BIODERMA Atoderm Huile de douche - intensyviai maitinantis dušo aliejus/ aliejinis kūno prausiklis

 Kartais, retai, retai, - man pabosta pirkti atskirus kūno prausiklius sau, vyrui ir vaikui. Dar tais retais atvejais aš pagalvoju apie tai, ar man reikia atskiro prausiklio veidui ir kūnui? Tikriausiai nereikia, jei prausiklis kokybiškas, patikimas ir efektyvus. Ir tuomet pasileidžiu ieškoti tos vienos, kuri man atstotų viską, tačiau tai kaina netenkina, tai efektyvumas, tai dėl saugumo suabejoju ar tiesiog pabosta konsistencija ar kvapas. Šiandienos įrašo žvaigždė - Bioderma universalus prausiklis, kuris atitinka visus mano keliamus reikalavimus, tad šį kart šiek tiek plačiau apie jį. 

"Gamta, kaip didžiausias menininkas, moka be didelių pastangų pasiekti didžiausių efektų."
H. Heinė


Produktas: BIODERMA Atoderm Huile de douche - intensyviai maitinantis dušo aliejus/ aliejinis kūno prausiklis
Gamintojas: "Bioderma Laboratoire Dermatologique". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pašalinti odos nešvarumus
Tinkamas tipas: normaliai, sausai, labai sausai ir sudirgusiai jautriai odai. Kūdikiams, vaikams ir suaugusiems
Labiausiai patiko: švelnus efektas
Labiausiai nepatiko: gali pabosti kvapas, jei norisi aromaterapijos prausiantis duše
Tūris: 200 ml (galima įsigyti ir 1000 ml pakuotėse)
Kaina*: 8,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Intensyviai maitinantis dušo aliejus normaliai, sausai, labai sausai ir sudirgusiai jautriai odai, kasdieniam naudojimui. Aliejinė tekstūra ir subtilus kvapas užtikrina malonius pojūčius naudojimo metu. Unikali formulė, sudėtyje net 33% odos drėgmę atkuriančių ir maitinančių ingredientų, kurių dėka iš karto pašalinamas odos tempimo pojūtis ir sugrąžinamas komfortas. Skin Barrier Theraphy patentas apsaugo odą nuo sudirgimų. Ypač švelnus kvapas atitinka net ir jautriausios odos poreikius. 
Įrodytas odos veiksmingumas: odos drėkinimas visą parą; 39% daugiau drėgmės jau po 1 mėnesio*. Ilgam išliekantis komfortas. Aukšta tolerancija. Nedirgina akių. Hipoalerginis. Be parabenų, dažiklių. Be muilų.
*odos drėgmės įvertinimo testas, 28 dienas, 11 subjektų.
Naudojimas: užtepkite ant drėgnos odos ir sukamaisias judesiais paskirstykite, kol pradės putoti, kruopščiai nuskalaukite odą. 
Tinka kūdikiams, vaikams ir suaugusiems, veidui ir kūnui.


Pirmiausia pradėsiu nuo priemonės pakuotės; skaidraus plastiko platėjantis apvalus buteliukas su mėlyna pompa. Pakuotė gana paprasta, tačiau jaučiasi tvirta, kokybiška; lygiai taip pat ir pompa - nei karto nekilo jokių problemų, ji nesikimšo, nestrigo, vienodai ir tolygiai dozavo produktą.

Mano turima pakuotė talpina 200 ml produkto, tačiau jei perkant visai šeimai, daug ekonomiškesnis, pigesnis ir patogesnis variantas būtų pirkti 1 l pakuotės prausiklius. 

Kvapas. Man atrodo, kad kvapas yra tas dalykas, kuris man gali tiesiog pabosti. Kvapas kosmetinis, neutralus, truputį saldus, - nėra labai stiprus. Kaip ir visai nieko, kol kas man labai patinka, bet jei nuolat naudoti šį prausiklį, tikriausiai kvapas greitai pabostų.

Konsistencija. Aliejinė, nėra tiršta ir labiausiai primena tiesiog saulėgrąžų aliejaus konsistenciją.

  
Sudėtis: Aqua, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Parfum, Mannitol, Polysorbate 20, Xylitol, Laureth-2, Rhamnose, Niacinamide, Fructooligosaccharides, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

Hipoalerginis. 
Be parabenų, dažiklių. Be muilų.


Poveikis. Aliejinius prausiklius man nepatinka naudoti su įprastomis kempinėmis, atrodo, kad aliejinės priemonės prasčiau suputoja ir prausimas kažkoks ne toks. Daug mieliau maunuosi ant rankų prausimui/ šveitimui skirtas pirštines, pumpuoju priemonės ant jų ir tuomet jau trinu į odą. Pats prausiklis, kaip prausiklis, švariai, švelniai nuprausia odą, lengvai ir maloniai kvepia prausimosi metu.

Smagiausias šio produkto aspektas yra jo universalumas. Prausikliu ne kartą prausiau vaiką, juo naudojosi ir vyras - priemonės sudėtis pakankamai saugi, kad ją galėtų naudoti ir mažiems kūdikiams. Negana to, prausiau juo ir veido odą, ir valiau makiažo šepetėlius ir visuomet buvau patenkinta rezultatu. Sakyčiau labai jau universali priemonė - nusiperki litrą ir nebesuki galvos. Tik mano atveju, man regis gana greit pabostų kvapas ir pradėčiau ieškoti kažko naujo. O šiaip, jei kas kartą nesinori naujovių, jei norisi po dušo jausti maloniai švelnią, neišsausintą odą, jei norisi universalios ir itin kokybiškos priemonės - prausiklį drąsiai galiu rekomenduoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai