RITUALS... "The Ritual of Yalda" limituoto leidimo putojantis dušo gelis su arbūzų ir granatų aromatu

Na ką, [trinu rankas iš džiaugsmo] pradėjau naudoti savo Rituals... advento kalendoriaus gėrius ir dovanas. Rituals kompanija yra man visiškai nauja, todėl rašydama įrašus apie visiškai man naujus produktus, tikiuosi ir spėju, kad galiu nemenkai paaikčioti iš nuostabos bei malonių emocijų, jei aišku, priemonės bus to vertos. Tik, kai viskas nauja - nori nenori suteikia itin daug emocijų. Kol kas mano pirmoji pažintis su Rituals nerealiai gera - kai tokie kvapai, ir efektui neturi priekaištų...

 Rinkdamasi nuo ko pradėti ir ką pirmiausia bandyti, išsirinkau įdomiausius ir aktualiausius. Labai nekantravau išbandyti kūno prausiklius, ir norėdama, kad įrašas būtų vis dar aktualus - pasirinkau Yalda kūno prausiklį. The Ritual of Yalda yra limituoto leidimo linija, pasirodanti tik žiemos metu, ir atėjus pavasariui - vėl dingsta iš parduotuvių lentynų. Išbandyta, pasimėgauta, metas įspūdžiams!

"Verčiau būti giriamam, negu pačiam girtis."
Demokritas



Produktas: RITUALS... "The Ritual of Yalda" limituoto leidimo putojantis dušo gelis su arbūzų ir granatų aromatu
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: kūnui nuprausti ir nešvarumams pašalinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nuostabus kvapas
Labiausiai nepatiko: ne pati saugiausia sudėtis
Tūris: 200 ml (mano pakuotė mini 50 ml)
Kaina*: 200 ml - 8,50 EUR 
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse ir internetu (rituals.lt)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: The Ritual of Yalda įkvėptas senovės Persijos išminties, padeda surasti šilumą, šviesą ir gerovę šalčiausiu sezonu. Granatų ir arbūzų aromatas suteikia energijos per varginantį žiemos sezoną. Pamaitinkite save Yalda kolekcijos produktai ir te visi jūsų norai išsipildo.

Pradėkite savo dieną gaiviai su jausminga granatų ir arbūzų putojančia dušo želė. Želė susilietusi su vandeniu tampa tirštomis ir prabangiomis putomis, kurios suteikia odai šilko švelnumo ir nuostabaus aromato.
Naudojimas: išspauskite nedidelė želė kiekį į rankas. Želė prisilietus vandeniu tampa tiršta, atpalaiduojančia puta.


Rituals kompanija deklaruoja harmoniją bei sulėtintą tempą. Pakuotės dizaine iš tiesų vyrauja harmonija ir ramybė - tamsiai mėlynas metalinis flakonas su rytietiškais paisley (rytietiški, plunksnos tipo) raudonais raštais. Vien žiūrint į flakoną galima įsivaizduoti, kad viduje laukia įdomus, neįprastas, gilesnis ir sodresnis priemones kvapas. Flakono principas gana paprastas, želė lauk purškiama pro apvalią angą.

Kvapas. Yra kažkas dieviško...Arbūzų ir granatų vaisiai regis turėtų būti vasaros aromato sudėtinės dalys ir suteikti kvapui gaivos ir vaisinio saldumo, tačiau nieko panašaus. Priešingai, duše jaučiuosi apgaubta žiemiško aromato, kalėdinio, šventinio kvapo su eglutės aromatu, skanėstais bei sodriai sultingais, kiek sunkesniais smilkalais. 

Konsistencija. Tik pasipurškus priemonės, iš flakono ji išeina gelinės konsistencijos, ir per kelias sekundes tampa tirštomis putomis. Taip greit, kad niekaip nespėjau nufotografuoti, o ir vandens šiam procesui stebėti visiškai neprireikė.


Sudėtis: AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ISOPENTANE, SORBITOL, PARFUM/ FRAGRANCE, ISOPROPYL PALMITATE, ISOBUTANE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, CITRULLUS LANATUS (WATERMELON) FRUIT EXTRACT, CITRIC ACID, LINALOOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LIMONENE, GLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID


Poveikis. Kūno prausiklio putos tvirtos, standžios ir reikia pastebėti - itin skalsios, - vos vienu papurškimu aš nusiprausiu viso kūno odą ir kartoti nebeprireikia. Tikriausiai pats skalsiausias putų pavidalo produktas, kokį teko bandyti. Prausimas čia labai elementarus - prausia maloniai ir švariai, odos visiškai nesausina (mano odą sausina reta priemonė), ir iš tiesų suteikia jai švelnumo bei aromato, jaučiamo dar kuris laikas po dušo.

Aš alpstu, kaip man patinka šis kvapas... pirmus kartus vis galvojau - ką jis man primena, mat tikrai neturėjau jokios panašios kosmetinės priemonės. Galiausiai prisiminiau, kad kalendoriuje rastos žvakutės turėjo visiškai tokį pat, vienas prie vieno, aromatą! 

Galiausiai, man šiek tiek gaila, kad produktą atrandu tik dabar, baigiantis žiemos sezonui. Galiu tik įsivaizduoti, kaip smagu būtų tokiu kvapu praustis visą žiemą ir jaustis harmoningai, atsipalaidavusiai ir išlipti iš dušo su šypsena veide, vien dėl nepaprasto kvapo... Rimtai, jaučiu kiek čia pagyrimų pripyliau kvapui ir kaip pamilau regis tokį elementarų produktą, tačiau jis nerealus! Regis imu įsimylėti dar vieną kompaniją!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai