AUSTRALIAN GOLD Botanical Premium Coverage purškiama apsauga nuo saulės SPF 30, nelipni ir itin atspari vandeniui

Šiemet tai paskutinis saulės kosmetikai skirtas įrašas - vasara baigėsi, ir bene apie visus produktus jums jau papasakojau. Liko paskutinis - apsauginis purškalas nuo saulės su Spf 30 faktoriumi iš Australian Gold. Renkantis apsaugą nuo saulės man labai svarbu, kad ji būtų purškiama - taip daug patogiau padengti, nei bandyti losjonu išsitepti kūną, ir atsparumas vandeniui - kad ir kaip ten bebūtų, bet būnant prie vandens, maudantis, taškantis, mažiausiai ko norisi kas kelias minutes atnaujinti apsaugą nuo saulės. Mano iškeltus kriterijus kuo puikiausiai atitinka Australian Gold Botanical purškiama apsauga.

"Atkaklumas - pasisekimo laidas."
I. Dimitrijevas


Produktas: AUSTRALIAN GOLD Botanical Premium Coverage purškiama apsauga nuo saulės SPF 30, nelipni ir itin atspari vandeniui
Gamintojas: "Australian Gold LLC" Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: apsaugoti odą nuo saulės
Tinkamas tipas: suaugusiems
Labiausiai patiko: labai labai atsparus vandeniui
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina
Tūris: 177 ml
Kaina*: 34,33 EUR (šiuo metu Eurovaistinėje taikoma nuolaida, galima įsigyti už 20,99 EUR)
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Top Beauty, Garbane.lt
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: „Australian Gold® Botanical Spray“ SPF 30 purškiama apsaugos priemonė nuo saulės suteikia ne tik labai aukštą (SPF 30) apsaugos laipsnį nuo saulės spindulių, bet ir švelniai rūpinasi Jūsų oda. Ši natūrali nuo saulės poveikio apsauganti purškiama priemonė suteikia prabangios gaivos ir švaros jausmą, purškia patogia tolygia 360° srove. Papildytas vitaminais ir antioksidantais iš vietinių Australijos augalų, jis leidžia mėgautis saule taip, kaip to norite Jūs. Apsaugo nuo ultravioletinių A ir B spindulių ir išlieka atsparus vandeniui iki 80 minučių. Atraskite „Australian Gold® Botanical“ linijos produktus, kurie nepalieka riebumo ir lipnumo pojūčio ant odos bei pasižymi subtiliais kvapais.
Naudojimas: Gausiai purkškite ant odos 20 min. prieš deginantis. Purkškite laikydami 10−15 cm atstumu nuo odos. Netepkite ant veido ir nenaudokite, jei oras vėjuotas. Jei maudėtės ar prakaitavote, nusausinę odą pakartotinai užpurkškite po 80 min., vėliau pakartokite kas dvi valandas.


Purškiama produkto pakuotė savaime suprantama su purškikliu viršuje, tačiau keista, kad neturi visiškai jokio dangtelio. Metalinė pakuotė storoka, didelė, tad susidaro įspūdis, kad produkto čia daugiau, nei iš tiesų yra. Man labai patinka pakuočių dizainai - tiek kartoninės dėžutės, tiek flakono, jie visiškai vienodi - baltame fone geltona augalo šakelė su žiedais. Smagios ir gražios pakuotės būdingos Australian Gold kompanijos produktams.

Kvapas. Turbūt tai vienintelis saulės kosmetikos produktas, kuris neturi saulės kosmetikai būdingo kvapo. Kvepia gaiviais augalais ir šiek tiek saldžiomis gėlėmis. Malonus, augalinis kvapas neturi itin ilgo išlikimo, bet kol dengsite, ir dar šiek tiek po padengimo tikrai jausis.

Konsistencija. Skysta, purškiasi su kažkokiu lipnumu.


Sudėtis: Alcohol Denat.*. Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Glycerin, VA/ Butyl Maleate/ Isobornyl Acrylate Copolymer, Parfum, Aqua, Polyester-8, Tocopheryl Acetate**, Benzyl Benzoate, Limonene, Benzyl Alcohol, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Porphyra Umbilicalis (Red Algae) Extract, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract, Coumarin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Cinnamate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.
*sertifikuotas, organinis
**vitanimas E


Poveikis. Nors produktas purškiasi su kažkokiu lipnumu, tačiau greit susigėręs jis nepalieka nei riebios plėvelės, nesijaučia riebumo ir visiškai neapsunkina kūno odos. Jaučiasi nepaprastai maloniai ir itin lengvai. Priemonė nuo saulės yra atspariausia vandeniui, kokią tik kada esu bandžiusi. Užtenka pabandyti nusiplauti tik vandeniu papurkštą odą ir supranti, kad jos paviršių saugo tvirta plėvelė. Ją galima nuplauti tik su kūno prausikliu, bet niekad - tik su vandeniu. Džiugina - su šiuo produktu esu visiškai rami, kad net po pasitaškymo vandenyje, aš vis dar esu apsaugota nuo žalingos saulės.


Kaip pamatuoti saulės apsaugą? Namų sąlygomis tai tikriausiai neįmanoma. Stebiu, kaip reaguoja mano oda - su purškikliu ji nenudega (bet ir šiaip mano oda nenudega). Kažkokio konkretaus mato patikrinti nėra, tad lieka pasikliauti produktu ir mano nuomone labai gera kompanijos reputacija.

Man šitas purškiklis labai patinka: ir labai atsparus vandeniui, ir patogiai naudojamas, ir labai malonaus kvapo, neturintis tų nemalonių saulės kosmetikos kvapų. Tikiu, kad ir nuo žalingos saulės spindulių geba puikiai apsaugoti. Man patinka. Žinau, kad šiais metais jo nesunaudosiu, tad paliks kažkiek ir kitai vasarai. Manau šitas purškiklis būtų labai smagus šaltuoju metų laiku, atostogaujant šiltuose kraštuose, tiek kad, tikriausiai šiemet tokių kelionių mūsų šeima neplanuos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai