THE BODY SHOP "Moringa" aliejinių moringų kvapnus kūno purškiklis

Šią vasarą daug kalbu apie kvepalus, tačiau nepamirštu ir kūno purškiklių, kuriuos daug smagiau naudoti, kai už lango tokie karščiai. Dauguma kūno purškiklių būna lengvesni uoslei ir neerzina karštu oru.

Kažkada The Body Shop kompanija buvo mano didžioji meilė. Meilė, kuri visuomet gardžiai kvapia, nors ne visuomet efektas atitinka lūkesčius. Pastaruosius kelis metus kompanijos gaminių mano namuose tik keletas. Vienas iš jų - Moringa kvapnusis kūno purškiklis. 

"Niekas savaime nėra nei gražu, nei bjauru, bet gražu, jei daroma gražiai, ir bjauru - jei bjauriai."
Platonas


Produktas: THE BODY SHOP "Moringa" aliejinių moringų kvapnus kūno purškiklis
Gamintojas: "The Body Shop". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: nesandarus dangtelis
Tūris: 100 ml
Kaina*: 15,00 EUR
Kur galima įsigyti: The Body Shop parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Pakvėpinkite savo odą švelniu gėlių aromatu. Jis neatsispiriamas.

ČIA

Pirmiausia tradiciškai pakuotė. Aš esu įpratusi prie plastikinių purškiklių pakuočių, o šita - skaidraus stiklo. Viena vertus suprantu, kad aplinkai daug naudingiau stiklinės pakuotės, kurias galima perdirbti daug kartų. Tačiau stiklas visiškai neatsparus sutrenkimams ir dūžiams, gali lengvai skilti. Jei tai būtų produkto, kurį naudoju tik namie pakuotė, nesukčiau galvos. Tačiau purškiklį aš mėgstu nešiotis rankinėje ir pasipurkšti esant reikalui ar norui, pasiimti su savimi į keliones... o su stikliniu purškiklio buteliuku nesijaučiu saugiai. Iš tiesų stiklas pakankamai storas, bet net nežinau, galbūt kol kas tiesiog neįpratau prie minties, kad su buteliuku reikia elgtis atsargiau?

Kalbant apie dizainą, jis minimalistinis, gana paprastas, puoštas gėlių žiedais ir užrašais. Švarus ir aiškus dizainas visai patrauklus akiai, o geltonai nuspalvintas skystis papildo estetinį vaizdą. Nesu labai patenkinta metaliniu dangteliu, užsidedančiu ant purkštuko - jis neužsidaro tvirtai, atrodo yra šiek tiek pasideformavęs, o timptelėjus už viršaus nemažai pakyla nuo pagrindo. Keistokas sprendimas, kai dauguma naudoja plastikinius dangtelius, tačiau vėlgi, pilnai suprantu kompanijos idėją pagaminti pakuotę be plastiko.

Konsistencija. Geltonai nudažytas skystis visiškai atitinka vandens konsistenciją - skystas.


Sudėtis: Alcohol Denat. (35%), Alcohol (33,6%), Aqua, Parfum (Fragrance), Linalool, Benzyl Salicylate, Propylene Glycol, Geraniol, Glycerin, t-Butyl Alcohol, Sorbitol, EugenolMoringa Oleifera Leaf ExtractDenatonium Benzoate.

Nebandyta su gyvūnais.


Kvapas. Įsivaizduokite saldžias saldžias egzotiškas gėles, tačiau ne apsunkinančias uoslę ir dusinančias nuo saldumo, o saldžiai gaivias. Kvepia labai panašiai į kitus moringų kvapo produktus, tiesiog dieviškai skaniai, patraukliai, moteriškai... Sunku atsispirti šiam gėliškam aromatui... Kvapas stiprus, baltų gėlių, geidulingas, jausmingas, kreminis, moteriškas. Man kelia asociacijas su baltų gėlių žiedais, permirkusiais lietuje arba lengvai saulėtą paplūdimį, kažkur egzotiškuose kraštuose. Dievinu šitą aromatą!

Kalbant apie kitus aspektus, išlikimas man pasirodė geras - išlieka apie 4 valandas, panašiai kaip tualetiniai vandenys ir jaučiamas kiek plačiau nuo odos, gal 20-30 cm. Kvapas labai malonus tiek man, tiek mano vyrui, tiek aplinkiniams. Tikriausiai nepatiktų tik tiems, kurie nemėgsta baltų gėlių ar gėliškų aromatų. O apskritai, purškiklis labai universalus - bet kokio amžiaus mergaitė, mergina ar moteris gal jį be baimės dėvėti. Moringa aromatas neturi nei inflantilaus saldumo, nei sodraus brandumo. Dėl keliamų asociacijų manau labiausiai tinkamas pavasario ir vasaros sezonams, kai norisi daug gėlių, saldumo ir lengvos gaivos... Labai labai 💛




Ačiū, kad skaitėte,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys svarbus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai