AVON Mark. Full Cover Cream Concealer - kreminis maskuoklis "Fair"

2019 metais visi horoskopai be išties mano zodiako ženklui žada auksinius metus, metus, kuriuose viskas, ko imsiuosi seksis, pavyks... jei, aišku, tiki tokiais dalykais, kaip horoskopai. Aš tikiu tik tais atvejais, kai jie žada kažką nepaprastai gero, o visa kita - tiesiog užsiblokuoju ir nekreipiu dėmesio. Kiek horoskopai yra mokslas - sunku atsakyti, tačiau žinau, kad esu labiau neutrali šiuo klausimu ir tiek. Nors Šauliui šiemet žadami beprotiškai geri metai, tačiau man jie prasidėjo ne per geriausiai - vis dar bandau lipti iš ligų ir vis dar trinu gydymo įstaigų slenksčius... Kartu su ligomis ir negalavimais, jaučiu, kad visai neturiu jėgų blogui ir reikia labai pasistengti norint sukurpti įrašą, įdėti daug jėgų, o pats rezultatas manę toli gražu ne visuomet džiugina... Tačiau bandau, sėdu lygiai taip pat prie kompiuterio, kaip ir kasdien, ir labai tikiuosi, kad pavyks jums aprašyti bent dalį suplanuotų įrašų, ir labai tikiuosi, kad jų pagausės šio mėnesio eigoje... Kol kas - senokai suplanuotas Avon kreminis maskuoklis, kurį bandžiau, bandžiau, naudojau ir nusprendžiau, jog gana, metas viską sudėlioti į trumputį įrašą.

"Mokėti kalbėtis - talentas."
Stendalis


Produktas: AVON Mark. Full Cover Cream Concealer - kreminis maskuoklis "Fair"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras, gan intensyvus maskavimas
Labiausiai nepatiko: konsistencija per sunki ir per tiršta
Tūris: nenurodytas
Kaina*: pilna kaina apie 7,79 EUR 
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto (avon internete)
Įvertinimas: 1,5-2(?)/5

Ką žada gamintojas: Pilno dengimo maskavimo priemonė. Padenkite ten, kur reikia ir išsklaidykite.


Kaip ir dauguma Avon kompanijos priemonių, maskuoklis atkeliauja juodo kartono pakuotėje. Suprantu, kad taip produktas atrodo rimčiau, kad ant dėžutės yra sudėtinės dalys ir kita informacija, bet... pastaruoju metu linkstu prie priemonių, kurios turi kuo mažiau pakuočių - mažesni gamybos kaštai pigina kainą, nėra pakuotės - reiškia mažiau šiukšlių, tad ir gamta mažiau teršiama. Taip taip, kartoną galima perdirbti - ten ir keliauja ši dėžutė, tačiau... perdirbimui reikalinga energija, elektra, vanduo - tad vėlgi, reikalingi papildomi ištekliai...

Viduje stebėtinai kokybiško dvispalvio plastiko plastikinė pakuotė, kurios viduryje suformuotas produktas. Kalbant apie dizainą, pakuotėje vyrauja juoda ir balta spalvos bei paprastas Mark. linijos užrašas. Viskas paprasta, aišku ir labai neutralu.


Kvapas. Neutralus, kreminių produktų aromatas, kuris šiek tiek užsiuodžia tik uostant iš pakuotės.

Konsistencija. Kreminė, tirštoka ir sunkoka. Sušilęs nuo kūno odos maskuoklis tampa kiek aliejingesnis.


Sudėtis: Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Isopropyl Palmitate, Kaolin, Nylon-12, Polyethylene, Dimethicone/ Divinyldimethicone/ Silsesquioxane Crosspolymer, Triethoxysilylethyl Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Silica, Benzoic Acid, Alumina, Microcrystalline Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Boron Nitride, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Caprylyl Methicone, PEG/ PPG-20/23 Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol.
May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77891, CI 77499.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad maskuoklio konsistencija iš tiesų tanki ir maskavimas nėra prastas, atvirkščiai, jis geras. Tačiau aš jo visiškai nesuprantu... padengti gana lengva, tačiau išsklaidyti... su kempinėle man visiškai nesiseka - maskuoklis voliojasi ant odos kaip vazelinas ir niekaip nenori susigerti nei į kempinėlę, nei į odą. Sklaidant šepetėliu aš vis išsklaidau per daug ir maskavimo praktiškai nelieka... Konsistencija tampa permatoma ir visi maskuotini dalykai šviečiasi kiaurai...

Galiausiai atradau man patogiausią būdą - dengti tiesiog pirštu ir sklaidyti labai minimaliai, kad paskirstyti, bet neišsklaidyti pilnai. Priemonė gana greitai tampa sausa ir maskuoklio paviršius - labiau primena sausą pudrą, nei kreminį produktą. Jei bandau maskuoklį fiksuoti biria pudra - ji visuomet sukrenta į raukšleles paakiuose ir veido poras ant veido. Savaime suprantama - atrodo negražiai ir nepatraukliai. Nemaskuojant jis gana greit kažkur dingsta ir atrodo jokio maskuoklio aš net nenaudojau. Kad ir ką bandžiau - nei vienas, nei kitas variantas netinka.

Aš niekaip negaliu suprasti šios maskavimo priemonės, niekaip su ja nerandu bendros kalbos ir nesusidraugauju. Atrodo atradau vieną būdą, tačiau paaiškėja, kad jis niekuo nėra geresnis už kitus... Tiesiog kažkas labai negerai su priemonės konsistencija, tikriausiai padoriai patobulinus maskuoklis galėtų tapti geresniu, tačiau šiuo atveju, nei poveikis man patinka, nei konsistencija, nei panaudojimo būdai, nei išlikimas. Tiesiog, ne man, nerandu kaip su juo susibendrauti ir manau metas tiesiog mesti lauk...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample (Gaminys atsiūstas Avon Mark konkursui)

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Kai rašai, kad metas kažką mesti lauk, vis pagalvoju, ar išties taip ir meti lauk, ar randi kitą būdą nusikratyti. Nes jei tiek pramėtai priemonių, tai čia būtų didesnė tarša, nei popierinė pakuotė...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip kada, kartais viską renku į dėžę ir atiduodu/ dovanoju. Atvejais, kai manau, kad priemonė tikrai prasta, tikrai metu lauk, jei įmanoma - išvalau pakuotę ir dedu į perdirbamų atliekų konteinerį. Ačiū, kad rūpinatės aplinkos tarša - stengiuosi nešvaistyti ir nemėtyti daiktų, atrasti jiems naujus namus arba pasirūpinti, kad jų pakuotės būtų perdirbamos.
      Atvejais, kai rašau, jog metu lauk - reiškia, priemonės nebenaudosiu, ji pirmiausia keliauja į tuštučių dėžę, o paskui būna sprendžiama, ar verta ją kam nors siūlyti - visais atvejais planas tas pats :) Tad rūpinuosi ne tiek daiktų mėtymu, kiek saikingu ir protingu naudojimu ir atsakingu atsikratymu. Dar kartą ačiū už rūpestį :)

      Panaikinti
  2. Ne rūpestis, o smalsumas tebuvo...Man pačiai labai gaila kažką mesti ir dėl taupumo, nes suvalkietė, naudoju iki galo, nors nepatinka =D O šiaip tikiu, kad esi sąmoninga ir viską darai ką gali dėl taršos. Gal ne tą toną parinkau komentarui, nenorėjau, kad atrodytų kaip puolimas! Pačiai sveikatos ir įkvėpimų!



    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Suprantu :) Dėl komentaro - supratau, kad smalsaujate :) Viskas gerai ir viskas tvarkoje klausti to, kas domina ;)
      Aš anksčiau viską naudodavau iki galo, bet dabar nebematau tikslo naudoti jei kažkas nepatinka ;) Bet paskui nustojau - turiu priemonių iki gyvenimo galo, ir jei nepatinka, tiesiog stengiuosi nelaikyti ir padovanoti, arba jei super prastas - mesti lauk, prieš tai išvalius pakuotę ir pasirūpinant jos atsakingu išmetimu. Iš tikro esu sąmoninga su šiukšlėmis, tačiau stengiuosi ir dar ne visuomet pavyksta ir sąmoningai nusipirkti - įsigyti taip, kad nereiktų paskui gailėtis ir mesti lauk ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą