TMT "Vital Milk" drėkinamasis šampūnas ir kondicionierius besiveliantiems, sunkiai iššukuojamiems, besipučiantiems plaukams su šilko proteinais

Šiandien buvo ilga darbo diena... Ryt reikia anksti keltis, mat darbiniais reikalais reikės važiuoti į Vilnių, keltis siaubingai anksti, bet vistiek prisėdau prie blogo ir noriu palikti įrašą rytdienai. O šiandien noriu šiek tiek pakalbėti apie plaukus ir iltališką TMT šampūno bei kondicionieriaus porelę pūstis linkusiems, besiveliantiems plaukams. Žinote, man regis plaukai, kaip ir oda turi labai skirtingus poreikius skirtingu momentu. Aš dar iki galo nesuprantu saviškių plaukų, tačiau jei vienu periodu juos norisi labai intensyviai maitinti, kitu - drėkinti. Visi kiti variantai, duodantys apimties, giliau valantys, saugantys spalvą ir pan. mano plaukams nėra labai reikalingi, - svarbiausi šie du. Aš dar iki galo nesuprantu savo plaukų poreikių, nesuvokiu to drėkinimas - maitinimas poreikių periodiškumo, tačiau šiuo metu suvokiu, kad jiems reikalingas intensyvesnis maitinimas. Ką gi, porelė žada drėkinti, tad su malonumu gavusi uosčiau, čiupinėjau ir ėmiau bandyti.

"Kvailys visad randa dar kvailesnį, kuriuo žavisi."
Nicholas Boileau - Despreaux



Produktas: TMT "Vital Milk" drėkinamasis šampūnas ir kondicionierius besiveliantiems, sunkiai iššukuojamiems, besipučiantiems plaukams su šilko proteinais
Gamintojas: "Tiemmeti" s.a.s. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, suvaldyti plaukų pūtimąsi ir vėlimąsi
Tinkamas tipas: besiveliantiems, sunkiai iššukuojamiems, besipučiantiems plaukams
Labiausiai patiko: drėkina plaukus
Labiausiai nepatiko: nelabai veikia besipučiančių plaukų
Tūris: po 500 ml
Kaina: šampūnas - 13,90 EUR; kondicionierius - 16,90 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO, beautyforsale.eu
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas:
ŠAMPŪNAS: Šampūnas giliai drėkina plaukus, neleidžia jiems pūstis ir veltis. Pieno baltymai labai gerai atstato drėgmės balansą, išlygina plauko paviršių. Plaukai tampa minkšti, spindintys ir paslankūs, lengvai šukuojami.
NAUDOJIMAS: nedidelį šampūno kiekį paskirstykite ant drėgnų plaukų, švelniai įmasažuokite, gerai išskalaukite, procedūrą pakartokite.

KONDICIONIERIUS: Kondicionierius giliai drėkina plaukus, neleidžia  jiems pūstis ir veltis. Pieno proteinai labai gerai atstato drėgmės balansą, išlygina plauko paviršių. Plaukai tampa minkšti, spindintys ir paslankūs, lengvai iššukuojami.
NAUDOJIMAS: išplaukite plaukus su Vital Milk šampūnu. Nedidelį kiekį kondicionieriaus užtepkiteant drėgnų plaukų, palaikykite 2-3 minutes, gerai išskalaukite.


Didelės plastikinės šampūno ir kondicionieriaus pakuotės labai paprasto, kuklaus ir minimalaus dizaino - tokios pakuotės dažniausiai būna skirtos profesionaliam naudojimui. Dėl konkrečiai šių priemonių, niekur neradau informacijos, kad jos skirtos profesionalams. Abi pakuotės turi nedideles, užsifiksuojančias pompas, kurios man atrodo dozuoja per mažą priemonės kiekį - tenka kelis kartus spustelėti pompą, kad delne turėtum pakankamą priemonės kiekį.

Abiejų priemonių kvapas akivaizdžiai skiriasi vienas nuo kito. Šampūnas turi saldų, visai malonų uoslei aromatą. Tuo tarpu kondicionierius labiau primena chemines medžiagas, neturi jokio saldumo ir man tikrai nėra pats maloniausias, galbūt primena ilgalaikio tiesinimo priemonių aromatus? Tiesiog ne pats maloniausias ir šiuo atveju džiaugiuosi, kad kvapai nėra labai intensyvūs ir galutinai dingsta kai panaudoji plaukų aliejuką po galvos plovimo.

Konsistencija abiejų priemonių yra gerokai per skysta mano skoniui. Šampūnas skaidriai balsvas, skystas. Kondicionierius kreminis, tačiau lygiai taip pat skystas, tarsi skiestas vandeniu.


Sudėtis: 
ŠAMPŪNO: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, MEA Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Stearate, Lactose, Polyquaternium-7, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, Parfum, Disodium EDTA, Cocamide MEA, Hydrolyzed Collagen, Methyl Paraben, Propylene Glycol, Butyl Paraben, Ethyl Paraben, Isobutyl Paraben, Propyl Paraben, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

KONDICIONIERIAUS: Aqua, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Cetrimonum Chloride, Citric Acid, Lactose, Gentiana Lutea, Lavandula Officinalis, Nasturtium Officinale, Panax Ginseng, Capsicum Annuum, Chinchona Succirubra, Dimethicone, Parfum.


Poveikis. Tik gavusi šią porelę apsidžiaugiau vos pamačiusi, kad abi priemonės turi suvaldyti veltis ir pūstis linkusius plaukus. Mano plaukai yra būtent tie, kurie natūraliai pučiasi nors tu ką ir viskas, visuomet, jei tik produktai per lengvi ir neturi glotninamojo efekto. Visuomet ieškau sunkesnių kondicionierių, kad sumažinti tą pūtimą, net ir tais atvejais, kai tos sunkesnės priemonės mano plaukų būklei nereikia.

Pirmus kartus išsiplovusi plaukus džiaugiausi šampūno poveikiu - jis gerai išplauna, nors ir reikia būtinai poros plovimų, tačiau kartu ir aiškiai jaučiasi, kad intensyviai drėkina plaukus bei suteikia jiems paklusnumo. O va kondicionieriumi šį kart jaučiuosi nusivylusi - pernelyg lengva formulė nors ir suteikia plaukams minkštumo bei švelnumo, tačiau o varge, kitos funkcijos prastokos. Išdžiūvus plaukams aš akivaizdžiai matau išsipūtusius plaukus, netvarkingai skraidančius visomis kryptimis, mano plaukai nėra nė trupučio apsunkinami ar glotninami. O ir veliasi kiek daugiau nei po šiuo metu naudojamos riebios kaukės plaukams. Ir mes čia kalbame apie priemones, kurios skirtos būtent tokiems pasišiaušusiems plaukams!? Porelė tikrai geba drėkinti, tikrai suteikia minkštumo ir švelnumo. Bet man labai gaila, plaukai tikrai nėra suvaldyti, plaukai vis dar pasipūtę, plaukai vis dar veliasi... Regis ši prorelė man netinka, o gal tik šiuo periodu?

Man labai įdomi jūsų nuomonė. Ar jums teko bandyti šios kompanijos priemones? Kuri linija jums pasiteisino? O gal bandėte šią, ir jums pavyko jos pagalba suvaldyti plaukus?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai