2018/2019 rudens - žiemos tendencijos: nagai, formos, lakų spalvos ir nagų dailė

Kokios srities tendencijos yra jūsų laukiamiausios? Man asmeniškai labai svarbu spalvos, makiažas, savaime suprantama - apranga, tačiau užvis labiausiai pirmiausia noriu susipažinti su nagų formomis, nagų daile, efektai ir nagų spalvomis, kurios bus aktualios ateinantį sezoną. Visuomet galima intuityviai suprasti, kas mūsų laukia prieš vieno ar kito sezono pradžią; rudenį automatiškai renkamės prislopintas, tamsesnes spalvas, semiamės įkvėpimo iš praeities, tačiau geriausias rodiklis būna kosmetikos kompanijų kolekcijos, skirtos sezonui. Tokių kompanijų, orientuotų į tendencijas ir trendinių produktų kūrimą turime ne tiek jau mažai, tad jau vasaros pradžioje daugmaž aišku, kas mūsų lauks rudenį. Visgi, galiausiai visas spėliones norisi išsklaidyti tendencijų įrašu, kuriuo šiandien noriu jus pakviesti pasižiūrėti visas tendencijas, susijusias su nagais ir skirtas 2018/19 rudeniui ir žiemai.

Paveiksliukas iš ČIA

NAGŲ FORMOS:

1. Trumpi ir natūralūs

2. Vidutinio ilgumo ovalas

3. Kvadrato formos


NAGŲ DAILĖ:

1. Minimalistinė nagų dailė

2. Pusmėnulis ties nago guoliu

3. Lakuotas tik nago galiukas

4. Vienas akcentuotas nagas

5. Nagai ir pirštai, puošti akmenukais

6. Dėmesį traukiantys nagų raštai ir paveiksliukai

7. Ekstravagantiška nagų dailė


NAGŲ SPALVOS IR EFEKTAI:

1. Itin spindinčio efekto nagų lakai

2. Matinio efekto nagų lakai

3. Nagų lakai su blizgučiais ir/ar nagų dailė su blizgučiais

4. Metalo efekto: aukso, vario, chromo ir kt.

5. Tamsūs atspalviai

6. Brangakmenių spalvos nagų lakai

7. Sodri raudona

8. Įvairių atspalvių nude ir neutralūs

Kas svarbiausia 2018/2019 rudens - žiemos nagų formų, nagų dailės, spalvų tendencijose?

Šį sezoną nagų variacijų neturime tiek daug, kiek pernai, todėl tendencijos tampa aiškesnės. Vyrauja trumpi, natūralūs nagai ir kuo paprastesnė nagų dailė: atrodo siūloma idėja, kad dėl manikiūro tikrai neverta persistengti valandų valandas ant jų piešiant piešinėlius. Dizaineriai akcentuoja tik vieną nagą, minimaliai lakuoja tik nagų galiukus ar kaip dailę renkasi minimalistines geometrines figūras, pusmenulius prie nagų odelių... Savaime suprantama, šalia egzistuoja ir ekstravagantiškos nagų dailės su blizgučiais, akmenukais, perkrautos ir ryškios, tačiau jos tikrai ne pagrindinės.

Kalbant apie spalvas ir efektus - dominuoja intensyviai spindintis nagų lakų efektas. Keista, bet tarp tendencijų matome ir matinius efektus, tiek kad jie vėlgi ne dominuoja - paįvairinimui tinka, bet rinktis vien tik matinius būtų nemadinga. Spalviniu atžvilgiu populiariausios bus tamsios spalvos, ryškūs, sodrūs brangakmenių atspalviai, sodri, kiek tamsesnė raudona ir visos, pačios įvairiausios nude ir neutralios, apie kokias tik galima pagalvoti. Reiktų nepamiršti ir '80 įkvėptų metallo efekto nagų: sidabro, aukso, bronzos, chromo... Regis ir toliau tęsiame natūralumo ir paprastumo kryptį.

Man labai patinka itin žvilgančių nagų ir tamsių bei neutralių spalvų grįžimas tarp populiariausių. O kas tave žavi labiausiai? Ar jau pamilai kažką, kuo lakuosi nagus rudenį bei žiemą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai