RITUALS... "The Rituals of Karma" dušo putos su šventuoju lotosu ir organiška baltąja arbata

Vasara yra pats geriausias metas putų pavidalo prausikliams. Kažkodėl žiemos metu man jie nėra tokie smagūs, užtat vasarą, kai norisi labai greitai nusiprausti, o dažnai ir be kempinės (nes tikrai ne į visas išvykas vežuosi ir plaušinę) - nėra nieko geriau. Esu bandžiusi tokias putas iš Lidl, Dove, tačiau geriausios, smagiausios ir kvapniausios man be abejonės yra Rituals... Jau bandžiau limituoto žiemiško leidimo putas, o šį kart - vasaros leidimas, užvadintas Karma! Kas netiki Karma? Ir mūsų senoliai Karmai užvadinti turėjo išsireiškimą "kaip šauksi, taip atsilieps", kiti sako, kad viskas grįžta bumerangu ar viskas sukasi ratu... Visa tai ir yra Karma - pagal Hindu tikėjimą, gyvenimo būdas vadovaujantis gėrio principu pritraukia gerą karmą. Geros mintys, gerų dalykų sakymas užsuka pozityvumo ratą ir grįžta atgal pas tave - ar ne toks ir turėtų būti mūsų gyvenimas? Karma kolekcijos produktai sukurti suteikti pozityvią vasarišką nuotaiką! Emocija - vienas svarbiausių aspektų kosmetikoje ir aš negaliu nepritarti! 

"Niekada taip šiltai nemąstai apie draugus kaip tada, kai žvelgi į sniegą, Mėnulį arba gėles."
J. Jukio




Produktas: RITUALS... "The Rituals of Karma" dušo putos su šventuoju lotosu ir organiška baltąja arbata
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtinių dalių saugumas
Tūris: mano turimos - 50 ml (pilno dydžio - 200 ml)
Kaina*: 200 ml - 8,50 EUR
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Specialiai vasarai skirtos riboto leidimo putojančios dušo putos iš  The Ritual of Karma kolekcijos. Tai švelniausios putos, kokias tik yra tekę jums pajusti. Susijungus saldaus baltojo lotoso ir gaivinančios organinės baltosios arbatos galioms galėsite pajusti tikrąjį vasaros skonį.


Pakuotė iš tiesų labai būdinga tokio tipo produktams - slėginis metalinis flakonas su purkštuku viršuje. Man labai patinka nedidelio purkštuko pasirinkimas labai patogus tokio tipo produktams įsipurkšti į ranką nepritaškant visur aplink. Pakuotės dizainui pasirinkta prislopinta žaliai melsva spalva su bronziniais akcentais ir simboline saule - akimis galima pamatyti vasarą ant pakuotės, nors dizainas išlieka minimalistinis ir gan paprastas.

Kvapas. Rituals dušo gelių kvapas (ir šiaip daugumos kolekcijų produktų kvapai) yra tiesiog dieviškai malonūs ir patrauklūs. Karma kvepia švelniu arbatos ir gaiviu lotoso aromatu. Gaivus, truputį saldumo turintis aromatas lengvas, labai labai vasariškas ir iš tiesų spinduliuoja gera nuotaika ir maloniomis emocijomis - kas kartą prausiantis žele tiesiog nusišypsau. Smagu, kad ir kuris laikas po dušo oda dar kvepia tuo maloniu ir šypseną bei teigiamas emocijas keliančiu aromatu.

Konsistencija. Purškiant į ranką produktą iš flakonėlio jis išteka kaip skaidri želė, tačiau per kelias akimirkas virsta dušo putomis. Iš tiesų labai greitai, bandžiau kelis kartus fotografuoti, bet to gryno pirminio želė vaizdo pagauti nuotraukoje niekaip nepavyko.


Sudėtis: AQUA/ WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ISOPENTANE, SORBITOL, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ISOPROPYL PALMITATE, ISOBUTANE, PARFUM/ FRAGRANCE, SODIUM BENZOATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF (WHITE TEA) EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA (LOTUS) FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GLYCERIN.


Poveikis. Nerealiai smagu atėjus šiltiems orams praustis dušo putomis. Prausdamasi su šiomis jaučiu malonią gaivą, kvapas priverčia nusišypsoti ir sukelia pačias geriausias emocijas. Pačios putos man pasirodė šiek tiek skystesnės konsistencijos, turėjo mažiau standumo, tačiau nepaisant to, buvo skalsios ir švariai nuprausė kūno odą.

Karma linija šiuo metu mėgstamiausia iš viso Rituals asortimento, tačiau taip nutinka kas kartą, bandant naują kūno priežiūros linijos produktą iš šios kompanijos. Karma tiesiog tobulai subalansuota vasarai, tačiau manau ne ką prasčiau tiktų ir kitiems sezonams. Deja, vienintelis mano pabumbėjimas čia būtų dėl priemonės sudėtinių dalių - kaip ir norėtųsi saugesnės sudėties, tačiau kita vertus, aš per daug nesureikšminu kūno prausiklių , juk ant odos jie būna taip trumpai...

Kuri Rituals... linija yra jūsų mylimiausia? Ar mėgstate Rituals... dušo putas?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai