2018/2019 rudens - žiemos tendencijos: populiariausios plaukų šukuosenos ir kirpimai

Jei neplanuojate keisti plaukų spalvos, ar nekenčiante plaukų aksesuarų, siūlyčiau pasižvalgyti į 2018/2019 rudens-žiemos tendencijas skirtas plaukų šukuosenoms ir kirpimams. Tendencijose tai vienas jūsų skaitomiausių įrašų! Dažnai pati save pagaunu ieškančią šukuosenoms įkvėpimo internete, nes kiek gi galima vaikščioti palaidais arba sukti tą patį pabodusį kuodelį?

Pasisemti idėjų šiam rudeniui ir žiemai kviečiu tendencijų įrašui, kuriame 15 idėjų, kas bus madinga, bei svarbiausi dalykais, į kuriuos reiktų atkreipti dėmesį.

Paveiksliukas iš ČIA



1. Natūrali plaukų tekstūra (bangos, garbanėlės ir t.t)



2. Ištysusios, netvarkingos bangos



3. Netvarkingi, tarsi nešukuoti plaukai



4. Netvarkingi, šlapio efekto plaukai



5. Itin tvarkingi, glotniai atgal sušukuoti plaukai



6. Viršugalvyje suvelti plaukai



7. Didelės apimties šukuosenos ir laisvos bangos



8. Netvarkingi kuodukai



9. Įvairūs mazgai iš plaukų



10. Įvairios kasos



11. Surišti plaukai



12. Sklastymas per vidurį



13. Bob kirpimas su sklastymu ties viduriu



14. Sklastymas per kirpčiukų vidurį



15. Kirpčiukai nubraukti į šoną


Kas svarbiausia 2018/2019 rudens - žiemos šukuosenų ir kirpimų tendencijose?

Tikriausiai, peržiūrėjus tendencijas savaime aišku, kad rudenį ir žiemą plaukų stilistai siūlo atkreipti dėmesį į natūralumą ir paprastumą. Šukuosenos, plaukai turi kurti natūralių plaukų efektą, be pastangų sukurti kažką praciziško. Priešingai, viskas turi atrodyti tarsi gamtos suteikta ir stichijų sušukuota, suprask, vėjo suvelta, vandens (šlapias efektas) sukurta...

Kaip ir kiekvieną sezoną, stiprios įvairiausių kasų ir kaselių tendencijos. Tačiau ne tik pinti plaukus bus madinga - juos rišti į mazgus, kurti netvarkingus kuodelius ar paprasčiausiai surišti. Didelės apimties suvelti plaukai viršugalvyje ar didelės netvarkingos bangos regis bus ant bangos, net tas pats šlapių plaukų efektas populiariausias netvarkingas, tarsi tik ką išlindus iš vandens.

Išskirtinumo tendnecijoms suteikia kirpčiukai, kurie rudenį ir žiemą tiesiog negali būti nešiojami įprastai: praskirkite ties viduriu ar nubraukite į šoną, tarsi juos būtų perskyręs ar nupūtęs vėjas. Kalbant apie kirpimus - vyrauja ilgi, vidutinio ilgio plaukai. Vienintelis trumpesnis bob stiliaus kirpimas įsibrauna tarp šių metų tendencijų, bet ir jis netvarkingas, ne preciziškas, tarsi nešukuotas. 

Galbūt šį sezoną nevaikščiosime "tari nešukuotais plaukais", tačiau nereiktų preciziškai prišukuoti kiekvieno plaukelio, atvirkščiai, leisti jiems laisvai plaikstytis vėjyje. Būtent tai, ir ketinu šiais metais daryti. O tu?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai