2018/2019 rudens - žiemos tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepurės

Kol instagramas balsuoja (jūsų nuomonė irgi labai laukiama) ar reikia saulės akinių tendencijų rudens-žiemos sezonui, aš jums ruošiu paskutinį suplanuotą tendencijų ciklo įrašą! Negaliu patikėti, kad vos spėjau įsivažiuoti, jau laikas sustoti ir toliau rašyti normalias apžvalgas. Aišku, jei dauguma nubalsuos, kad nori matyti madingų akinių tendencijas (kol kas rezultatas už 70%, prieš 30%), tai šitas, kepurėms ir skrybėlėms skirtas įrašas bus priešpaskutinis. Žodžiu, balsavimas vyksta, o ryt jau bus aišku - bus toks įrašas ar visgi ne.

Galvos apdangalai Lietuvoje nėra labai populiarūs - vasarą reta kuri nešioja skrybėles ar kepuraites, na gal ne retai, bet toli gražu ne dažna. Situacija panaši ir žiemos metu - dauguma lekioja nuoga galva net per didžiausius šalčius! Tiesą sakant pamenu savo mokyklos laikus - kepures nešiojo tik pradinukai, vyresnėms kepurė buvo lieva, negražu ir mėmiška. Todėl nenešiojau labai ilgai. Tikriausiai tik universiteto laikais pati įsigijau savo pirmą beretę, ilgai neatradau tinkamos kepurės formos savo veido kontūrui ir gan dideliai, nestandartinei galvai. Šiai dienai man visiškai vienodai, ką mano aplinkiniai - man šalta - ir aš deduosi kepurę. Noriu atrodyti gražiau - ieškau kažko stilingo ir madingo tuo sezonu. Sveikata brangiau už kažkokias nuostatas. Tad o kas bus madinga 2018/2019 rudens-žiemos metu, kviečiu jus pasižiūrėti.

Nuotrauka iš ČIA


1. Megztos kepurės (Beanies)



2. Gobtuvai



3. Slidininko kaukė (Balaclava)



4. Kūdikių kepurėlės primenantys galvos apdangalai



5. Skarelės



6. Nėrinių galvos apdangalai



7. Akmenukais ir kristalais nusagstytos kepurės



8. Turbanai



9. Kariuomenės ir prancūziškos beretės



10. Pagalvėles primenančios skrybėlaitės (pillobox hat)



11. Tvirtos, aiškios formos skrybėlės



12. Fedora skrybėlės



13. Plačiakraštės skrybėlės



14. Laikraščių berniuko ir jūreikio kepurės



15. Kaubojaus skrybėlės



16. Kibiro formos (bucket hat)



17. Beisbolo kepuraitės



18. Puoštos logotipais



19. Su šydu



20. Įvairių formų kailinės kepurės

Šaltiniai: Vogue, Marie Claire

Kas svarbiausia 2018/2019 rudens - žiemos kepurių tendencijose?

2018/2019 rudens - žiemos sezonu aiškiai išryškėja pagrindinė ir esminė tendencijų idėja - praktiškumas prieš madą. Šį sezoną svarbiausiomis tendencijomis įvardijamos paprastos megztos kepurės, slidininko kaukės ir gobtuvai. Regis mezgta ir kailinė medžiaga yra esminiai dalykai, skirti ne tik grožiui, bet ir šilumai palaikyti.

Jei ieškote gražių ir neįprastų galvos apdangalų, verta atkreipti dėmesį į nėrinių kepures, akmenukais nusagstytas ar pillbox stiliaus elegantiškąsias skrybėlaites, Na o skarelės, jūreivių kepurės, beretės, beisbolo kepuraitės bei fedora skrybėlės yra tie saugūs ir visuomet madingi variantai, kuriuos tikriausiai spintoje galite rasti nuo praeito sezono.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Atsakymai
    1. Tikriausiai priekaištauti reiktų dizaineriams :)
      Nors dėl skonio tikrai su niekuo ginčytis nereiktų ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą