ESSENE The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited - netikrų blakstienų efektą suteikiantis tušas

Dirbtinės blakstienos... Man vis dar nepavyksta jų tobulai prisiklijuoti, o ir didelio poreikio joms tikrai nejaučiu. Kai norisi ryškių ir išraiškingų blakstienų, stengiuosi rasti tušą, kuris ir prailgins, ir suteiks apimties, ir paries... O rezultate turėsiu didžiules it vėduoklė blakstienas. Tokių tušų iš pigutės Essence kompanijos esu radusi kelis. Aišku, pasitaikydavo ir prastesnių variantų, visiškai nevertų dėmesio ir itin gerų, kurį turėdama jauteisi tarsi lobį atradusi, o dar kai kaina visiškai nedidelė... Šiandien apie dar vieną nuostabų ir pigų tušą, kuris jau greit paliks parduotuvių lentynas. Labai gaila, tad noriu atkreipti dėmesį, ir galbūt dar sugundyti išbandyti, kol galima rasti.
Beje, spėju, kad Eurokos ir Drogas turėtų daryti Essence ir Catrice kompanijos produktų išpardavimą, todėl paliekančius rinką produktus jei ne dabar, tai rugsėjį, bus galima įsigyti su nuolaidomis.

"Kuo labiau vengiame kam nors paskirti savo gyvenimą, tuo tuštesnis jis tampa."
J. Ortega y Gasset



Produktas: ESSENE The False Lashes Mascara Draatic Volume Unlimited - netikrų blakstienų efektą suteikiantis tušas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin geras ilginamasis efektas
Labiausiai nepatiko: trūko šiek tiek apimties
Tūris: 10 ml
Kaina*: 3,09 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: jokių ribų! itin juoda tekstūra ir kūgio formos šepetėlis su pluoštiniais šereliais suteiks ypatingą apimtį ir nuostabų netikrų blakstienų efektą.


Pirmiausia pradėkime nuo pakuotės. Baltos spalvos plastikinė tubelė kiek aukštesnė už standartines. Jos spalvotas dizainas ir juodai oranžiniai spalviniai intarpai tikrai atkreipia dėmesį. Aš ją vos gavusi pastebėjau, norėjau išbandyti iš karto, tačiau pasilikau ateičiai, mat kaip visuomet, atidarytų tušų gausa galiu pasigirti. 😆

Aplikatorius tradiciniais nailoniais šereliais, suformuotas siaurėjančia forma. Nors yra šiek tiek ilgesnis nei standartiniai šepetėliai, tačiau man labai patogus - su juo niekad nenusitepu odos aplik akis dažydamasi blakstienas! Turbūt tobuliausias variantas norint pasiekti visas blakstienas ir nenusiteplioti. Tiesa, jau iš formos matosi, kad blakstienų tokiu tikrai nepariesi, nebent tai daryti specialiu rietikliu, prieš jas dažant.

Kvapas. Kaip ir visų blakstienų tušų, nieko neįprasto.

Konsistencija. Kaip ir visų tušų, labai vidutinė. Tiesa, perkant Essence tušus reikia turėti galvoje, kad jie greitai džiūva, todėl geriausiu atveju bus tinkami naudoti 3-5 mėnesius, bet ne pusmetį ir ne ilgiau.


Sudėtis: AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, VP/EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, TROPOLONE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Šitas tušas, patogaus aplikatoriaus dėka dengiasi tobulai lengvai, ir jokio nusitepliojimo aplink akis. Pirmas sluoksnis kaip visuomet lengvai paryškina blakstienas, tačiau aš tepu bent du (ir absoliučiai visų tušų), kad išgauti norimą efektą.

Jūs tik pasižiūrėkite, koks jis tobulas: tušas gražiai paryškina, atskiria kiekvieną blakstieną jų nesulipindamas ir ilgina beveik iki maksimumo. Braukiant blakstienas staigiau į viršų, man net pavyksta jas šiek tiek pariesti! Ilginamasis efektas be abejonės šio tušo didžiausias privalumas - tooookios ilgos! Tik sakyčiau man šiek tiek trūksta apimties ir tankinančiojo efekto. Aš su šiuo tušu imčiau antrą tušą, kuris tankintų blakstienas ir padengčiau jį ant ilginančiojo viršaus - tuomet rezultatas butu nepriekaištingas.


Tušas nors ir nėra vandeniui atsparus, bet puikiai atlaiko visą dieną: netrupa, netepa, nenubyra gabaliukais, nėra jokių gumulėlių! Nepriekaištingai gerai iki pat vakaro. Man šitas tušas net labai vertas dėmesio, jei turite tankias ir trumpas blakstienas arba norite ilginančiojo efekto. Gražiai padažo, ilgai išlieka, gerai atrodo. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. tusas tikrai geras, bet ilgiau panaudojus siek tiek susilpnejo blakstienos. kartociau nebent kaitaliodama su kitu tusu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visi šios kompanijos tušai po maždaug 2-3 mėn naudojimo ima intensyviau tirštėti ir lipinti blakstienas. Tiesiog šiuos tušus reikia dažniau keisti nei kitus :) Pigumo kaina ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą