2019/01 Sausio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Driu Beauty, Dove, MAC, Coty ir kt.

Paskutinė mėnesio diena ir su malonumu skubu jums papasakoti sausio mėnesio pirkinius. Šiuo metu mano gyvenimas sukasi apie protingesnį ir apgalvotą naudojimą, įsigijimą ir vartotojiškumą, tad masinių pirkimų jau senokai nebėra, pastebiu, kad kiekvieną pirkinį apgalvoju ir nebeperku emociškai, tik todėl, kad to užsimanau. Tačiau pirkinių yra, naujienų irgi - kviečiu susipažinti.

"Žmogus, atkakliai kartojantis nesąs kvailys, paprastai turi dėl to kažkokių abejonių."
V. Mizneris


Veidui

Brendau, brendau ir matomai pribrendau įsigyti šio prekinio ženklo prausiklį. Praeitą kart pirkau paakių kremą (naudoju šiuo metu), o šį kart jausdama prausiklio poreikį, ir šį produktą. Paskui supratau, kad turiu iš Rituals, ir dar gavau leituvišką Driu, tad šitam teks šiek tiek palaukti.
Eurokos, 6,99 EUR

Na ir buvo su šia kauke reikalų. Sakiausi jau labai senai, bet kažkur paklydo, pinigus pavyko susigražinti, o va kaukės nusprendžiau nebepirkti. Daug vandens nutekėjo, kol pastebėjau, kaip mano oda trūksta giliau valančios priemonės, tad praeitą mėnesį vėl užsakiau ir šį kart be vargo atkeliavo.
Ebay, $12,79 US

Reikia ir naujo serumo, mat baiginėju savo Mad Hippie (pažadu papasakoti vasario pradžioje). Jau senai dairausi į Žiedę, vildamasi vieną dieną susipažinti ir ta diena pagaliau atėjo! Pradėsiu nuo serumo, ir jei pažintis bus maloniai, pratęsiu ir su kitais produktais.
Gintarinė vaistinė, 12,45 EUR

Na ir didžiulė, korėjietiško veido šveitiklio pakuotė. Nesu tikra ar noriu vis dar draugauti su mechaniniais šveitikliais. Su amžiumi oda keičiasi ir rūgštinės priemonės tampa aktualesnis ir daug geresnis pasirinkimas. Kažkada šveitiklius su dalelėmis dievinau, bet dabar... tiesiog labai norėjau išbandyti šitą. Gali būti, kad jis bus pats paskutinis mechaninis šveitiklis? Kas ten žino.
ebay, $14,49 US

Dekoratyvinė kosmetika

Visos kalba apie tai, koks nerealus yra Mac makiažo fiksatorius, kaip puikiai ir tobulai fiksuoja, kad nėra geresnės priemonės. Negalėjau atsispirkti pagundai ir nusipirkau. Būtinai parašysiu, kaip jis pasirodė man.
Douglas, 20,95 EUR

Apie šitą pudrą labai daug kalba ir labai labai giria Tati. Kiekvieną kartą kalbant apie birias pudras ji vis pamini savo filmukuose, tad galiausiai painfluencino ir mane ieškoti kur įsigyti. Po ilgų ieškojimų atradau merginą Amerikoje, kuri siunčia be jokių siuntų mokesčių ir visai padoria kaina. Paliksiu nuorodą ant ebay pavadinimo, jei kartais norėtumėte patys išbandyti, o šiaip - amazon, ebay galima įsivesti produkto pavadinimą ir galbūt rasite dar palankesne kaina ir geresnėmis sąlygomis.
ebay, $15.75 US

Driu Beauty kosmetika


Testavimui gavau šaunią progą susipažinti su man negirdėtu lietuvišku produktu Driu Beauty, egzistuojančiu jau keturis metus. Kompanija ypatinga produktais, kurie gaminami tiek moterims, tiek vyrams, tiek paaugliams. Jos gamyboje naudojami prebiotikai, saugantys odą nuo žalingo aplinkos ir taršos poveikio, kas labai aktualu šiuolaikinėmis sąlygomis gyvenantiems žmonėms, tiesa? Visus jau pradėjau testuoti ir labai tikiuosi greit papasakoti savo pažinties įspūdžius.
Ačiū Driu Beauty už galimybę susipažinti!

Dove naujienos


Dėkoju Dove už kaip visuomet itin gausų kosmetikos priemonių rinkinį ir smagią šventinę nuotaiką. Siuntinukas turėjo mane pasiekti prieš Kalėdas, tačiau tai nesvarbu, ne ką mažiau džiugina ir gautas sausį. Apie kai kuriuos produktus būtinai papasakosiu bloge!
-------------------------------------------------------------------------------
Štai tokie tie sausio pirkiniai, kuklūs, tačiau įdomūs. Kai kurie jau nufotografuoti ir testuojami bei bandomi, kai kuriems teks šiek tiek palaukti eilės. Bet va, visais jais labai džiaugiuosi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. O smagu papasakokite apie ta Driu ar kaip ten. Neteko kokio lietuviu gamintojo sutikti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai! Šiek tiek jau dalinausi instagram, pirmine nuomone, bet bus ir pilnas blogo įrašas ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą