L'OREAL Paris "Glow Mon Amour" Highlighting Drops - skystas hailaiteris "01 Sparkling Love"

Aš visuomet buvau, esu ir tikriausiai liksiu išskirtinai sausų priemonių mėgėja. Žinau, kad sausai odai visuomet rekomenduojamos kreminės bronzinimo, hailaitinimo bei skaistalų priemonės, tačiau jas naudoti man visuomet kiek sudėtingiau nei sausas. Visgi, reikia būtinai pabrėžti, kad su kreminėmis priemonėmis rezultatai visuomet atrodo gražiau ir natūraliau. Per kelis metus aš niekaip neprisiverčiu skystų nusipirkti pati ir nesu tikra ar prisiversiu. Užtat kompanijos vis padrąsina mane žengti už mano komforto zonos - atsiunčia tai vieną tai kitą produktą, tad susikaupusi vis bandau. Šį kart noriu jums papasakoti apie skystą hailaiterį iš L'Oreal "Glow Mon Amour".

"Nuomonę apie save susidarome pagal tai, ką sugebame atlikti, o kiti žmonės - pagal tai, ką jau atlikome."
Henry'is Wadsworthas Longfellow



Produktas: L'OREAL Paris "Glow Mon Amour" Highlighting Drops - skystas hailaiteris "01 Sparkling Love"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvis ir pigmentacija
Labiausiai nepatiko: aliejinga konsistencija
Tūris: 15 ml
Kaina*: 15,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Pakanka vos vieno lašelio ir ypač spindinti, šilkinė Glow Mon Amour švytėjimo suteikianti priemonė akimirksniu atgaivina odą. Galima rinktis iš dviejų šios švelnios, lengvai tepamos formulės su maitinamuoju kokosų aliejumi atspalvių: žėrinčio persiko ir perlais spinduliuojančio šampano. Praturtinkite lašeliu Glow Mon Amour savo makiažo pagrindą, drėkiklį ar bazę arba tepkite tiesiai ant iškiliausių veido bruožų, kad suteiktumėte jiems svajingo švytėjimo.

NaudojimasNedideliu priemonės kiekiu suvilgykite pirštų galus. Švelniai patapšnokite iškiliausius veido bruožus: skruostikaulius, nosies centrą, antakių kauliuką ir linkį virš lūpų – Kupidono lanką. Būkite dėmesio centre ir mėgaukitės šviesos kuriamu įspūdingu blykstės efektu! O visų geriausia, kad Glow Mon Amour puikiai dera su gausybe kitų priemonių. Ją galite maišyti net su savo mėgstamiausiu kūno drėkikliu – taip nuostabaus švytėjimo suteiksite visai kūno odai.


Pakuotė. Stiklinis skaidrus buteliukas su užsukta pipete ir rožinio aukso intarpu. Nedidelio formato pakuote patogi naudoti, pipetė tiksliai dozuoja nedideliais, tiksliais kiekiais. L'Oreal pakuočių dizainas visuomet džiugina akį - gana minimalaus dizaino su akį džiuginančiais ryškiais ir tam tikru laikotarpiu madingais akcentais. Visgi didžiausia puošmena čia man atrodo pats hailaiterio atspalvis, matomas pro skaidrias buteliuko sieneles.

Kvapas švelnus, malonus, itin lengvas kosmetinis aromatas, kuris nėra būtinas tokio tipo produktui. Manau jo čia ir nereikia - vistiek naudojant nelabai jaučiasi, o iš buteliuko vargu ar pasilenkus kas nors uosto tokias priemones.

Konsistencija. Hailaiteris skystas, tačiau turi riebumo, yra pakankamai aliejingas, tad susidaro priemonės "sunkumo" įspūdis.


Sudėtis: HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ISODODECANE, ISONONYL ISONONANOATE, ISODECYL NEOPENTANOATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIMETHICONE, HYDROGENATED STYRENE/ ISOPRENE COPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/ SHEA BUTTER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, COCOS NUCIFERA OIL/ COCONUT OIL, PEG-10 DIMETHICONE, PROPYLENE CARBONATE, DIMETHICONOL, BHT, PARFUM/ FRAGRANCE, TIN OXIDE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, ALUMINA, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, TRIS-BHT MESITYLENE, LIMONENE, LINALOOL, MAGNESIUM SILICATE, HEXYL CINNAMAL, SILICA, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, CITRAL, BENZYL CINNAMATE, CITRIC ACID.
MAY CONTAIN: CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ IRON OXIDES, MICA, CI 77007/ ULTRAMARINES, CI 77742/ MANGANESE VIOLET, CI 77400/ BRONZE POWDER, CI 77000/ ALUMINUM POWDER, CI 75470/ CARMINE.


Poveikis. Pirmiausia norisi paminėti, kad aliejinga hailaiterio konsistencija tinka toli gražu ne su visais makiažo pagrindais. Kai kuriuos makiažo pagrindus hailaiteris tiesiog pakelia nuo odos, sugadina jų paviršių ir makiažas gaunasi visiškai nevykęs... Tokiais atvejais norisi nusivalyti viską lauk ir pradėti iš naujo, tik bandant su kitais makiažo pagrindais. Su lengvesniais makiažo pagrindais, atsargiai dengiant ir atsargiai sklaidant hailaiteris atrodo tiesiog nuostabiai! Priemonė suteikia intensyvų, labai natūraliai atrodantį šampaninį spindesį. O ir šiaip, hailaiteris labai šauniai atrodo vasaros metu ant pečių ir raktikaulių - suteikia tobulai sveikos, gražios odos efektą ir labai dailiai paryškina įdegį. Nors tikriausiai prie įdegio geriau atrodytų kitas šios priemonės atspalvis su auksiniu spindesiu.


Jei pavyksta rasti suderinamą makiažo pagrindo su hailaiteriu porą, aš neturiu jokių problemų dėl makiažo išlikimo absoliučiai visą dieną, nuo ryto iki vakaro. Netinkamas makiažo pagrindas hailaiteriui paaiškėja jau sklaidant hailaiterį. Sakyčiau gana įnoringa priemonė - reikia atsargiai parinkti su ja naudojamas veido makiažo priemones, kad rezultatas iš tiesų džiugintų. Visgi, hailaiteris atrodo tiesiog tobulai gerai - vientisas švytėjimas neturi stambesnių dalelių, tad spindesys atrodo natūralus, nors ir pakankamai ryškus. O ir dengti man buvo daug lengviau, nei galvojau ar nerimavau prieš priemonės dengimą. Tad iš tiesų patiko, įnoringa, tačiau patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample
Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai