#53/2018 Grožio šiukšlynėlis. Gruodžio mėnesį baigiau...

Ei, labas! Tai su Naujaisiais metais! Nors visuose socialiniuose tinkluose jau pasveikinau, visi išbučiuoti ir apdalinti linkėjimais, tačiau bloge vis dar jūsų nesveikinau. Šiais metais prilinkėta ir prisveikinta itin daug, tad tiesiog palinkėsiu kantrybės, ryžto pasiekti tai, ko trokštate. Palinkėsiu santarvės, meilės ir pilnatvės namuose ir geresnių 2019 metų!

Naujieji (pagal mūsų kalendorių) prasidėjo vakar, tačiau kažkur esu minėjusi, kad šiuo etapu sustiprėjusi mano anemija, puola ir regis nugali visi įmanomi virusai... Nesinori tapti nuolat besiguodžiančia persona, tad tikriausiai tiesiog paminėsiu, kad šis laikas sudėtingas, ne visuomet atrandu jėgų paruošti naują įrašą, ne visuomet esu patenkinta surašyta minčių tėkme, tad ne visuomet galiu publikuoti jau paruoštus įrašus. Paprašysiu tik šiek tiek supratimo ir kantrybės - naujų įrašų tikrai bus!

Na o šiandien noriu parodyti savo šiukšlynėlį ir tuštučius, kurie palieka mano namus po šio gruodžio. Keli sakiniai apie kiekvieną.

"Ar norėtumėte sėkmės formulės? Ji visai paprasta. Padvigubinkite nesėkmių skaičių."
Tomas Dž. Vatsonas


Kūnui

1. HIPP Baby Sanft kūdikių ir vaikų prausimosi želė, tinkama visai šeimai, 400 ml
Mano mylimiausias vaikiškas kūno prausiklis: švelnus, saugus ir patikimas. Kartoju ne pirmą kartą, tik praeitą kartą perkant neradau, tai šį kart naudosime kitokį.
Be abejonės jį kartosiu.

2. WELEDA Calendula Baby & Kind bekvapis aliejus su medetkomis kūdikiams, 200 ml
Labai fainas aliejukas mažiausiems. Weleda kompanija apskritai pilnai pasitikiu. Tačiau mažylis jau nebėra kūdikis ir norisi ne aliejinės, o kreminės konsistencijos.
Produktas geras, kartočiau, jei pirkčiau aliejų.

3. DRESDNER ESSENZ "Kuschelstunde" vonios druska su atpalaiduojančiu medienos ir vaisių aromatu, 60 g
Nuostabi vonios priemonė: kvapas intensyvus, malonus. O oda po vonios minkšta ir švelni. Man patiko net labiau nei šios kompanijos vonios tabletės.
Mielai pakartosiu.

Plaukams

4. DOVE Advanced Hair Series "Regenerate Nourishment" kondicionierius pažeistiems plaukams su raudonųjų dumblių kompleksu, 250 ml

5. DOVE Advanced Hair Series "Regenerate Nourishment" kaukė pažeistiems plaukams su raudonųjų dumblių kompleksu, 200 ml

6. DOVE Advanced Hair Series "Regenerate Nourishment" šampūnas pažeistiems plaukams su raudonųjų dumblių kompleksu, 250 ml

Tikriausiai labiausiai patikusi plaukų priežiūros linija iš Dove Advanced Hair Series - plaukai atrodo sveikai, dailiai, tampa švelnūs, minkšti ir purūs. Manau viena geresnių linijų iš prekybos centruose siūlomų plaukų priežiūros produktų, nors plaukų negydo, bet suteikia neprastą efektą.
Kartočiau.

Rankoms ir pėdoms

7. GREEN FEEL'S skystas minkštinamasis muilas su medaus ir migdolų ekstraktais, 400 ml
Visai neblogas muilas: gerai putoja, gerai prausia, neprasta ir priemonės sudėtis. Tik man čia labai kliūva muilo kvapas - medus su migdolais labiau užvadinimas, nei realus kvapas, net nepasakyčiau, kad kvepia bent kažkuo panašiu į medų. Tačiau iš esmės - visai geras prausiklis, tereikia padirbėti su kvapais.
Manau pakartočiau, tik ne šio kvapo.

8. THE FACE SHOP rankų kremas "04 Berry Mix", 30 ml
Šito kremo kvapas irgi šiek tiek kliuvo, nes nelabai primena uogas. Tačiau atmetus šį faktorių - džiugina lengva ir greit susigerianti kremo konsistencija ir malonus drėkinamasis efektas.
Kartočiau.

9. KALLOS Go Go "Repair" atkuriamasis rankų kremas, 125 ml
O šio kremo nesugebėjau pabaigti ir tikriausiai tik įpusėjau pakuotę. Visiškas nesusipratimas, kai masažuoji į rankas, o kremas virsta vandenuku! Visiškai jokio poveikio rankoms ir niekinis efektas. Neprisiverčiau net naudoti kojoms ir tiesiog metu lauk.
Tikrai nekartočiau.

10. SKINLITE Ultra Moisturizing Hand Mask - stipraus drėkinamojo poveikio kaukė - pirštinės rankoms su avižomis, 1 pora
Nereali kaukė rankoms! Rankos atrodo tarsi po parafino vonelių tik su pora rankų kaukių. Gailiuosi, kad anksčiau tokių kaukių neišbandžiau.
Noriu kartoti.

11. CND "Solar Oil" nagų ir apynagių kondicionuojanti priemonė - aliejus, 3,7 ml
Fainas aliejukas drėkinantis, minkštinantis odeles. Negaliu ir per visą naudojimo laiką nesugalvoju nei vieno priekaišto šiai priemonei!
Labai gera, mielai pakartosiu.

12. CND Cucumber Heel Therapy Intensive Treatment - intensyviai drėkinantis terapinis kremas kulnų odai, 8,3 ml
Lengvos konsistencijos greitai susigeria į odą, intensyviai drėkina, maitina ir švelnina. Pirmas įspūdis tikrai labai geras!
Įdomu būtų išbandyti didesnį kiekį.

Smulkmenos

13. NUS WOH celiuliozės kempinėlė
Šitos visai neprastos, gana švelnios ir laiko neblogai, tik šita paskutinė gana greit susidėvėjo ir perplyšo. Jei įdomu jų yra ebay, tik įsigijimas yra gryna loterija - neaišku nei ką gausi, nei ar gausi tokias pat geras, kaip praeitą kartą.
Manau kartočiau.

14. COLGATE "Whitening" balinanti dantų pasta, 100 ml
Visai neprasta - gerai valo, lengvai balina dantis, turi pakankamai flouro, kad apsaugoti dantis. Geras efektas, protinga kaina. Nežinau ar prie to prisideda nostalgija vaikystėje naudotai pastai (na gal nejaučiu tos nostalgijos), tačiau Colgate man visai patinka.
Kartočiau.

Veidui I

15. GARNIER Skin Naturals "Pure Active" Intensive 3in1 - trys viename: prausiklis, šveitiklis, kaukė su juodąja anglimi, 150 ml
Priemonė, skirta visiškai ne mano odos tipui ir yra per stipri, tai ir naudojau gal 2-6 kartus per mėnesį, kai norėjosi kiek stipriau pavalyti pavirširšinį odos sluoksnį. Veikia neblogai, tačiau nelabai patinka tiršta konsistencija. Na ne man, ne mano odai.
Todėl nekartočiau.

16. FARCOM Mea Natura Pomegranate valomasis veido odos šveitiklis - gelis su granatų aliejumi, 100 ml
Labai paprastas veido šveitiklis, kuris patiks sausesniems odos tipams: gelinėje konsistencijoje dalelės nedidelės, tad švelniai šveičia veido odą. Labai patiko, tačiau netiks riebesniems odos tipams.
Pakartočiau.

17. L'OREAL "Smooth Sugars" veido ir lūpų šveitiklis "Clear" skaistinamasis su kivi sėklomis, 50 ml
Riebiai oda skirtas veido šveitiklis, kuris suteikia dar ir matiškumo odai. Su šituo norėjosi elgtis kiek atsargiau ir švelniau - šveičiamųjų grūdelių čia daugiau, gelinė konsistencija tąsoka. Veiksmingas, bet renkantis sausiaodėms šio nerekomenduočiau.
Aš šio nekartočiau, bet mielai rinkčiausi kitus šios linijos šveitiklius.

Veidui II: kaukės

18. EARTH KISS Million Year Clay Facial Revitalise Bamboo Sheet Mask - 100% natūrali, valomoji lakštinė bambuko pluošto kaukė su rasulo moliu ir kadagių bei levandų aliejais, 1 lakštas
Nustebino nelabai maloniu kvapu, tačiau kartu ir puikiu valomuoju poveikiu. Juk iš lakštinių kaukių paprastai stipresnio poveikio nesitikima?
Patiko, mielai pakartočiau.

19. VITAMASQUES Sleep in Mask "Mango" - raminamoji naktinė veido kaukė su mangų ekstraktu, 4 g
Kaukė labiau įdomi savo nepaprastu, įdomiu ir nekasdienišku pateikimu - mango formos naktinė veido kaukė! Tikėjausi ir mangų kvapo, tik jo čia nebuvo. Užtat poveikis geras - nuramino odą ir suteikė jai malonų komforto jausmą.
Kartočiau.

20. L'ACTION Lifting Mud Mask stangrinamoji veido kaukė su eteriniais aliejais, 15 g
Puikiai veikia ir daro tai, ką žada: ir šiek tiek pavalo, ir šiek tiek stangrina, pamaitina, sudrėkina... Oda po jos jautėsi tiesiog puikiai.
Tad mielai pakartočiau.

21. - 22. A'PIEU Coffee Milk One Pack Firming - stangrinanti lakštinė veido kaukė su kavos ir pieno aromatu, 2 x 21 g
Kokio smagaus kvapo ši kaukė! Kvepia kava su pienu ir labai labai maloniai nuteikia. Efektas taip pat nudžiugino: kaip ir tradicinės lakštinės kaukės padrėkino, atgaivino odą. Be to, veidas tikrai tapo putlesnis. 
Patiko - pakartočiau.

Dekoratyvinė kosmetika

Jei pasižiūrėsite apžvalgą, pamatysite, kad vasarą jis man nelabai patiko, buvo per sunkus uoslei. Tačiau visai kitomis spalvomis atsiskleidė niūrų rudenį ir žiemą. Patiko daug labiau kai už lango šalta ir uoslė nori sunkesnių kvapų.
Visgi, kvapas tikrai ne visai mano skonio, todėl nemanau kad kada šio kvapo kartočiau.

24. MAYBELLINE Dream Matte BB kremas su SPF 15 "03 light", 30 ml
Labai patiko lengva BB kremo konsistencija, neapsunkinanti odos. BB kremas puikiai atrodo, lengvai pamaskuoja ir suteikia matiškumo. Nors skirtas riebiai - mišriai odai, tačiau patiko ir mano sausam odos tipui.
Kartočiau.

Pirmasis įspūdis buvo labai geras, bet aiškiai jaučiu, kad tai ne mano odos tipui skirta priemonė. Oda jautėsi apsunkinta, veidas tarsi įbetonuotas, matiškas. Manyčiau riebios - mišrios odos savininkės labai džiaugtųsi.
Nepirksiu pilnos pakuotės - netinka mano odai.

28. CATRICE Lashes To Kill PRO Instant Volume Mascara 24h - apimties suteikiantis blakstienų tušas "010 Ultra Black", 12 ml
Tirštokas, klampokas tušas, kuris gan stipriai lipina blakstienas, tenka pavargti norint išgauti gražų rezultatą ir dar papildomai pasidarbuoti šukutėmis, kad blakstienos neatrodytų kaip voro kojos.
Nekartočiau, ta pati kompanija turi krūvą geresnių tušų.
Sutirštėjo, ir labai greit sakyčiau. Vandeniui atspari šio tušo versija man patinka labiau. Tuo tarpu su šia blakstienos atrodo netvarkingos, reikia vis iššukuoti šepetėliu, kad suteikti bent kiek tvarkingesnį vaizdą ir neleisti blakstienoms sukibti viena su kita.
Mėlyna šio tušo versija geresnė, o šios nekartočiau.

Labai patikęs, bet vėlgi, nespėjau sunaudoti - sutirštėjo. Nebepamenu tų dienų, kai sunaudodavau tušo pakuotę pilnai, man jie greičiau uždžiūva ir tampa nebetinkami naudoti. Šio efektas šiek tiek priminė L'Oreal Million Lashes - suteikdavo vėduoklės formą, pariesdavo, atskirdavo, pailgindavo ir patankindavo. Labai geras.
Kartočiau.

31. BENEFIT "Boi-ing" Hydrating Concealer - drėkinantis maskuoklis No.2. Light/ Medium, 0,05 g
MĖGINYS.
Nepatiko. Per tirštas, per sunkus paakiams, per trumpai išliko. Kad ir kaip žaviuosi Benefit antakių priemonėmis, bet šis maskuoklis buvo košmaras mano paakiams.
Ne mano odos tipui, ne.
-------------------------------------------------------------------------
Viskas, dėžutė visiškai tuščia, visi produktai iškratyti lauk ir jums parodyti. Galėsiu iš naujo kaupti sausio mėnesio tuštučius. Sausio mėnesį jūsų laukia krūva mėgiamiausių/ nemėgiamiausių įrašų, bandysiu papildyti ir savo šiuometiniais pažadais, peržiūrėsime jūsų skaitomiausius įrašus. Tad užsukite ir ryt!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai