PIRMAS ĮSPŪDIS. SESDERMA "Hidraven" foamy soap free cleansing cream - bemuilis putojantis veido prausiklis

Va, ką tik išbandžiau jau trečią Sesderma veido priežiūros priemonę ir apie kompanijos produktus esu nepaprastai geros nuomonės - atrodo visi trys gaminiai visiškai skirtingų linijų, tačiau puikiai tiko mano odai ir sudomino - o jei taip įsigijus pilno dydžio priemones savo veido odai? Turėtų kuo puikiausiai tikti. Paskutinis turimas šios kompanijos mėginys - bemuilis veido prausiklis, žadantis itin švelniai valyti makiažą ir veido odos nešvarumus.



Ką žada gamintojas: Kasdieniam veido valymui visų tipų odai. Ypatingai tinka jautriai, į aknę linkusiai ar muilo netoleruojančiai odai. Rekomenduojama greitam ir efektyviam veido ir akių makiažo nuvalymui. Dėl savo ypatingos sudėties tinka naudoti intymiai higienai. HIDRAVEN bemuilis putojantis prausiklis dėl sudėtyje esančių natūralių augalų ekstraktų (ramunėlių, avižų, mimozos ir alavijų ekstraktai) yra puikiai toleruojamas, tinka visų tipų odai. Turi drėkinančių, raminančių, regeneruojančių ir apsauginių savybių, taip pat sudėtyje esantis triklozanas turi antibakterinį poveikį.
Naudojimas: Švelniais masažuojamaisiais judesiais tepti ant sudrėkintos odos, kol susidarys švelnios ir kreminės putos, po to gausiai nuplauti drungnu vandeniu. Šis produktas gali būti naudojamas tiek kartų, kiek reikia.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, PEG-400, PEG-200, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Chamomilla Recutita Extract, Cetylpyridinium Chloride, Avena Sativa Kernel Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, PEG-90 Glyceryl Isostearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Laureth-2, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Ethylparaben, Methylparaben, Potassium Sorbate, Propylparaben. Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone.

Kiekis: mėginio kiekis 2 ml. Pilno dydžio pakuotė 300 ml
Kaina: 15,95 EUR
Kur galima įsigyti: Medexy


Mano nuomonė. Gelinės konsistencijos visiškai skaidrus prausiklis kvepia švelniu, maloniu aromatu. Po sąlyčio su vandeniu priemonė gerai suputoja ir nepaprastai maloniai jaučiasi ant odos. Kaip visuomet tokias priemones bandžiau tiek ant veido odos, tiek ant akių, bandydama nuplauti visą makiažą. Ir o stebuklai! Visas makiažas, net ir atsparesnis (šiuo metu naudojamas) tušas be jokio didesnio vargo visiškai nusiplovė! Ir nei akių griaužė, nei odos tempimo ar sausumo jausmo nebuvo. Toks visiškai malonus komforto jausmas ir visiškai švari, graži veido oda. Man nepaprastai patiko! Ir aš galvoju apie pilno dydžio pakuotę! Nepaprastas!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai