PIRMAS ĮSPŪDIS. L'OCCITANE "Immortelle Divine" Foaming Cleansing Cream - putojantis veido prausiklis su šlamučiais

Na ką, vėl L'Occitanne ir vėl mėginukas? Iš tiesų tai kalbant apie L'Occitane toks jausmas, kad perkančių ir besimėgaujančių kompanijos kosmetika tikrai daug, tik dauguma visgi perka rinkinukus su miniukais, kad išbandyti ir reta kuri investuoja į pilno dydžio pakuotę. Man labai smalsu jūsų patirtis - ar perkate pilno dydžio L'Occitane gaminius ar visgi naujatės prodomis pirkti mažesnius produktus? Na, o šiam kartui mano trumpoji apžvalga apie veido prausiklį iš mylimos šlamučių "Immortelle Divine" serijos.



Ką žada gamintojas: Turtingos kreminės tekstūros produktas susiliejus su vandeniu virsta švelniomis putomis, kurios valo, nesausina ir nepažeidžia odos. Papildytos šlamučių eteriniu aliejumi, kuris pasižymi stangrinančiomis savybėmis, ir vitaminu E, kuris veikia kaip antioksidantas, šios veido putos valo, suteikia gaivos ir spindesio. Tinka visiems odos tipams, ypatingai brandžiai odai.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA


Sudėtis: GLYCERIN, AQUA/ WATER, SODIUM COCOYL GLYCINATE, COCO-BETAINE, SODIUM CITRATE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, DECYL GLUCOSIDE, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM CHLORIDE, XANTHAN GUM, PARFUM/ FRAGRANCE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, GERANIOL.


Kiekis: mėginio kiekis 2 ml. Pilno dydžio pakuotė 125 ml
Kaina: 35,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse


Mano nuomonė. Perlamutinės spalvos, kreminės tekstūros mėginėlis itin maloniai kvepia augaliniu kvapu, kuris būdingas visiems šios linijos produktams. Dengiant priemonę ant drėgnos veido odos ji gerai suputoja minkštomis putomis ir itin švelniai prausia veido odą. Čia turiu būtinai paminėti, kad priemonę sugeba nuplauti veido produktus, tačiau su atsparesniu tušu pavargti tenka, ir šiek tiek likučių ant odos aplink akis visgi lieka. Taigi darausi išvadą, kad su prausikliu reiktų naudoti ir micelinį vandenį ar makiažo valiklį, bent jau akių zonai tai tikrai. 

Labiausiai mane stebina poveikis odai. Po prausimo dingsta bet koks sausumo pojūtis, nesijaučia jokio tempimo. Regis prausiklis geba padrėkinti odą, mat ji tampa ne tik švari, tačiau ir įgauna skaistumo ir gaivumo, atrodo gražesnė ir sveikesnio atspalvio. Labai patiko - superinis prausiklis, tik iki šiol nesu tikra, ar jis vertas savo pilnos kainos? 35 Eur už prausiklį man vis dar atrodo daugoka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai