RITUALS... "The Ritual of Karma" kūno ir plaukų dulksna su šventuoju lotosu ir organiška baltąja arbata

Pagaliau šiek tiek pravėso ir man maga paklausti - na, ar tiems, kuriems buvo per karšta šis rytas nebuvo per vėsus ir šaltas? Neilgam, lyg ir nuo sekmadienio oras vėl pradės šilti ir vėl džiaugsimės vasariška šiluma. Na o aš šiandien jaučiuosi visiškai neapsisprendusi dėl įrašų - jaučiu artėja mėnesio pabaiga, norėjau jums nemažai parodyti ir papasakoti, bet šiuo metu esu linkusi visus vakarus skirti šeimai ir buvimui kartu, o ne kompiuteriui ant kelių ir per klaviatūrą bėgiojantiems pirštams. Planavau kalbėti apie dekoratyvinę, bet šiandien skirsiu laiko aromatams ir papasakosiu apie kūno, plaukų ir patalynės dulksną su pačiu geriausiu karštai dienai tinkamiausiu aromatu iš "The Ritual of Karma" linijos. 

"Jei nėra sielvarto gyvenime, nėra ir meilės jam."
A. Kamiu


Produktas: RITUALS... "The Ritual of Karma" kūno ir plaukų dulksna su šventuoju lotosu ir organiška baltąja arbata
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Nyderlanduose
Paskirtis: pakvėpinti kūną ir plaukus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gaivus, vasariškas kvapas
Tūris: mano turimos - 20 ml (pilno dydžio - 50 ml)
Kaina*: 50 ml - 17,50 EUR
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse
Kategorija: vandens - gėlių

Ką žada gamintojas: Gaivinanti kūno ir plaukų dulksna suteikia jūsų kūnui ir plaukams gaivos pojūtį. Susijungus saldaus baltojo lotoso ir gaivinančios bergamotės galioms galėsite pajusti tikrąjį vasaros skonį. Kosmetikos formulėje nėra alkoholio, todėl puikiai tinka  ir jautriai odai. Nepalieka dėmių ant tekstilės.

Sudėtis: AQUA/ WATER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM/ FRAGRANCE, POLYSORBATE 20, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, PROPYLENE GLYCOL, TRIETHYL CITRATE, CAPRYLYL GLYCOL, NELUMBO NUCIFERA (LOTUS) FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS (WHITE TEA) LEAF EXTRACT, GLYCERIN, BENZOIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, SORBIC ACID, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, ISOEUGENOL, CINNAMAL, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE.


 Tikriausiai jau iš pakuotės aišku, kad mano buteliukas mažytis ir atrodo kiek kitaip nei esantis prekyboje. Maniškis atkeliavo iš advento kalendoriaus, kurį išpakavau šią žiemą. Plastikinis gaiviai melsvos spalvos buteliukas su purkštuku ir linijai būdingu dizainu. Tikriausiai savaime aišku, kad kaip ir visos kūno dulksnos, skystis primena vandenuką, yra nedažytas, skaidrus. Purkštuksas purškia gan gausiu miglos kiekiu.

Šiame įraše man labiau norisi koncentruotis į priemonės aromatą. Gaivus purškiklis primena vandens gaivą su lengvu gėlių aromatu. Iš tiesų jei lyginsite kolekcijos priemones, visos jos turi vienodus kvapus, ne išimtis ir šis. Aromatas labai vasariškas, spinduliuoja gera nuotaika ir maloniomis emocijomis, regis kas kartą pasipurškus norisi plačiai nusišypsoti! Karštomis vasaros dienomis kvapas tiesiog nuostabiai tinka - nors vėsinamųjų savybių jis neturi, tačiau vandens ir gėlių aromatas regis vėsina ir nuteikia maloniai.

Man net gaila, kad turiu tik tokį mažutį priemonės kiekį. Noriu pilnos pakuotės, bet dar labiau norėčiau, kad kompanija sukurtų Karma tualetinį vandenį ar kvepalus, kurie ant odos išliktų bent kiek ilgiau, negu kūno dulksna.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai