DOVE "Pampering Pistachio" shower foam - kūno prausimosi putos su pistacijų ir magnolijos aromatu

Prieš keliaudama rašyti apie nagų bei manikiūrų tendencijas, dar būtinai noriu papasakoti apie putojantį kūno prausiklį, dušo putas, prausimosi putas iš Dove su nuostabiu pistacijų ir magnolijų aromatu. Vasaros metu praustis tiek kūną, tiek rankas putojančiu prausikliu daug smagiau: putojantis prausiklis smagiau ir daug patogiau kelionių metu, kai neturi kur įsimesti šlapios kempinės: tiesiog įsitrini putomis ir nuskalauji. O va su dušo želė taip nepavyksta - ji ne taip gerai suputoja kaip kempinėje, tad visuomet, kai tik galiu vasaros išvykų metu su savimi imu putojančius prausiklius tokiose plastikinėse, arba slėginėse purškiamose pakuotėse. Ką gi, nemalam liežuviu, pasižiūrim, kas ir kaip.

"Darbas taurina žmogų."
I. Belinskis



Produktas: DOVE "Pampering Pistachio" shower foam - prausimosi putos su pistacijų ir magnolijos aromatu
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: nėra labai skalsus
Tūris: 200 ml
Kaina*: apie 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Padėk odai pasijusti švariai ir sudrėkintai su šiomis švelniai valančiomis ir giliai maitinančiomis dušo putomis. Putojantis prausiklis sukuria itin legvas putas. Buteliuke yra daugiau nei 100 pompos paspaudimų atitinkančio produkto. Taigi naudokite gausiai ir mėgaukitės.
Naudojimas
1. Paspauskite pompą.
2. Padenkite putas ant odos.
3. Nuskalaukite vandeniu.


Plastikinė piemonės pakuotė - storesnis, žemas buteliukas su didžiule pompa ir putojimą sukeliančiu mechanizmu viduje. Tokio tipo buteliukas labai patogus, pakankamai sandarus, kad atlaikytų vasaros keliones. Dizaino prasme irgi nieko naujo nepapasakosiu - būdinga kompanijai balta spalva, keli užrašai ir pagrindinio ingrediento paveiksliukas. 

Kvapas. Tiesiog dieviškas... kiekvieną kart prausdamasi juo paprasčiausiai mėgaujuosi. Maloniai saldus, gėlių ir kosmetikos kvapas. Mmm...

Konsistencija. Viduje produktas rudai žalsvos spalvos, skystas. Praėjęs pro pompą tampa putomis, tačiau jos man atrodo skystesnės nei ŠITOS Dove, norėtųsi tvirtumo ir standumo.


Sudėtis: Water (Aqua), Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glycinate, Lauric Acid, Sodium Laurate, Parfum, Polysorbate 20, Citric Acid, Iodopropynyl Butylcarbamate, Magnolia Liliflora Flower Extract, PEG-4, PEG-4 Dilaurate, PEG-4 Laurate, Phenoxyethanol, Pistacia Vera Seed Extract, Propanediol, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sorbitol, Stearic Acid, Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Dove produktai yra iš tų geresnių kosmetikos produktų, parduodamų prekybos centruose, nors jų sudėtinės dalys tikrai neblizga, tačiau poveikis ir potyriai geri; kainos ir kokybės santykis geras. Šitos putos gerai prausia, maloniai kvepia, tik kad greitokai baigiasi ir nėra skalsios. Vieno paspaudimo nuprausti kūnui tikrai nepakanka, man minimalus kiekis trys paspaudimai, ko pasekoje sparčiai senka. Smagu buteliuką prigriebti savaitgalio išvykų metu ir greit bei patogiai nusiplauti, kad ir tas pačias rankas. Nepasakyčiau, kad priemonė drėkina ar kažkaip kitaip gerina odos būklę - jaučiu švelnumą po prausimose, bet drėkinimui tikrai reikia papildomos priemonės po dušo. Man patinka, mėgaujuosi kiekvienu dušu tiek dėl putų, tiek dėl labai malonaus kvapo. Pistacijų aromatas iš Dove dabar mano mėgstamiausias!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai