MITOMO "Q10 + Lithospermum Essence" lakštinė veido kaukė su Q10 ir kietagrūdžiu

Koks sekmadienis be veido kaukės? Aš tiesą pasakius gailiu praeito savaitgalio - visiškai pamiršau papildomai pasirūpinti veido oda, na taip, ir ne tas buvo galvoje, tad pastaruoju metu pastebiu jos pasausėjimo etapą... Šiek tiek gaila dėl savo aplaidumo, tačiau situacija nėra labai baisi, kelios kaukės, papildoma dozė serumo, veido masažas, grįžimas prie rytinių ledukų - ir esu tikra oda vėl atrodys puikiai. Na o šiandien pirmas rimtesnis žingsnis - tiesiog lakštinė veido kaukė iš japoniškos Mitomo kompanijos. Apie šias kaukes esu girdėjusi labai daug gero (bandžiau kol kas tik vieną rūšį) tad nekantrauju pasižiūrėti koks bus poveikis mano odai.

"Žavinga atrodo viskas, į ką žiūrima su meile."
K. Morgenšternas


Produktas: MITOMO "Q10 + Lithospermum Essence" lakštinė veido kaukė su Q10 ir kietagrūdžiu
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: veidui drėkinti, gaivinti, atkurti, mažinti raukšles, saugoti nuo senėjimo, raminti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: hmm... nelabai randu prie ko prikibti
Tūris: 1 lakštas
Kaina*: 1,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Kofermentas Q10 yra natūralus antioksidantas, kuris padeda atkurti ir atgaivinti odą. Jis taip pat mažina raukšles ir apsaugo odą nuo senėjimo. Kietagrūdis - augalų ekstraktas, kuris pasižymi antiseptiniu ir raminančiu poveikiu.
Naudojimas: Uždėkite kaukę ant veido ir palaikykite 20-30 min. Pašalinus kaukę, švelniai pamasažuokite odą, kad geriau įsisavintų ekstraktą.


Balto plastiko vienkartinė kaukės pakuotė dydžiu atitinka visiškai standartinės lakštinės veido kaukes pakuotes ir toks dydis man asmeniškai pats patogiausias. Savotiška, unikali ir man labai patraukli atrodo kaukės išvaizda - maišelis puoštas geišos paveikslėliu, laikančiu arbatos pakelį. Kiekviena detalė pakuotėje apgalvota iki maksimumo - japoniški raštmenys, paveiksliukai, kimono raštai, merginos šukuosena... nepaprasta ir labai gundė jau vien dėl pakelio. Ant pakelio yra ir visa reikalinga informacija suprantama anglų kalba, na ir tiekėjų lipdukas, pasakantis ko reiktų tikėtis iš kaukės bei kaip ją naudoti. Pakuotė iš ties puiki, graži ir traukianti žvilgsnį.

Kvapas. Nors sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, tačiau naudojant kaukę jos kvapo nesijaučia (aš ir vėl su alergine sloga, tad galbūt silpnas jaučiasi), tačiau uostant iš pakelio aiškiai jaučiu švelnų, malonų kosmetinį aromatą.

Konsistencija. Kaip ir visos lakštinės kaukės - medvilnės lakštas, iškirptas pagal veido formą ir prisotintas veikliosiomis medžiagomis. Malonu, kad skystis nėra glitus, bet ir ne vandenuko skystumo.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Lithospermum Officinale Root Extract, Aloe Vera Leaf Extract, Boswellia Serrata Extract, Potassium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Allantoin, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ubiquinone, Fragrance.


Poveikis. Kaip ir visas lakštines kaukes, naudoti paprasta - išsivynioji, kuo geriau pritaikai veido odai ir atsiplaiduoji. Pirmiausia pastebiu, kad kaukė uždengė mano visą nosį, rimtai, labai reta kaukė yra pakankamai ilga, kad uždengtų mano visą nosį. Pati kaukė truputį pas plati iš šonų mano veido gabaritams, tačiau pavyko užlankstyti ir vargo dėl to nebuvo. Galiausiai kaukė dar turi ir akių sritis, kurias galima uždėti ant viršutinių akių vokų ir visiškai atsiplaiduoti, aišku, jei laikant kaukę ant veido neužsiimate kokia kita veikla.

Niekuomet neseku lakštinių veido kaukių laikymo laiko, tiesiog laikau kol sumažėja skystis ir lakštas gerokai prasausėja, spėju kiek ilgiau nei rekomenduojamas laikas.


Šiai kaukei turėjau aukštus lūkesčius, ir ji manęs nenuvylė. Pirmiausia, kas akivaizdžiausia - odą tiesiog tobulai gerai sudrėkino, atgaivino, suteikė švelnumo ir malonų komforto jausmą. Su raukšlėmis po pirmojo naudojimo aišku kad nekovoja, tačiau oda po jo atrodo fantastiškai, jaučiasi puikiai ir aš esu nepaprastai patenkinta priemonės poveikiu. Super, reikės pakartoti!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai