KEUNE Care "Vital Nutrition" plaukų kaukė sausiems, pažeistiems plaukams

Mėnesio pradžioje buvau kirpykloje ir abi su kirpėja pasidžiaugėme atsigavusiais mano plaukais, jų pagerėjusia būkle ir sveikesne struktūra. Aha... pūstimąsis niekur nedingo, tačiau veliasi tikrai ženkliai mažiau ir atrodo sveikiau. Per šituos metus vis pratinu savę prie minties, kad blondine niekuomet nebebūsiu. Vargo labai daug, plaukai tikrai stipriai susilpnėja, nors... man labai patiko šviesintos kasos. Šviesinimas agresyviomis priemonėmis, dažymas cheminiais dažais daro tikrai didelę įtaką plaukų sveikatai, tačiau ne ką didesnę įtaką turi ir plaukų priežiūros priemones. Žiūrėk, tik pradėjai naudoti kažką, kas ne itin tinka, pagalvoji "ai, vistiek sunaudosiu" ir visą laiką nesi patenkinta savo plaukais! Pažįstama situacija? Man labai! Nors mūsų tarpe vaikšto laimingųjų, kurioms pasisekė genų loterijoje ir gavo puikius, jokių rūpesčių nekeliančius plaukus (kita vertus kiekviena kažką gero gavome toje pačioje loterijoje, ir nė vienai nepasisekė išlošti pilno komplekto 😁), o kitoms va - tenka vargti. Šį kart noriu papasakoti apie man labai patikusią plaukų kaukę, kurią vis rekomenduodavo mano kirpėja, bet.. aš tai pro ausis praleisdavau, tai pamiršdavau įsigyti, tai kažką kito bandydavau. Olandiškas "Keune" (pripažinsiu - lietuviška kiaunė man čia skamba smagiau, nors keune turi visiškai kitą reikšmę) produktas ir profesionalams skirta kokybė.

"Laimė naudinga kūnui, bet dvasios stiprybę ugdo sielvartas."
Marcelis Proustas



Produktas: KEUNE Care "Vital Nutrition" plaukų kaukė sausiems, pažeistiems plaukams
Gamintojas: "Keune Amsterdam" Pagaminta Olandijoje
Paskirtis: maitinti, atkurti, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: sausiems, pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tikriausiai tie ne visai saugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 500 ml 
Kaina: 32,00 EUR 
Kur galima įsigyti: Femina Bona, garbane.lt, Cascada, Top Beauty
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Maitina sausus, trapius ir pažeistus plaukus. Intensyvaus poveikio atstatomoji plaukų kaukė pagaminta pagal „Nutri Injection" technologiją. Kviečių mikro baltymai ir „Keravis" kompleksas atstato vidinę ir išorinę plauko struktūrą. Trapūs, itin sausi ir pažeisti plaukai tampa stipresni, sveikesni ir įgauna natūralaus žvilgesio.
Rezultatas: stiprūs, sveiki, nuo žalingo aplinkos poveikio apsaugoti, lengvai iššukuojami plaukai.
Naudojimo instrukcija: Kaukę tepkite ant rankšluosčiu nusausintų plaukų. Švelniai įmasažuokite. Palaikykite 3 min. ir švelniai išskalaukite. 


Pakuotė. Didžiulis baltas plastikinis indelis užsuktas tokios pat spalvos dangteliu. Žinote, va šitos pakuotės dizainas tobulas - paprastas minimalus, vos vienas spalvinis akcentas priemonių linijai pažymėti - čia ta, geltona linija apačioje, - keli užrašai ir viskas. Užtat kaip dailiai atrodo! ir tas stilizuotas plonas dangtelis ir minimalizmas - patinka ir profesionalams ir tokiems paprastiems vartotojams, kaip aš.

Kvapas labai švelnus, tačiau gana intensyvus kosmetinis kvapas man labiausiai primena ramunėles, tokias gerokai pasaldintas sirupu, bet vistiek ramunėles. 

Konsistencija. Kaunė švelniai gelsvos spalvos, tirštos, sunkios konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methsulfate, Glycerin, Octyldodecanol, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Lactic Acid, Parfum, Propylene Glycol, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Saccharomyces/ Magnesium Ferment, Saccharomyces/ Iron Ferment, CI 19140Saccharomyces/ Zinc FermentSaccharomyces/ Copper FermentSaccharomyces/ Silicon FermentCI 14700Butylphenyl MethylpropionalHexyl CinnamalLimonene, Linalool


Poveikis. Va čia tai kaukė! Riebią ir sunkią kaukę mano plaukai gana greitai susigeria, nors nepasakyčiau, kad man reikia vis tepti ir tepti kaukę. Atvirkščiai, ji netgi labai skalsi - naudoju jau kelis mėnesius, ir tik dabar ištuštinau apie pusę indelio. 

Dar tapant ant plaukų iš karto jaučiasi, kad priemonė stabdo plaukų vėlimąsi, suteikia jiems glotnumo ir paklusnumo. Kaukė dar ir neblogai pamaitina plaukus, suteikia nepriekaištingo švelnumo ir sveiko žvilgesio. Kaukė nereali ir puikiai tinka mano plaukams, svarbiausia ir glotnumo suteikia, ir pamaitina gerai. Na ir šalia tie neralūs taškeliai - švelnumas, spindesys, kvapas, vėlimosi mažinimas - kurie suteikia produkto visumai geriausią vertinimą. Labai patiko!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai