MARGARITA Kakės Makės vanilės kvapo vonios putos prieš miegą be SLS

Mano vaikas mėgsta maudynes... Mano vaikas tiesiog dievina putų burbuliukus vonioje... Todėl dar pavasarį, ieškodama vaikiškų vonios putų, nusprendžiau duoti šansą lietuviškai kosmetikai iš išbandyti Margaritos vonios putas. Jos  kaip tyčia užvadintos pavasarį mano vaiko labai mėgiamu "Kakės Makės" personažu. Dar pavasarį vaikui patiko viskas su Kake Make: reikėjo ir arbatos, ir knygučių, ir muzikos, ir istorijų, todėl nupirkau ir vonios putas. Išbandėm, naudojom kiekvienos vonios metu, tad noriu papasakoti kiek plačiau.

"-Kaip tai vyksta? - nustebo Pūkuotukas, susimąstęs žvelgdamas į sandėliuke esančias atsargas. 
- Skaniausi dalykai dingst greičiausiai, o lieka tik tas sveikas maistas..."
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: MARGARITA Kakės Makės vanilės kvapo vonios putos prieš miegą be SLS
Gamintojas: UAB "Biok Laboratorija". Pagaminta Lietuvoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: nuo 3 metų
Labiausiai patiko: geros sudėties produktas
Labiausiai nepatiko: greit baigiasi
Tūris: 250 ml
Kaina*: 3,10 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, specializuotose kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse. Aš pirkau Drogas
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Išsimaudyti šiltoje vonioje su muilo burbulais – vienas, paskaityti pasaką prieš miegą – du, susapnuoti mylimiausius monstrus – trys! Kiekvienas Kakės Makės vakaras yra nepakartojamas nuotykis. Nerk į putų pilną vonią ir pratęsk dienos žaidimus. Jeigu nori pagaminti kuo daugiau burbulų, pilk muilo putas tiesiai po stipria karšto vandens srove ir gerai išmaišyk. Ar atspėsi, kuo šį kartą kvepia tavo muilo burbulai? Ledais, keksiukais, pienišku kokteiliu – šitaip kvepia nuostabi vanilė, kuri švelniai ramina po smagių dienos žaidimų ir vaikučiams linki labos nakties.

Sudėtis: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Glyceryl Oleate, Panthenol, Parfum, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


Mano nuomonė. Jau minėjau įžangoje, kad vonios putos puoštos Kakės Makės personažu, kuris dar visai nesenai buvo mano vaiko mylimiausias. Deja, dabar jos vietą užėmė traukinukas Tomas, antytės ir kiti berniukui labiau tinkantys personažai. 
Vonios putos skirtos naudoti prieš miegą, bet tikriausiai tik dėl to, kad putos turi saldų vanilės aromatą, kuris šiek tiek primena saldžius kepinius, ledus ar kažką saldžiai skanaus. Gelinės konsistencijos produktas susimaišo su vandeniu ir vidutiniškai gerai suputoja. Nepasakyčiau, kad putojimas tobulas - pastebėjau, kad reikia nemažai produkto. Net ir skalsiausiai naudojamas buteliukas labai greit ištuštėja ir baigiasi.


Neįsivaizduoju, kodėl gamintojas nurodo, kad putos skirtos vaikams nuo trijų metų. Sudėtinės dalys džiugina saugumu, odos nesausina, po naudojimo netempia, neerzina ir nepasireiškia jokie nemalonūs pojūčiai. 
Mano mažiukui putos patiko, o ir aš esu linkusi manyti, kad jos sudėtis gera, kvapas malonus ir išlieka net pripylus vonią vandens. Su burbuliukais mažylis žaidžia ir linksminasi, o aš jaučiuosi visai saugi jas naudodama. Patiko  - metas galvoti, kokias putas pirksiu po šitų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai