CATRICE "Rock Couture 24 h" ypatingos apimties suteikiantis tušas "010 Black"

Tikriausiai jau pastebėjote, kad šį mėnesį daug kalbu apie Catrice ir Essence gaminius? Jei nežinote, rudens pradžioje keičiasi gaminiai abiejuose kompanijose: atsiranda naujos priemonės skirtos rudeniui - žiemai, o  pavasario - vasaros palieka asortimentą. Jei dažnai lankotės Drogas ar Eurokos, tikriausiai pastebėjote ir didžiules nuolaidas taikomas būtent iš prekybos išimamiems produktams? Labai noriu išsakyti savo nuomonę apie paliekančius parduotuvių lentynas gaminius - tarp jų yra visai neblogų produktų, vertų išbandyti dar iki tol, kol jie nepaliko parduotuvių visam laikui. Vienas iš jų Catrice Rock Couture blakstienų tušas! Su tokiomis mintimis ir idėjomis pildysiu likusius vasaros įrašus, tad labai nepykite, likę šio mėnesio dekoratyvinės kosmetikos įrašai bus skirti šiems kosmetikoms gamintojams. 

"Galimybė įgyvendinti svajonę - štai kas gyvenimą daro įdomų."
Paulo Coelho



Produktas: CATRICE "Rock Couture 24 h" ypatingos apimties suteikiantis tušas "010 Black"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: itin didelė apimtis
Labiausiai nepatiko: norėtųsi truputį mažesnio šepetėlio
Tūris: 12 ml
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Užvaldyk podiumą. Itin juodos tekstūros blakstienų tušas su elastomero šepetėliu ne tik suteiks ypatingą apimtį, bet ir nuostabiai užries blakstienas ir jas prailgins. Blakstienos atrodys storesnės vos po vieno sluoksnio.
Ilgos, paryškintos blakstienos akivaizdžiai padidins akis ir suteiks žvalumo įspūdį. Gaiviai išvaizdai, užriesk blakstienas rietikliu ir tepk tušą nuo blakstienų šaknų iki galiukų atsargiais zigzago judesiais. Keli tušo sluoksniai suteiks papildomos apimties. Leiskite kiekvienam sluoksniui truputį išdžiūti. Tai apsaugos blakstienas nuo gumuliukų.
- Itin juodos tekstūros blakstienų tušas
- Tobulai paryškintoms blakstienoms
- Stulbinantis dangtelio dizainas


Visos blakstienų tušų pakuotės labai panašios viena į kitą: plastikinė tūbelė, kurios tik dizainas skiriasi vienas nuo kito. Šiuo atveju pakuotė gana stora, masyvi, su rožiniais užrašais, tačiau labiausiai į akis krinta iškiliais kvadratėliais puoštas dangtelis. Atkreipia dėmesį, ir tikrai suteikia sunkesnio stiliaus (rock, bad girl ar pan.) įvaizdį, tokia pankiška, jaunatviška.

Aplikatorius didelis, ilgokas ir man asmeniškai storokas. Anksčiau labai mėgau tokio dydžio šepetėlius, tačiau šiai dienai pastebiu, kad man optimaliausi vidutinio dydžio aplikatoriai. Silikoninis šepetėlis galiuke turi spygliukus, kurie lyg ir skirti pasidažyti apatines blakstienas ar sunkiau prieinamas vietas, tačiau realiai man tam nepatogu. Dažau tiek apatines, tiek viršutines šepetėlio šonu su gan trumpais šereliais ir turiu pripažinti, kad dėl didelio dydžio ne taip jau ir retai nusiteplioju odą po apatinėmis blakstienomis...

Kvapas toks, kaip ir visų blakstienų tušų, nieko išskirtinio čia nėra.

Konsistencija. Vidutinė, nors šiai dienai jau darosi šiek tiek klampoka, bet atidarius tušą jo tirštumas niekuo nesiskiria nuo kitų, įprasto tirštumo tušų. Pradžioje neturi labai stipraus šlapumo jausmo, todėl 'brandinti' šio tušo nereikia, kaip nutinka su skystesnės konsistencijos tušais.


Sudėtis: AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), SYNTHETIC BEESWAX, JOJOBA ESTERS, GLYCERIN, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, ACACIA SENEGAL GUM, METHYL METHACRYLATE COPOLYMER, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PVP, BUTYLENE GLYCOL, MYRISTIC ACID, CELLULOSE, BEHENIC ACID, ARACHIDIC ACID, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, OLEIC ACID, C11-15 PARETH-7, TETRASODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, POTASSIUM SORBATE, CI 77266 (BLACK 2) (NANO), CI 77499 (IRON OXIDES).

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Blakstienų tušas iš ties gražiai, tolygiai ir lengvai dengiasi ant blakstienų, galbūt mano skoniui šepetėlis galėtų būti vos vos mažesnis, mat dažant apatines blakstienas, vis sugebu kažkur nusitepti... Tačiau tai nesudaro man didelių sunkumų, nes mano akimis šis tušas nuostabus. Tušas pirmu sluoksniu tikrai nesigauna toks, kaip nuotraukoje - man reikia tepti porą sluoksnių, o aš ir šiaip mėgstu košelę, kad išgauti tenkinantį rezultatą. Pastebiu, kad sluoksniuojasi lengvai ir net antras kartais ir trečias sluoksnis plaukelių neklijuoja ir nesulipina.

Jis iš karto suteikia apimties, ir išskleidžia blakstienas tarsi vėduoklę, jas atskirdamas vieną nuo kitos. Efektu labai primena mano mylimą L'Oreal Million Lashes: atskiria, šiek tiek ilgina ir suteikia dailios apimties, net lengvai pakelia blakstienas aukštyn, dėl ko jos atrodo dar ilgesnės, o akys atviros ir didelės! Efektas - Wow! Lėlės akys!


Tušas išsilaiko puikiai, jokių priekaištų neturiu, absoliučiai jokių! Netrupa, netepa, nenubėga, nenusitrina, nesukuria gumulėlių, išsilaiko visiškai visą dieną, be jokių pretenzijų. O ir nusivalo vidutiniškai lengvai - pernelyg vargti niekad nereikia. Galbūt mažas trūkumas būtų greitas šio tušo tirštėjimas, tačiau kai pripranti, kad tiek Catrice, tiek Essence tušai nelaiko ilgiau nei 3-4 mėnesius, tai atrodo visiškai normalu. Vienaip ar kitaip, higienos sumetimais juos reiktų keisti kas 3 mėnesius.

Catrice ir Essence kompanijos tušai man patinka - tarp jų tikrai pasitaiko vidutinių, tačiau dauguma visai geri, o išimtinais atvejais - tobulai geri, kaip kad šis. Dievaži, noriu imti ir nusipirkti dar vieną pakuotę, prieš tušui paliekant parduotuvių lentynas, tik kad namie dar naujų ir nebandytų tušų laukia visa krūva, tad teks susilaikyti. 😅 Kažkaip gaila, kad tokie geri produktai palieka mūsų kosmetikos lentynas - tikėkimės naujas sezonas atneš ne ką prastesnių naujienų. O šita seniena - 👍




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai