MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "56 Tuscan Sands"

Nors iki rudens pradžios liko kiek daugiau nei savaitė, bet man vis dar norisi lakuotis nagus ryškiai ir vasariškai, dar nebandau jaukintis prislopintų, neutralių ar tamsių spalvų ir džiaugiuosi ryškiomis. O tu? Draugai instagrame (jei dar neseki, būtinai užsuk, pasek - pamatysi kasdienybės nuotrupų daugiau nei kur kitur - geletakosmetinė_blog) nubalsavo, kad sekantis nagų lakas būtų Mollon PRO švelniai oranžinis. Nulakavau, patikrinau, kaip laiko ir noriu papasakoti jums.

"Tas, kuris padėjo bent vienam vieninteliam žmogui, suvokė gyvenimo prasmę."
Stefanas Cveigas




Produktas: MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "56 Tuscan Sands"
Gamintojas: "Mollon Cosmetics Sp z oo". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgas išlikimas
Labiausiai nepatiko: ant pakuotės nėra sudėtinių dalių
Tūris: 15 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Nagų lako formulė atspari ir labai greitai džiūvanti, praturtinta kietikiu, kuris prailgina nagų lako išlikimą iki 7 dienų. Aukštos kokybės kompnentai užtikrina idealaus tirštumo konsistenciją. Profesionalus nagų lako šepetėlis tobulai padengia laką ant plokštelės. Nesukuria dryžių. 
Naudojimas: naudokite Base Coat Nail Repair nagų lako bazę, du sluoksnius pasirinktos spalvos nagų lako ir Top Coat Quick Dry greitai džiūvantį viršutinį nagų laką.

Sudėtis: nei ant buteliuko, nei gamintojų, nei platintojų puslapyje, nei apskritai internete rasi sudėtinių dalių nepavyko. Teigiama, kad nagų lakas neturi Toluene, Formaldehyde ir DBP.


Mano nuomonė. Labai smagus buteliukas iš itin tvirto stiklo, sunkus, solidus. Labai smagiai atrodo ir didelis, matinis juodas dangtelis. Buteliukas smagus ir man atrodo rimtas, solidus, nė kiek "nekvepia" pigumu. Tik man didžiulis šios kompanijos trūkumas yra trūkstami ingridientai: nei kompanijos tinklalapyje, nei ant buteliuko, nei pardavimo vietoje, nei internete sąrašo rasti nepavyko.

Nagų lako šepetėlis - visiškas viduriukas tiek pločio, tiek ilgio atžvilgiu, tad tiks praktiškai visoms. Bus lengva dirbti ir toms, kurios įpratusios padengti greitai, vienu perbraukimu; tiek tos, kurios mėgsta kruopštesnį dengimą.

"56 Tuscan Sands" atspalvis švelnus persikinis, prislopintas, beveik pastelinis oranžinis atspalvis. Iš ties nuotraukos visiškai neatspindi tikrojo atspalvio - realybėje spalva ženkliai ryškesnė, intensyvesnė negu nuotraukose, kurių padariau iš tiesų daug, bet niekur atspalvis neatsispindėjo tobulai. Italija ir oranžinis Toscanos smėlis...


Mane labai džiugina itin lengvas nagų lako padengimas, tolygus pasiskirstymas ir jokių brūkšnių ant nago plokštelės. Kaip visuomet dengiu porą sluoksnių, nors pigmentacija gera ir antras sluoksnis ne itin keičia rezultatus. Smagus, kokybiškas lakas, kuris ir išlieka gerai - be problemų 5-6 dienas, nors paviršius blizgumą ima prarasti jau 4 dieną po lakavimo. Savaitės tikrai neduočiau, nebent su viršutiniu nagų lako sluoksniu. 

Nors ne pats tobuliausias kada nors bandytas nagų lakas, tačiau man labai patinka: kainos ir kokybės santykis geras, šepetėlis patogus, dengimas nesukelia problemų, o ilgas išlikimas džiugina.

Panašūs atspalviai:
     -
RIMMEL 60's by Rita Ora "413 Oragina"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai