CATRICE Made To Stay 24H makiažo pagrindas, atsparus vandeniui "010 Nude Beige"

Taip taip, akys jūsų neapgauna, dar vienas Catrice produktas ir makiažo pagrindas, žadantis būti visiškai atsparus vandeniui. Rašau apie priemones, apie kurias turėjau rašyti seniau; tačiau laiko suradau tik dabar, kai dauguma jų bus išimta iš prekybos. Tačiau tai nereiškia, kad makiažo pagrindą pradėjau testuoti nesenai, iš tiesų pirmą kart panaudojau kažkur pavasario viduryje, tad išbandyti laiko turėjau, o va aprašyti neatradau kada. 

Su catrice makiažo pagrindais man pasiseka 50/50 - tie, kurie nežada suteikti matinio efekto, laikyti milijono valandų, man visiškai netinka, o va visi spindesio suteikiantys, drėkinantys - beveik visuomet būna gerai. Odos tipas lemia labai daug, o kalbant apie šią - manyčiau ji labiau skirta mišriai ar riebiai veido odai, tačiau jokiu būdu ne sausai. Pasižiūrim?

"Mes visi pasmerkti ištverti gyvenimą. Ir vienintelė galimybė tai padaryti - pamilti jį."
G. Bernanas



Produktas: CATRICE Made To Stay 24H makiažo pagrindas, atsparus vandeniui "010 Nude Beige"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: gerai maskuoja
Labiausiai nepatiko: matomas ant veido
Tūris: 30 ml
Kaina*: 6,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Vandeniui atsparus kompleksas. Aukštos kokybės skystas makiažo pagrindas atsparus aktyviam gyvenimo būdui bei išlieka net iki 24 val. ir yra praturtintas antioksidantais. Taip pat ši priemonė lengvai dengiasi, odai suteikdama matinį efektą. Pudra yra atspari vandeniui, o lengva velvetiška tekstūra maloniai jaučiasi ant odos. Formulė sukuria gražios odos efektą, nepalikdama kaukės jausmo. Tyrimų institutas patvirtino, kad ši priemonė išlieka net iki 24 valandų.

Visada naudokite bazę prieš tepdamos makiažo pagrindą – galite pasirinkti jūsų poreikius atitinkančią priemonę. Taip pat naudojant bazę, prailgėja priemonės išsilaikymas. 


Makiažo pagrindo buteliukas stiklinis, pusiau matinio stiklo ir turintis tekstūrinį paviršių, kurį malonu liesti. Pakuotės dangtelis skaidrus plastikinis, pagrindo buteliukas su patogia ir higieniška dozavimo pompa. Smagi ir patraukli akiai aukšta, liekna forma. Visas dizainas labai paprastas, bet būtent šis - man patinka.

Kvapas. Kaip ir daugumos makiažo pagrindų - nieko neįprasto.

Konsistencija. Atrodo skystoka, tačiau masažuojant į odą turi sunkumo.


Sudėtis: AQUA (WATER), DIMETHICONE, TALC, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, PEG-10 DIMETHICONE, ISODODECANE, TRIETHYLHEXANOIN, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, GLYCERIN, NYLON-12, TOCOPHERYL ACETATE, PISUM SATIVUM (PEA) PEPTIDE, LEUCONOSTOC/ RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, SODIUM CHLORIDE, HYDROGEN DIMETHICONE, MAGNESIUM SULFATE, ACRYLATES/ POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DIMETHICONE/ VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, POTASSIUM SORBATE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Aplikuojant ant odos makiažo pagrindas gana greitai sausėja ir džiūva, ir nors nepasakyčiau, kad dirbti reikia žaibo greičiu, tačiau varnų skaičiuoti irgi nevalia. Tai antras pagal šviesumą atspalvis ir atrodo turėtų man tikti - visuomet Catrice kompanijos 10 atspalvio pagrindai man puikiai tinka žiemai, tačiau šiuo atveju, atspalvis man tinkamas tik vasaros metu, kai oda įdegusi. Kitais sezonais daug geriau tikrų 5 numerio atspalvis, arba reiktų naudotis šviesinančiais lašiukais, kad išgauti tinkamą atspalvį. 

Makiažo pagrindas lengvai ir tolygiai dengiasi, yra gerai pigmentuotas, tad puikiai užmaskuoja paraudimus, spalvos pakitimus ir smulkias raukšleles ar spuogelius. Būdamas matinio užbaigimo, jis tik labai minimaliai paryškina veido odos poras, tad šioje vietoje dedu riebų ir didelį pliusą. 

Jeigu jums labiau patinka natūraliai atrodantis makiažo pagrindas - tikriausiai ši priemonė jums netiks. Ant veido padengtas sluoksnis tampa aiškiai matomas - nors ir nesukuria kaukės efekto, bet makiažui be makiažo tokios priemonės paprasčiausiai nesirinkčiau. Geriausiai man tinka filmavimams, šventėms, ar ten, kur reikia itin gero maskavimo.


Giriu už makiažo stiprų prilipimą prie veido odos. Visgi, esu linkusi manyti, kad jis paryškintų išsausėjusias odos vietas (jau senai tokių neturėjau, tad patikrinti negaliu). Man puikiai išlieka visą dieną, be jokių pakitimų ir tikrai yra atsparus vandeniui. Dėmesio vertas pagrindas riebiaodėms, na, ir normalios odos turėtojoms, kai reikia intensyviai maskuojančios priemonės ir nesibaidoma matomo makiažo pagrindo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai