DOVE Shower Mousse with argan oil - dušo putos su argano aliejumi

Praustis kūną putomis man yra gėris! Per pastaruosius metus (ar dvejus) pripratau vasaros metu, kai nori nusiprausti greitai ir be jokio vargo, o keliaujant, dažnai ir be kempinės. Niekad žiemos metu nenaudojau tokio tipo priemonės, kažkodėl vis norėjosi intensyvesnio prausimo nei putos. Gal ir kvapai man pasirodė ne tokie žiemiški. Dove putos su argano aliejumi yra pirmosios, kurias bandau šaltuoju metų laiku. Esu bandžiusi šios linijos putas su rožėmis ir kadangi efektas yra labai panašus, šis įrašas bus trumpesnis ir konkretesnis.

"Žmogus nėra laisvas, jei negali įsakinėti pats sau."
Pitagoras



Produktas: DOVE Shower Mousse with argan oil - dušo putos su argano aliejumi
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus, šalinti plaukelius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: putų konsistencija
Labiausiai nepatiko: nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 200 ml
Kaina*: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose 
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Dove sukūrė naują alternatyvą įprastoms dušo želėms - dušo putas, kurios tobulai tinka valyti ir skusti plaukelius skustuvu. Lepinančios dušo putos apgaubia kūną kremine puta su natūraliais aliejais. Dove dušo putos su rožių aliejumi apsaugo odą nuo išsausėjimo ir atkuria natūralių odos drėgmės barjerą. 
     - 24 val išliekantis odos švelnumas;
     - apsaugo nuo išsausėjimo;
     - atkuria natūralių odos barjerą;
     - putos tinka praustis ir skusti plaukeliams;
     - galima rinktis iš trijų kvapų: su rožių aliejumi; su kokosų aliejumi; su argano aliejumi.


Kaip ir daugumoje putų pavidalo prausiklių pakuotėse, taip ir šio - metalinis flakonas su purkštuku ant viršaus. Nieko keisto ar įmantraus čia nėra, lyginant su kitais produktais. Tikriausiai išskirčiau tik dozatorių - purkštuką, kuris yra pailgos formos, tad putas purškia plačiai, kaip tuo tarpu dauguma kitų kompanijų naudoja apvalios formos angą, kuri produktą skirsto daugmaž rutuliukais.

Pakuotės dizaine vyrauja balta spalva su rudais akcentais. Kaip visuomet ir visuose Dove kompanijos produktuose vyrauja "švarios", šviesios, baltos pakuotės idėja su keliais akcentais. Mano švilgsnį Dove produktai visuomet atkreipia parduotuvių lentynose būtent dėl to švaraus dizaino ir vieningos idėjos visuose kompanijos gaminiuose.

Kvapas. Šiek tiek nerimavau dėl priemonės kvapo. Argano aliejus, tikras argano aliejus, turi baisų paukščių išmatų kvapą ir nors būna maskuojamas kvapiosiomis medžiagomis, neretai prasimuša lauk. Nesinorėjo ir vasariško kvapo, nuo kurio žiemos metu kyla gaivios asociacijos... Brrr... net ir šiltame vonios kambaryje gaivus kvapas žiemą sukuria šalčio pojūtį. Putos kvepia itin maloniai, šildantis sodrus aromatas man atrodo net nelabai būtų tinkamas vasaros metui. Šiek tiek saldumo, šiek tiek sunkumo ir jei gerai pamenu, primena šio dušo aliejaus aromatą. Mmmm... man labai patinka - pats tas žiemos dušams.

Konsistencija. Tik pradėjus pakuotę visuomet išspaudžiu tvirtų ir standžių, tačiau minkštų putų burbulą. Tuo tarpu likus maždaug 1/3 priemonės flakonėlyje, putos ėmė akivaizdžiai tižti. Tuo tarpu paskutinius kartus spaudžiau iš viso išskydusias putas, praradusias bet kokį putų pavidalą.


Sudėtis: Aqua, Sodium Lauroyl Glutamate, Isobutane, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glycinate, Propane, Argania Spinosa Kernel Oil, Butane, Citric Acid, Iodopropynyl Butylcarbamate, Lauric Acid, Parfum, PEG-4, PEG-4 Dilaurate, PEG-4 Laurate, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, PPG-12, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Laurate, Stearic Acid, Tetrasodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Ir visgi, man šios putos puikiai tinka ir patinka: gerai prausia, nesausina ir neerzina odos ir suteikia malonų aromatą. Galbūt dar norisi paminėti, kad su putomis patogiau naudoti ne kempinę, o prausimosi pirštines, tačiau ne tik su Dove, bet ir kitų kompanijų. Tokiu atveju ir plovimas atrodo efektyvesnis, geresnis bei malonesnis, priemonė geriau ir tolygiau išputoja.

Ir jei ne Rituals putos, tikriausiai Dove tikrai gautų pilną apvalų penketą. Tačiau išbandžiusi Rituals jaučiu, kad ir kvapai gali būti geresni, ir konsistencija ant odos malonesnė, netgi naudojasi skalsiau nei Dove. Savaime suprantama, kad mes kalbame apie skirtingas kainų kategorijas, tad viskas labai priklauso ne tik nuo norų bet ir galimybių. Man Dove patinka - manau labai neblogas kainos ir kokybės santykis, prausimas malonus, o putos yra greitas ir itin patogus būdas nuprausti odą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai