GREEN HERB tailandietiška balinamoji žolelių dantų pasta

Šiandieną noriu pradėti nuo jau senokai planuojamos trumposios apžvalgos apie... dantų pastą, tačiau ne bet kokią, o tailandietišką. Tailandietiškų dantų pastų bandžiau jau keletą rūšių ir jos mane nuoširdžiai stebina. Prie neįprasto ir kiek kitokio naudojimo būdo gana greitai priprantama, o va poveikis iš ties džiuginantis. Šį kart dar kitos kompanijos (kaip suprantu ir kiek bandžiau, nors pastos atrodo labai panašiai, bet skiriasi gamintojai ir kompanijos) žolelių balinamoji dantų ir mano nuomonė apie ją.

"Tuščios pastangos susibičiuliauja su tais, kurie toli, jei nesibičiuliauja su tais, kurie arti."
Moti



Produktas: GREEN HERB tailandietiška balinamoji žolelių dantų pasta
Gamintojas: "Novolife Co." Ltd.. Pagaminta Tailande
Paskirtis: išvalyti dantis, balinti dantų emalį, naikinti nemalonų kvapą ir bakterijas, kovoti su dantų jautrumu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai balina dantis
Labiausiai nepatiko: jautrina dantų emalį
Tūris: 25 g
Kaina*: USD $3.39 (3,19 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay.com, aliexpress

Ką žada gamintojas: Premium kokybės tailandietiška žolelių dantų pasta su natūraliais ingredientais sumažina nemalonų burnos ertmės kvapą. Intensyviai balina dantis, kovoja su bakterijomis, kovoja su halitoze, dantų jautrumu, dantenų uždegimu, šalina ėduonį.
Naudojimas: ant sauso dantų šepetėlio uždėkite 1/10 įprastai naudojamo dantų pastos kiekio. 

Sudėtis: Sorbitol, Hydrated Silica, Water, Polyethylene Glycol-400, Xylitol, Sodium Lauryl Alcohol Sulfate Ester, Sodium Carboxymethyl Cellulose, Card Tara Gum, Flavor, Peppermint Extract, Loquat Extract, Benzoic Acid Sodium, Saccharin Sodium, Vitamin E, CI 16225:2.


Mano nuomonė. Visos tailandietiškos pastos, kurias bandžiau atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kurioje randame apvalų, atsukamą plastiko indelį ir mentelę pastai kabinti. Pasta tiršta, košelė, kabinama su mentele ir tas kiekis turi būti toks mažytis, kad iš tiesų iš pradžių keista naudoti ir priprasti. Priprasti reikia ir prie to, kad naudojant pastą šepetėlis nešlapinamas... Tačiau tai nėra jokia problema - iš esmės prie tokių dalykų lengvai priprantama, - visa tai tik mūsų įpročio reikalas.

Pastą iš esmės naudoti paprasta. Tačiau jos skonis ir kvapas tikrai aštrokas, mėtinis. Valant šia pasta pastebiu - burnos ertmė ilgam įgauna gaivos pojūtį ir apnašas pašalina puikiai. O svarbiausia - dantis tikrai puikiai balina. Kaip ir prieš tai bandytos tailandietiškos pastos - visos jos pasižymi nepriekaištingu balinamuoju poveikiu. Tikriausiai dėl to aš vis grįžtu ir nusiperku tai vienos, tai kitos firmos pastą. Visgi, šiai priekaištų aš turiu - valant dantis atrodo, lyg juos valyčiau sodos ir mėtų mišiniu! Jausmas nėra malonus, pasta tikrai nėra švelni dantų emaliui ir po kelių dienų nuolatinio valymo imu pastebėti, dantų jautrumą, kuris vis stiprėja. To tikrai nebuvo su kitomis tailandietiškomis dantų pastomis! Valydama su ŠIA ar ŠIA, sodos pojūčio nebuvo, nejaučiau, kad pasta būtų itin agresyvi dantims ar keltų tokį stiprų ir vis intensyvėjantį jautrumą. Anos dvi man patiko daug labiau....

Kadangi pasta yra agresyvi, stipri ir turi tą sodos pojūtį, kelia jautrumą, aš jos negaliu naudoti dažnai. Naudoju 1 - 2 kartus savaitėje, ketinu sunaudoti, tačiau kitą kartą renkantis tailandietišką dantų pastą, šią planuoju tiesiog apeiti - yra geresnių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai