L'OREAL "Smooth Sugars" veido ir lūpų šveitikliai: "Nourish" maitinamasis su kakavos sviestu; "Clear" skaistinamasis su kivi sėklomis; "Glow" suteikiantis švytėjimo su vynuogių sėklų aliejumi

Pasicukrinam? 😃 Gana šviežia naujiena L'oreal veido priežiūros srityje - trys veido šveitikliai, suteikiantys skaistumo, spindesio ir maitinantys odą, tinkami ir lūpoms šveisti. Šveitiklių sudėtyje naudojamas trijų rūšių cukrus ir aktyvieji ingredientai, kurie priklausomai nuo šveitiklio suteiks skirtingas funkcijas. Mano oda dažniausiai būna tiesiog normali, dažnokai pasausėja ir praranda drėgmę, kartais papilkėja, o nosies poros visuomet kemšasi - visa puokštė skirtingų problemų, tačiau iš esmė nėra tragiška situacija. Nors savo odą laikau kažkuo tarp normalios ir sausos, tačiau niekada nenumoju rankos ir nenuvertinu veido šveitiklio galios. Šveitikliai mažų mažiausiai pašalina negyvas odos ląsteles ir veidas atrodo skaistesnis; be to, skatina mikrocirkuliaciją, ko pasekoje oda geriau aprūpinama maistinėmis medžiagomis, tad priklausomai nuo odos tipo, 1-2 kartai savaitėje turėtų būti skiriami veido odos šveitimui.

Smooth sugars šveitiklius gavau testavimui, ir nors iš pradžių galvojau išsirinkti vieną, o kitus padovanoti jums, tačiau galiausiai godumo apimta 😆 (iš tikro tai smalsumo) išbandžiau visus ir šiandien pasakoju, kaip kuris man pasirodė, koks geriausiai tiktų kokio tipo odai bei kuris iš šių šveitiklių yra mano mylimiausias.

"Nemanyk, kad pasaulis tau skolingas gyvenimą. Ne, nes jis čia buvo pirmiau, nei tu."
M. Twainas


Produktas: L'OREAL Paris "Smooth Sugars" veido ir lūpų šveitikliai: "Nourish" maitinamasis su kakavos sviestu; "Clear" skaistinamasis su kivi sėklomis; "Glow" suteikiantis švytėjimo su vynuogių sėklų aliejumi 
Gamintojas: "L'Oreal Paris" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nušveisti negyvas odos ląsteles nuo lūpų ir veido odos. Priklausomai nuo švetiklio - maitinti, suteikti skaistumo ar suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nebent kelios sudėtinės dalys, nelabai turiu dėl ko prikibti
Tūris: kiekvieno po 50 ml
Kaina*: kiekvienas po 10,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada, Kristiana, pigu.lt ir kt.
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas:
NOURISH maitinamasis
REZULTATAS: švari, švelni ir pamaitinta oda akimirksniu. PO SAVAITĖS oda atrodo mažiau įsitempusi, elastingesnė ir švytinti. NAUDOJANT NUOLAT oda tampa gyvybingesnė ir švelni lyg kūdikio. Švelnus šveitiklis veidui ir lūpoms su 100 % natūraliu cukrumi ir kakavos sviestu – akimirksniu elastingesnei, pamaitintai ir švelniai odai. 3 rūšių cukrus (rudasis, rusvasis ir baltasis) giliai, bet švelniai nušveičia odą. MAITINANTIS KAKAVOS SVIESTAS su riebalų rūgštimis padeda nuraminti sausą odą. KOKOSŲ ALIEJUS yra žinomas dėl savybės apsaugoti odos barjerą. KAKAVOS PUPELĖS padeda pašalinti negyvas odos ląsteles ir sušvelninti odą. 
NAUDOJIMAS: sausais pirštais nedidelį priemonės kiekį užtepkite ant sausos odos. Uždarykite indelį. Sudrėkinkite odą šiltu vandeniu ir švelniai pamasažuokite veidą ir lūpas. Netepkite akių srities. Nuplaukite priemonę šiltu vandeniu. Naudokite 3 k. per savaitę. Laikykite sausoje vietoje, saugokite nuo vaikų, nevalgykite. Nenaudokite suskilinėjusioms lūpoms. Patekus į akis, nedelsdami kruopščiai praskalaukite vandeniu. PATIKRINTA DERMATOLOGINIAIS TYRIMAIS.

CLEAR skaistinamasis
REZULTATAS: švari ir skaisti oda akimirksniu. PO SAVAITĖS poros ir inkštirai tampa mažiau pastebimi, oda atrodo matinė. NAUDOJANT NUOLAT oda atrodo gyvybingesnė ir švelni lyg kūdikio. Švelnus šveitiklis veidui ir lūpoms su 100 % natūraliu cukrumi ir kivių sėklomis – akimirksniu švaresnei, gaivesnei ir švelnesnei odai. 3 rūšių cukrus (rudasis, rusvasis, baltasis) giliai, bet švelniai nušveičia odą. KIVIŲ SĖKLOS lygina odą, kad pastebimai sumažintų inkštirų ir išvalytų poras. ETERINIS PIPIRMĖČIŲ ALIEJUS mažina spuogelius ir dėmeles. ETERINIS CITRINŽOLIŲ ALIEJUS skaistina odą. 
NAUDOJIMAS: sausais pirštais nedidelį priemonės kiekį užtepkite ant sausos odos. Uždarykite indelį. Sudrėkinkite odą šiltu vandeniu ir švelniai pamasažuokite veidą ir lūpas. Netepkite akių srities. Nuplaukite priemonę šiltu vandeniu. Naudokite 3 k. per savaitę. Laikykite sausoje vietoje, saugokite nuo vaikų, nevalgykite. Nenaudokite suskilinėjusioms lūpoms. Patekus į akis, nedelsdami kruopščiai praskalaukite vandeniu. PATIKRINTA DERMATOLOGINIAIS TYRIMAIS.

GLOW suteikiantis švytėjimo: REZULTATAS: oda akimirksniu švari, lygi ir švytinti. PO SAVAITĖS odos tekstūra atrodo lygesnė. NAUDOJANT NUOLAT oda atrodo atsigavusi ir švelni lyg kūdikio. Švelnus šveitiklis veidui ir lūpoms su 100 % natūralios kilmės cukrumi ir vynuogių kauliukų aliejumi akimirksniu išryškina odos skaistumą, lygumą ir švelnumą. 3 RŪŠIŲ CUKRUS (rudasis, rusvasis ir baltasis) giliai, bet švelniai nušveičia odą. VYNUOGIŲ KAULIUKŲ ALIEJUS su vitaminu E suteikia veidui švytėjimo. TAIČIO GARDENIJŲ aliejus apsaugo odą nuo blausumo. ALIEJINIŲ KOPŪSTPALMIŲ UOGOS padeda švelniai išlyginti odos paviršių. 
NAUDOJIMAS: sausais pirštais nedidelį priemonės kiekį užtepkite ant sausos odos. Uždarykite indelį. Sudrėkinkite odą šiltu vandeniu ir švelniai pamasažuokite veidą ir lūpas. Netepkite akių srities. Nuplaukite priemonę šiltu vandeniu. Naudokite 3 k. per savaitę. Laikykite sausoje vietoje, saugokite nuo vaikų, nevalgykite. Nenaudokite suskilinėjusioms lūpoms. Patekus į akis, nedelsdami kruopščiai praskalaukite vandeniu. PATIKRINTA DERMATOLOGINIAIS TYRIMAIS.



Pirmiausia tiesiog privalau kelis sakinius parašyti vien pakuotėms. L'Oreal šveitiklių pakuotės labai primena kompanijos veido kremus, ar molio kaukes, kurios pasirodė ankstyvą pavasarį. Sunkūs stikliniai indeliai gana minimalistiniai ir didžiausią įspūdį čia daro pats produktas, persimatantis pro skaidrias sieneles. Dėl skystos konsistencijos Clear žaliasis šveitiklis dar turi papildomą baltą dangtelį po atsukamu dangteliu.

Ne mažiau akiai patrauklios ir kartoninės dėžutės su krūva informacijos apie naudojimo būdą, pažadus, rezultatus, sudėtines dalis... Niekas nepamiršta, patrauklu akiai - traukia dėmesį parduotuvių lentynose.


Kvapas. Malonūs, gan stipriai kvepiantis kol šveitiesi veidą, tačiau nusiplovus veido odą dingsta ar yra nuslopinamas kitų kosmetikos priemonių.
NOURISH šveitiklis kvepia kakava.
CLEAR šveitiklio kvapas gaiviausias, "švariausias', lengviausias ir iš tiesų primena kivius.
GLOW  variante tikrai užuodžiu cukrų, ir kažkokį keistą kvapą, primenantį sintetinius kramtomus apelsinų saldainius.
Hmm... malonu kai šveitiklis maloniai kvepia...

Konsistencija.
NOURISH šveitiklis indelyje pats tirščiausias ir sunkiausios konsistencijos. Iš pradžių atrodo, kad bus per sunkus ir per tirštas,  bet kokosų ir kakavos aliejai nuo kūno odos šyla ir skystėja, pasimato ir konsistencijoje esantys cukraus kristalai.
CLEAR šveitiklis skysčiausias, žalias, tarsi gelinės, tačiau tąsios konsistencijos, su kivių sėklomis ir sukraus dalelėmis.
GLOW šveitiklis konsistencija atrodo tarpinis variantas, tiksliau labiausiai įprastas, tradicinis šveitiklis, su daug cukraus dalelių ir rišamuoju aliejumi.


Sudėtis:
NOURISH maitinamojo: ISOPROPYL PALMITATE, SUCROSE, C10-18 TRIGLYCERIDES, SYNTHETIC WAX, GLYCERYL STEARATE, TRIHYDROXYSTEARIN, GLYCINE SOJA OIL/SOYBEAN OIL, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PERLITE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL/ APRICOT KERNEL OIL, CERA ALBA/BEESWAX, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED POWDER, SACCHARIDE HYDROLYSATE, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL/ SUNFLOWER SEED OIL, SILICA SALICYLATE, COCOS NUCIFERA OIL/COCONUT OIL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER/COCOA SEED BUTTER, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ IRON OXIDES, CARAMEL, LINALOOL, COUMARIN, LIMONENE, PARFUM/FRAGRANCE.

CLEAR skaistinamasis: GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, SUCROSE, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) SEED, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, SACCHARIDE HYDROLYSATE, TRIDECETH-6, TRIETHANOLAMINE, MENTHA PIPERITA OIL/PEPPERMINT OIL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARAMEL, CI 19140/YELLOW 5, CI 61570/GREEN 5, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE.

GLOW suteikiantis spindesio: SUCROSE, ETHYLHEXYL PALMITATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, STEARALKONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, SILICA, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT, SORBITAN OLEATE, SACCHARIDE HYDROLYSATE, GLYCERIN, GARDENIA TAITENSIS FLOWER, EUTERPE OLERACEA PULP POWDER, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL/SUNFLOWER SEED OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL/GRAPE SEED OIL, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, ALUMINA, COCOS NUCIFERA OIL/COCONUT OIL, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPSICUM ANNUUM EXTRACT/CAPSICUM ANNUUM FRUIT EXTRACT, POLYSORBATE 80, TOCOPHEROL, CI 15985/ YELLOW 6 LAKE, CI 61565/GREEN 6, CI 75130/ BETA-CAROTENE, CARAMEL, CI 19140/ YELLOW 5 LAKE, CI 42090/ BLUE 1 LAKE, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, PARFUM/FRAGRANCE.

Be parabenų ir silikonų.


Poveikis. Kaip jau minėjau įžangoje, šveitimo proedūros reiktų nepamiršti ir kartoti 1-2 kartus savaitėje, priklausomai nuo odos poreikių. Visi šie šveitikliai pagaminti cukraus pagrindu, ir priklauso mechaninių šveitiklių grupei. Dabartinė mano kosmetologė mano veido odai naudoja tik švelnius rūgštinius šveitiklius ir patarė atsargiai rinktis mechaninius, kad dalelės nebūtų per aštrios ir nebraižytų gana jautrios mano veido odos. Išbandžiusi visus tris, apie kiekvieną jų norisi trumpai papasakoti atskiromis pastraipomis.

NOURISH maitinamasis šveitiklis iš pradžių atrodo ne tik per tirštas, ši problema išsisprendžia kai priemonė sušyla ir aliejai ima tirpti, tačiau sakyčiau ir šveičiamųjų dalelių nėra labai daug, mažiausiai iš visų šių šveitiklių. Atrodo, kad nesugebės normaliai nušveisti odos ir poveikis bus niekinis. Šveitimas iš tiesų švelnus, tačiau ne ką mažiau efektyvus: po procedūros mano oda tapo itin švelni, lygi, skaistesnė, šviesesnė ir... negaliu patikėti tuo, ką rašau, tačiau iš tiesų pamaitinta! Bent jau viršutiniai odos sluoksniai tai tikrai! Manau šitas šveitiklis geriausiai tiks normalios, sausos odos savininkėms, kurios reikia itin švelnaus šveitimo ir riebesnės formulės priemonės išsausėjusiai odai. Tačiau kaip lūpų šveitiklis man visai nepatinka - esu pripratusi prie aštresnio lūpų šveitimo, tad su šituo vargstu bandydama greitai pašalinti negyvą lūpų odą.

CLEAR skaistinamasis šveitiklis savo konsistencija tikriausiai pats keisčiausias ir akiai pats patraukliausias. Jis skirtas giliai išvalyti odą ir apsaugoti nuo spuogų susidarymo, dėl ko geriausiai tinka ir labiausiai patiks riebios ir mišrios odos savininkėms. Tą patį galiu patvirtinti ir kelis kartus panaudojusi - klampioje konsistencijoje cukraus dalelių jau daugiau, tiesa, čia yra ir kivio skėlyčių, kurios man atrodo labiau dekoratyvinio pobūdžio, negu atliekančios konkrečią funkciją. Po šio šveitiklio mano veido oda tapo lygiai taip pat švelni, lygiai taip pat skaistesnė, atrodė švaresnė, tačiau įgavo matiškumo. Mano nosies inkštirai tapo švaresni, gražesni, tad ir valomasis efektas jaučiasi. Jeigu jūsų oda nėra riebi ar mišri, su šiuo šveitikliu reiktų elgtis atsargiau, odą masažuoti švelniau. Lūpų odai šis šveitiklis tinkamas, bet man asmeniškai pusėtinas - labai keista pradžioje ta gelinė konsistencija, bet šiaip - nušveičia negyvą lūpų odą be didesnių problemų. Tiek kad, žinau, kad lūpų šveitiklių gali būti geresnių.


GLOW suteikiantis švytėjimo šveitiklis pradžioje atrodo neįtikėtinai aštrus, bet vėlgi, patirpus aliejams tampa visiškai normaliu, vidutiniu veido šveitikli, o ir lūpas šveičia geriausiai. Sakyčiau, jei negalite išsirinkti vieno iš trijų - šitas yra visiškas viduriukas tiek poveikiu, tiek konsistencija. Šveitiklis pašalina negyvą odą, suteikia jai švelnumo, lygumo, skaistumo ir tikrai geba suteikti spindesio. Savaime suprantama, oda neatrodys kaip po hailaiterio, tačiau ji įgauna sveiko švytėjimo, tad papilkėjusiai, normaliai odai - pats tas. Vienintelis dalykas, kas šiame šveitiklyje kliūva yra būtent šito kvapas, na nemėgstu kramtomų sintetinių apelsininių saldainių kvapo, tiesiog nemėgstu... O visa kita- be priakaištų.

Visi trys šveitikliai yra nuostabūs. Bandžiau itin priekabiai tirti, stebėti ir ieškoti kažko, kas man nepatiktų. Užkliuvo vieno iš šveitiklių kvapas - bet uoslė gi visai neturi draugų. Na galbūt dar sudėtinės dalys kelios geltonos ir raudonos, bet vėli, L'Oreal kompanijoje natūralios kosmetikos neieškau. Kur ten L'Oreal, jei net natūraliomis apsiskelbiančios kompanijos nesugeba pasiūlyti visiškai saugių ingredientų kosmetikos produktuose. Žodžiu - man patiko, labai rekomenduoju rinktis pagal savo odos tipą, ir vargu ar patirsite nusivylimų. Aš sužavėta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai