INGRID "Smoothing & Illuminating" skaistinanti makiažo bazė (praimeris)

Aš labai džiaugiuosi tomis dienomis, kai man pavyksta paruošti ir paskelbti daugiau nei vieną įrašą, tad šokinėju iš laimės, kad ryt nereikės anksti keltis ir galiu truputį pavakaroti prie blogo įrašų. Tikriausiai jau spėjote pastebėti, kad visi šiuo metu bloge pasirodantys dekoratyvinės kosmetikos įrašai dedikuoti seniau įsigytiems, bet taip ir nespėtiems aprašyti produktams: normalu, kai turi nesibaigiančias dėžių dėžutes, pilnas pr kosmetikos, kosmetikos, kurią pirkai smalsumo vedama ar planavai filmuoti/ daryti vieną didelį apžvalginį įrašą, bet taip ir neprisiruošei. Šiuo metu (tikriausiai nuo vasaros) mano namuose ir galvoje vyksta rimtos pertvarkos - po truputį tuštinu tas atsargines dekoratyvinės kosmetikos dėžutes, planuodama - reikia man tų daiktų ar ne. Anksčiau aprašiusi dekoratyvinės kosmetikos priemonę ją tiesiog numesdavau į stalčių ir tikrai ilgam pamiršdavau, nes gi dar laukia visa krūva bandymams! Tačiau šiuo metu imu seniausius likučius ir stengiuosi labai atsakingai ir rūpestingai sunaudoti. Vien šį mėnesį pabaigiau kelis dekoratyvinės kosmetikos gaminius, kurie atrodo niekaip neturėjo pabaigos. Keista, kaip nuolat naudojami produktai iš tiesų vieną dieną baigiasi, o namuose nesimėto kažkelintas atidarytas praimeris ar 20+ makiažo pagrindo buteliukų. Va, ateinančiu metu turėčiau ištuštinti ir Mac makiažo pagrindo pakuotę, o ir šiandien aptariamas Ingrid praimeris jau senokai peržengė pusės ribą... Ne, tikrai nieko nepirksiu, kol nesumažinsiu likučių, ir šiaip - turiu tris rašomuosius stalčius neva nuolat naudojamos kosmetikos, bet jos akivaizdžiai per daug... Ir visame šitame pertvarkos procese labai smagu suvokti, kiek iš ties pinigų sutaupai ant visokių impulsyvių kosmetikos pirkinių, o tuštėjant dėžučių skaičiui namuose darosi vis lengviau ir smagiau viduje.

"Garbė ir ramybė viename guolyje nemiega."
M. Montenis



Produktas: INGRID "Smoothing & Illuminating" skaistinanti makiažo bazė (praimeris)
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems, ypač papilkėjusiai, pavargusiai odai
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: per stambūs blizgučiai
Tūris: 30 ml
Kaina*: 9,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: INGRID skaistinanti makiažo bazė – revoliucinis produktas, skirtas papilkėjusiai pavargusiai odai. Unikalus baltų perlų ir rausvo pigmento derinys skaistina ir maitina išblyškusią ir pavargusią odą, todėl oda atrodys sveika ir švytinti.
Sudėtyje esantys novatoriški mikropigmentai optiškai mažina raukšlių matomumą ir užmaskuoja trūkumus. Lengva formulė švelnina, o esanti hialurono rūgštis giliai ir intensyviai drėkina odą, todėl ji išlieka elastinga. Makiažo bazė leis makiažui išsilaikyti daugelį valandų.

NAUDOJIMAS: Nedidelį produkto kiekį užtepkite ant veido. Naudokite atskirai arba prieš dengiant makiažo pagrindu.

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS: Hialurono rūgštis giliai ir intensyviai drėkina odą, todėl ji išlieka elastinga.


Pakuotė.  Stiklinis buteliukas su užsukta plastikine pompa ir plastikiniu dangteliu. Pakuotė atrodo labai paprasta, dizainas kuklus ir nelabai patrauklus, nors jei žiūrėsite internetines nuotraukas, kurios paprastai dar būna gerokai nudailintos, atrodo turėtų būti kažkas tookio. Tiesiog paprasta pakuotė ir tiek. Tiesa, dažnai pigesniuose kosmetikos pakuotėse pompa ima gana greitai strigti ir nebedozuoti tinkamai, tačiau šiuo atveju, po kiek daugiau nei pusės sunaudotos pakuotės jokių problemų neturėjau. Kol kas, nors ateityje tikiu, visko dar gali būti. 

Kvapas. Praimerio sudėtyje nenaudojamos papildomos kvapiosios medžiagos, tad uostant galima jausti tik itin lengvą, natūralų kvapą. Tokios priemonės (nors ir nėra visiškai bekvapės) vadinamos tiesiog bekvape kosmetika.

Konsistencija. Praimeris iš esmės yra kremas su aiškiai matomais blizgučiais.


Sudėtis: Aqua, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, PEG-100 Dimethicone, Triethylhexanoin, Silica, Dimethicone/ PEG-10/15 Crosspolymer, Mica, CI 77891, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Acrylates/ Dimethicone Copolymer, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, CI 17200, Ethylhexylglycerin.


Poveikis. Šitas praimeris savo konsistencija labiau primena kremą, neturi to slidumo, būdingo silikoninėms priemonėms. Dėl to jis greitai susigeria į odą ir nepalieka ant jos paviršiaus plėvelės ar jaučiamo produkto. Iš pradžių atrodo, kad gruntas iš tikro suteikia odai spindesio, bet vos uždengus makiažo pagrindą, tas spindesys kažkur stebuklingai dingsta! Rožinė priemonės spalva atrodo čia labiau dekoratyvinis, nei funkcinis elementas, o ir blizgučiai mane erzina. Jie per stambūs tokio tipo priemonei, tepantis praimerį lieka ant rankų ir sukuria iliuziją, neva produktas veikia. Iš ties tai ant veido palieka tų blizgučių, tik kad jie pasislepia po visais makiažo pagrindais. 

Man regis produktas nefunkcionalus ir neatliekantis savo funkcijos: kas iš tų stambių blizgučių, jei jų net nesimato? Kas jei rožinė spalva tik dėl dekoratyvinės funkcijos? Na ir kas, kad maloniai jaučiasi ant veido odos ir greitai susigeria? Nesuteikia jis nei skaistumo, nei spindesio ir viskas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai