PIRMAS ĮSPŪDIS. SESDERMA "Hidraderm Hyal" drėkinamasis veido kremas su hialurono rūgštimi

Tęsiant mėginių temą, šį kar išbandžiau Sesderma intensyviai drėkinantį veido kremą skirtą visiems odos tipams. Sesderma man visiškai nauja kompanija įkurta Ispanijoje prieš 25 metus. Pirmuosius preparatus sukūrusi dermatologų ir farmacijos specialistų grupė išsiplėtė iki didelės kompanijos ir sukūrė jau daugiau kaip 300 pažangių odos priežiūros preparatų, kurie buvo įvertinti daugeliu dermatologijos laimėjimų. SESDERMA priemonės skirtos odos paruošimui prieš cheminius pilingus bei reabilitacijai po jų. Kompanija taip pat kuria ir gamina preparatus odos priežiūrai namuose, kurie yra skirti spręsti įvairias odos problemas, apsaugoti odą nuo kenksmingų išorinės aplinkos faktorių. Preparatų liniją sudaro įvairūs serumai, fluidai, kremai, purškikliai, kaukės ir t.t. 2010 metais SESDERMA pirmoji kosmetologijos pasauliui pasiūlė priemones nanotechnologijų pagrindu. Tai technologija, kurios tikslas veikliąsias medžiagas patalpinti į nanosomas. Tokiu būdu technologija leidžia preparatams, skirtiems odos, plaukų ir nagų priežiūrai, pasiekti reikiamą sluoksnį ar gylį, kas anksčiau buvo neįmanoma. Priemonės skirtos profesionalams ir odos priežiūrai namuose.

Tiesą pasakius skamba įdomiai, tad labai nekantravau išbandyti ir labai džiaugiuosi šio kremo poveikiu odai. Kaip visuomet - trumpai.



Ką žada gamintojas: HIDRADERM HYAL – inovatyvus kremas tobulam veido odos drėkinimui. Jo sudėtyje yra 3-jų tipų hialurono rūgšties molekulės: didelės, mažos bei labai mažos molekulinės masės. Hialurono rūgštis patalpinta į nano dydžio liposomas, todėl užtikrinamas gilus, skirtingų odos sluoksnių drėkinimas. Rekomenduojamas sausos, drėgmę praradusios odos, taip pat itin jautrios odos priežiūrai bei senėjimo požymių priežiūrai. Tinka ir dėl estetinės kosmetologijos (pilingas, lazerio procedūros, mikrodermabrazija) arba dermatologinių (kortikosteroidai, retinoidai ir kt.) procedūrų išsausėjusios odos priežiūrai.Hidraderm Hyal drėkinantis veido kremas sudėtyje turi 3 dydžių hialurono rūgšties, kurios poveikis yra:
- Staigus drėkinantis bei odą minkštininantis efektas
- Odos raukšleles mažinantis efektas
- Gilus maitinantis efektas bei odos struktūros atkūrimas

Oda aprūpinama iš karto veikiančia hialurono rūgštimi. Daugelio kitų preparatų atveju tai būna pirmtakai, iš kurių vėliau susidaro molekulė.
Hialurono rūgštis su įvairių tipų molekuline mase dalyvauja visuose odos drėkinimo procesuose

NANOTECHNOLOGIJŲ PRIVALUMAI:
- Patenka į dermą (be injekcijų): gilus drėkinimas ir gilių raukšlių užpildymas
- Liposomų pagrindinė sudedamoji medžiaga – fosfotidilcholinas pasižymi drėkinančiomis, minkštinančiomis ir atstatomosiomis savybėmis.

Ypač rekomenduojama intensyviai priežiūrai po įvairių medicininių ir kosmetinių procedūrų (cheminių pilingų, implantų ir t.t.)
Naudojimas: Du kartus per dieną patepkite veido odą ir švelniai masažuokite pirštų galiukais, kol produktas visiškai susigers.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Tribehenin PEG-20 Esters, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Propanediol, Hydrogenated Polydecene, Polymethyl Methacrylate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Lecithin, Glyceryl Behenate, Alcohol, Polysilicone-11, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Sodium Cholate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, D-Limonene.

Kiekis: mėginio kiekis 2 ml. Pilno dydžio pakuotė 50 ml
Kaina: 33,00 EUR
Kur galima įsigyti: Medexy


Mano nuomonė. Malonaus kvapo ir lengvos tekstūros veido kremas tiesiog stebuklingai greit susigeria į veido odą. Pastebiu, kad geros kokybės veido kremų reikia mažiau ir būtent šio pakanka visai nedidelio kiekio, nors jei tepu kiek daugiau - jis visuomet sugeriamas į veido odą. Smagu jausti, kad veido oda neapsunkinama - visiškai besvorė priemonė, kuri intensyviai sudrėkina odą ir suteikia tą maloniai gerą komforto jausmą. Aišku, galima kiek bambėti dėl aukštesnės kainos, bet kokybė yra kokybė. Savaime suprantama, kad galėčiau kabinėtis prie sudėtinių dalių, tačiau mano oda džiaugiasi poveikiu. Tiesą pasakius net susigundyčiau įsigyti pilno dydžio kremo pakuotę rimtesniems pabandymams - labai geri pirmieji įspūdžiai!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai