A-DERMA "Dermalibour+" Repairing Cream - atkuriamasis veido ir kūno kremas su variu ir cinku

Nors dabar ir kelios "bobų vasaros" dienos, netrukus orai neišvengiamai atšals ir šalį apgaubs šaltukas ir žiemiški orai. Regis dauguma jau nustojo skųstis odos būkle po vasaros, tame tarpe ir aš, tačiau laukia antroji didesnė banga - šalčio suerzinta oda ir tam etapui be jokių abejonių, būtina pasiruošti. Riebus ir sunkus apsauginis kremas, gebantis atkurti odą tokiais orai privalomas! Oij, kaip aš nelaukiu tų pirmųjų sudirgimų dėl šalčio... Ir šį kart ta proga noriu papasakoti apie A-Derma riebų riebų apsauginį kremą, kuris tinka tiek veido, tiek kūno odos sudirgimams mažinti, tiek suaugusiems, tiek vaikams.

"Kada džiaugiatės kitų sėkme, jūs lyg sėjate sėkmės sėklas."
R. Karsonas2



Produktas: A-DERMA "Dermalibour+" Repairing Cream - atkuriamasis veido ir kūno kremas su variu ir cinku
Gamintojas: "Pierre Fabre" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuraminti, apsaugoti, atkurti ir valyti pažeistą, sudirgusią ir išsausėjusią odą
Tinkamas tipas: visai šeimai
Labiausiai patiko: nuramina sudirgusią ir maitina išsausėjusią
Labiausiai nepatiko: riebus ir kai kuriais atvejais jaučiasi per sunkus
Tūris: 50 ml 
Kaina: 11,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Raminamasis, atkuriamasis ir turintis valantį poveikį kremas skirtas odos sudirgimams (paraudimui, tempimui, niežėjimui, šerpetojimui) nuraminti, sprendžia nedideles odos problemas: odos sudirgimą apie lūpas, sausas dėmes, sauskelnių dermatitą, rankų išsausėjimą. Tinka veidui, kūnui ir išorinei gleivinei. Sukurtas saugiai naudoti visai šeimai, kūdikiams ir vaikams. 
Kremo sudėtyje esantis Rhealba avižų ekstraktas ramina ir atkuria odą. 
Vario ir cinko junginys pasižymi valančiomis savybėmis, stabdo bakterijų dauginimąsi.
Kremas suteikia komforto pojūtį, atkuria odos pusiausvyrą. Nepalieka baltų dėmių ant odos. Atsparus vandeniui. Be parabenų, be kvapiųjų medžiagų. Hioalergiškas, nekemša porų.
Naudojimas: tepkite 2-3 kartus per dieną pažeistas veido ir kūno vietas.


Pakuotė. Universalusis kremas turi kartoninę dėžutę, kurioje galima rasti metalinę tūbelę, primenančią vaistinius preaparatus. Įdomus sprendimas ir kaip vaistinius tepalus, atsukus dangtelį pradurti foliją, apsaugančią kremą nuo oro poveikio. Na nori - nenori tokia pakuotė nuteikia maloniai, profesionaliai ir sukuria iliuziją apie iš ties rimtą kremo poveikį. Pakuočių dizainu pasirinktas visiškas minimalizmas - baltame fone vos keli švelniai žali intarpai be jokių papildomų puošybos elementų.

Kvapas. Gamintojas pasirinko nenaudoti kvapiųjų medžiagų, o tokio tipo priemonėse jų tikrai nereikia. Tad tai bekvapis produktas, nors ir turi natūralų, lengvą vos jaučiamą kvapą.

Konsistencija. Tai labai riebus ir sunkus kremas. Jei kada naudojote kremus su cinku, tai tikriausiai pamenate, kokios sunkios konsistencijos tokie kremai būna? Tai va, šis super sunkus ir super riebus - tikrai ne vasaros sezonui.


Sudėtis: Aqua, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Hydrogenated Vegetable Oil, Zinc Oxide, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Propylene Glycol, PEG-22/ Dodecyl Glycol Copolymer, Avena Sativa (Oat) Leaf/ Stem Extract**, Copper Sulfate, Magnesium Sulfate, Zinc Sulfate.
** avižos iš organinių ūkių.
Be parabenų, be kvapiųjų medžiagų. 


Poveikis. Aš šį kremą gavau bandymams, dar šiltuoju metų laiku, kai mano oda buvo labai stipriai sudirgusi regis be jokios rimtos priežasties, tačiau vasaros sezonu šita priemonė buvo akivaizdžiai per sunki, tad aš ją padėjau laukti šaltesnių orų. Tikriausiai labiausiai stebina sunki ir riebi kremo konsistencija - nemanau, kad kada nors tokio riebumo priemonę tepčiausi ant veido odos. Bandžiau, tačiau visiškai nepatiko, atrodė, kad odos poros tuoj užsikimš. Gal, jei turėčiau šerpetojančią, labai išsausėjusią veido odą?

Kadangi kremas itin riebus, nereiktų tikėtis, kad jis greitai įsigers į odą. Jokiais būdais - pasitepus kremu dalis jo geriasi į odą ir nuramina tempimo bei sausumo jausmą. Visgi, didžioji dalis kremo lieka ant odos paviršiaus bent pusvalandžiui, ir net blizga nuo riebumo. Tikriausiai būtent taip veikia visi super riebūs kremai. Taip iš esmės ir tie cinko tepalai skirti kūdikiams nuo sauskelnių dermatito, ant odos jaučiasi lygiai taip pat. Tad aš šio kremo jokiais būdais nesirenku tepti ryte ar dienos metu - išskirtinai vakarui, kai esu tikra, kad per naktį visi likučiai pilnai susigers į kūno, rankų, pėdų odą. 

Apskritai vertinant kremo poveikis iš ties geras, jis tikrai geba nuraminti, pamaitinti ir apsaugoti odą, tačiau riebi tekstūra daug kam paprasčiausiai nepatinka. Jei jūs viena iš tų žmonių, rekomenduočiau šitą A-Derma kremą, kuris veikia labai labai panašiai, tik yra ženkliai lengvesnės ir greičiau susigeriančios konsistencijos. Kremas fainas, viskas su juo gerai, bet tik žiemai, tik rimtiems sudirgimams ir tik nakties metui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai