijos statiniais ir simboliais, kaktusų bei papajų paveiksliukais. Suprantum, taikyta kažkur į senąją centrinės Amerikos civilizaciją. Dizainas visiškai toks pat tiek ant kartoninės dėžutės, tiek ant buteliuko, tik buteliuke dar skystis nudažytas tokia ryškiai ryškiai raudona spalva. Atrodo įdomiai, gražiai ir patraukliai.

Kvapas. Ar įsivaizduojate papajų ir kaktusų kvapą? Aha, aš irgi nelabai. Aliejus kvepia labai saldžiai, vaisiniu kvapu. Paprastai nesu didelė saldžių kvapų mėgėja, bet šitas man patinka, oda po naudojimo kvepia dar kelias valandas. Apskritai kvapas toks sodriai saldžiai rudeniškas...

Konsistencija. Skysta, aliejinė, bet neturi nemalonaus riebumo pojūčio.


Sudėtis: Ethylhexyl Stearate, Cyclopentasiloxane, Trilaureth-4 Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Parfum, Laureth-4, Glycerin, Cereus Grandiflorus Flower Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Cyclotetrasiloxane, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, CI 26100, CI 60725.

Tinka veganams.
Sudėtyje nėra SLS, SLES, parabenų bei mineralinių aliejų.


Poveikis. Sausasis aliejus greitai įsigeria į kūno odą ir ant paviršiaus nepalieka jokių nemalonių pojūčių. Nemėgstu kai oda jaučiasi apsunkinta, tad labai malonu jausti lengvumo jausmą be jokio riebumo, sunkios plėvelės. Aliejus iš karto suteikia kūno odai sveiko spindesio efektą, sudrėkina odos pasausėjimus, dingsta nemalonus tempimo jausmas. Tiesa, dengti aliejų ant dar šiek tiek drėgnos odos man patiko labiau - regis dar sparčiau ir geriau susisgeria ir dar efektyviau maitina odą. Ir nepriklausomai nuo to, ant sausos ar drėgnos odos dengiu, ji visuomet maloniai kvepia dar kelias valandas po priemonės naudojimo.
Aliejus man labai patinka - ir naudoti lengva bei greita, ir susigeria sparčiai ir efektas maloniai džiugina. Nežinau ar  žiemą šis aliejus mano odai nebus per lengvas, bet šiuo metu, kai jau turiu sausėjančias blauzdas, kelėnus ir alkūnes, - aliejaus sudrėkinti pasausėjimams man visiškai pakanka! 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai