EARTH KISS White Thai Clay Rejuvenate" Mud Mask - 100% natūrali molio kaukė su baltuoju tailandietišku moliu ir lotosų žiedais

Metas kaukėms? Labai džiaugiuosi, kad pastaruoju metu išbandau vis daugiau ir daugiau veido kaukių, ne tiek dėl kiekybės, ne dėl įrašų, bet dėl savo veido poreikių. Šį kartą jaučiau, kad odai trūksta gilesnio valymo. Dar visai nesenai visą veidą buvo išbėrę (nuo citrusinių vaisių arba didelio vitaminų kiekio) ir oda jautėsi labai nelaiminga... Odos valymo man nereikia dažnai, tačiau kai oda pradeda ožiuotis švelniai valanti kaukė - būtinybė.

Visai nesenai pirmą kartą išbandžiau Earth Kiss kompanijos lakštinę kaukę ir apsidžiaugiau jos kokybe. Su nekantrumu išbandau ir šiandien, tik šį kart - molio pagrindo.

"Tas, kuris gėrybėmis savo su kitais nesidalina, nevertas bičiulio vardo."
Moti


Produktas: EARTH KISS White Thai Clay Rejuvenate" Mud Mask - 100% natūrali molio kaukė su baltuoju tailandietišku moliu ir lotosų žiedais
Gamintojas: "Earth Kiss/ Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Didžioji Britanija
Paskirtis: valyti odą, atkurti jos balansą, suteikti energijos, mažinti stresą
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: uždžiūvusi kaukė ant odos ją sausina
Tūris: 17 g
Kaina*: £1.99 (2,21 EUR)
Kur galima įsigyti: Earth Kiss, Holland & Barrett (Lietuvoje neprekiaujama)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Galite teigti, kad gulėjimas Talando paplūdimyje yra labiausiai atpalaiduojanti patirtis. Mes nelyginame savo kaukės su Tailandu, tačiau ji tokia atpalaiduojanti, kad negalime susilaikyti.
85 augalų mikroelementai, randami Shilajit, natūralūs antioksidantai, natūralūs antiseptikai ir salicilis - padeda subalansuoti veido odą, suteikia energijos, mažina stresą. Reguliariai naudojant kaukę oda atrodys puikiai. Optimaliam rezultatui naudokite kartą per savaitę.
Naudojimas: nuplaukite veidą su šiltu vandeniu. Tolygiai padenkite kaukę ant veido, kaklo odos, venkite akių ir lūpų srities. Atsigulkite ir 15-20 minučių atsipalaidukite, kol kaukė išdžius. Nuskalaukite su šiltu vandeniu ir nusausinkite odą.


Spalvingas ir gražus pakuotės dizainas labai primena rytietiško stiliaus spalvines gamas: rožinė ir auksinė dykuma ir medituojanti moteris... Jau pats paveiksliukas žada, kad kaukė ramins stresą, tačiau labai nusivilčiau, jei darytų tik tai... Apskritai pakuotės braižas man labai primena Montagne Jeunesse kompanijos produktus, ir nenuostabu - šios kaukės gaminamos tame pačiame fabrike, tos pačios kompanijos. Tik šio ženklo produktai dar labiau orientuoti į natūralumą, ramybę, gamtą...

Kvapas. Kaip ir pirmą kartą, susiduriu su keistu ir mano uoslei neįprastu (anksčiau labai nemėgtu), aštroku pačiulių aromatu. Pačiuliai kvepia duslokai, sunkokai, tačiau turi šiek tiek gaivumo. Kvapas aštrokas, jaučiamas visą kaukės ant veido laikymo laiką. Anksčiau negalėjau pakęsti pačiulių kvapo - regis senstu, uoslės poreikiai keičiasi ir pačiulis man tapo neutraliu kvapu - nei mėgstu, nei nekenčiu.

Konsistencija. Balsvos spalvos, tirštos konsistencijos kaukė - labai jaučiasi, kad produktas molinis.

Sudėtis: Aqua, Kaolin, Clay (Thai clay), Bentonite (Natural clay), Maris Salt, Glucose, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Asphaltum Punjabianum (Shilajit) Powder, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Oil, Citral*, Linalool*, Citronellol*, Glucose Oxidase, Geraniol*, Camelia Sinensis (Green Tea) Leaf, Cymbopogon Martini (Palmorosa) Oil, Emblica Officinalis Fruit Powder, Terminalia Bellerica Fruit Powder, Terminalia Chebula Fruit Powder, Limonene*, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Citrus Aurantium Bargamia (Bergamot) Leaf Oil, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil, Potassium Iodide, Sodium Chloride, Citrus Limon (Citrus Medica Limonum) Peel Oil, Benzyl Acetate, Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Nelumba Nucifera (Lotus Blossom) Flower Extract, Potassium Thiocyanate, Lactoperoxidase, Jasminum Officinate Flower Extract.
*iš natūralių eterinių aliejų

Netestuota su gyvūnais
Tinka vegetarams


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad šita molinė kaukė dengiasi dieviškai lengvai, tiesa pirštais, o ne šepetėliu. Dabar tikriausiai galvojate, kad visos molio kaukės taip dengiasi? Ne, tikrai ne - šita tokia kreminė, tolygios, vienalytės konsistencijos, kad padengti vienas malonumas. Gamintojas sako, kad kaukę reiktų laikyti tol, kol ji pilnai išdžiūva ant veido odos. Šis planas man visai netinka! Maždaug po 10 minučių ploniausiai užteptoje vietoje (aplink lūpas) kaukė ėmė džiūti ir stipriai tempti odą, tad skubėjau ją nuplauti. Visos molio kaukės, išdžiūvusios ant veido pasausina odą ir suteikia tą nemalonų tempimo jausmą! Tad nelaukusi, kol ji sudžius, tik pajutus pirmuosius sausėjimo požymius skubėjau nuplauti. Ir o vargeli... kaip ir visas molio kaukes, tenka plauti ilgai ir sunkokai...


Kalbant apie poveikį, pirmiausia giriu iš tiesų raminantį kaukės kvapą (taip taip, pati netikiu) - netikiu, kad kaukė gali būti antistresinė priemonė iš savęs. Negali - svarbiausia čia yra raminantis ir atpalaiduojantis kaukės kvapas... Regis tikrai, po kaukės jaučiuosi ir geresnės nuotaikos ir žvalesnė, ir ramesnė! Tad antistresinis reikaliukas tikrai patvirtintas! Dabar apie patį kaukės poveikį - tik nusiplovus odą, iš karto pastebėjau šviesesnę veido odą. Atidžiau patyrinėjusi poras nustebau - visos nosies poros buvo švarutėlės. Taip taip - nežinau ar labai giliai išvalė, bet nebesimatė jokio nešvarumo, jokių juoduliukų! Efektyviai ir labai švelniai veikianti kaukė! O ir oda tokio švelnumo...

Aš iš naujo įsimylėjau Earth Kiss veido kaukes! Bandžiau dvi, ir abiejų poveikis mane nustebino. Būtų šaunu šio ženklo kaukes matyti ir mūsų parduotuvėse, deja, kol kas jų Lietuvoje įsigyti negalima... labai gaila. Kryžiuoju pirštus ir tikiuosi, kad kažkuri parduotuvė (ar fizinė ar elektroninė) nuspręs jas platinti pas mus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai