2018/2019 rudens - žiemos tendencijos: populiariausios plaukų spalvos ir aksesuarai plaukams

Ruduo - geriausias metas pakeisti plaukų spalvą, Aš noriu susigražinti savo natūralią, todėl, nors turėjau dažyti, nusprendžiau to nebedaryti - laukia ilgas nuauginėjimo procesas. Aišku, galėčiau eiti į kirpyklą ir tiesiog persidažyti, tačiau nenoriu daugiau jų kankinti. Šiai dienai jie ir taip per silpni...  Tačiau aš būtinai juos atsiauginsiu. Na, o jei jūs norite pakeisti spalvą, tik dar nesate tikra, kokios bus madingos ir populiarios - visuomet galite pasižvalgyti tendencijose.

Kita vertus, ne visuomet norisi keisti spalvą keičiantis sezonui. Kartais pakanka tiesiog pakeisti šukuoseną ar kirpimą (apie juos pakalbėsime sekančiame tendencijų įraše) arba įsegti kitokį, įdomų aksesuarą. Šis tendencijų įrašas skirtas 2018/19 rudens - žiemos plaukų spalvos bei plaukų aksesuarams. Kaip visuomet įrašo pabaigoje išskirsiu svarbiausias ir populiariausias tendencijas, į kurias būtinai reiktų atkreipti dėmesį.

Paveiksliukas iš ČIA

PLAUKŲ SPALVOS:

1. Raudona plaukų spalva



2. Kaštoninė ruda



3. Šviesi ruda



4. Natūrali blondinė



5. Balinta, dažyta platininė blondinė



6. Nenoninės spalvos plaukai


---------------------------------------------------------------------------------

PLAUKŲ AKSESUARAI:

1. Įvairūs plaukų raiščiai ir lankeliai



2. Tiaros ir karūnos



3. Plaukų žnyplės - "krokodilai"



4. Minimalistiniai plaukų segtukai ir sagės



5. Sagės ir segtukai su žvilgančiais akmenukais


6. Segtukai ir sagės su kaspinais



7. Daug vienodų plaukų papuošalų



8. Plaukų aksesuarai su monogramomis



9. Plaukų aksesuarai su plunksnomis


Kas svarbiausia 2018/19 rudens - žiemos plaukų spalvų ir plaukų aksesuarų tendencijose?

Pradėkime nuo spalvų tendencijų: šį sezoną vyraus natūralios plaukų spalvos. Plaukų stilistai ragina išlaisvinti plaukus iš dažų gniaužtų ir parodyti tikrąsias spalvas, nesvarbu, ar tai būtų raudona, kaštoninė, šviesiai ruda ar natūrali, lietuviškai purvina (čia taip spalvą apibūdinu, ne žmogų) blondinė. Be natūralių atspalvių pati stipriausia spalvos tendencija - neoniniai plaukai! Atrodo visiška priešingybė, tačiau jei jau norisi dažyti - tik neoninėmis, ryškiomis spalvomis. Jos keičia pastelinius atspalvius, kurie jau nebemadingi - jei sekate madas, neoninė spalva yra jūsų atsakymas - kad ir kaip sunku ją prižiūrėti...

Plaukų aksesuarai ir papuošalai, skirti šiai žiemai ir rudeniui turi labai stiprų 1990 metų įkvėpimą, kas yra galbūt šiek tiek keista, kai aprangos pagrindinis įkvėpimo laikotarpis buvo 1980 metai. Tad ant podiumo matėme ir sukryžiuotus lankelius, plaukų raiščius ir segtukus; netgi populiariuosius drugelius - segtukus, kuriuos segėjome vaikystėje. Labai daug dėmesio skiriama paprastiems segtukams ir sagtelės plaukuose, segint jas įvairiais būdais. Plaukų aksesuarų akcentuose vyrauja paprastumas arba lengvi saulėje spindintys kristalai bei kaspinai. Tačiau ryškiausia tendencija, prie kurios mus bandoma pripratinti jau kelis sezonus (nė vienas sezonas be jų neapsieina) yra galvos raiščiai ir lankeliai.

Plaukų aksesuarų srityje tendencijos man atrodo šiek tiek skurdokos, bet džiaugiuosi įvairiausiais segtukais ir į madą grįžtančiomis žnyplėmis. O kas tau patinka labiausiai? Gal planuoji keisti plaukų spalvą?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai