RASA Dermo Series valomasis micelinis vanduo jautriai odai su hialuronu, medetkų, ramunėlių ir avokado ekstraktais

Mano mylimiausias visų laikų micelinis vanduo yra Bioderma rožinis, skirtas jautriai odai, tačiau jis nėra pigus, todėl vis bandau rinkoje esančius variantus ir ieškau tokio pat gero poveikio už mažesnę kainą. Išbandžiusi Garnier micelinį, kuris man pasirodė labai jau gero valymo, tačiau griaužė akis, nusprendžiau suteikti šansą Rasa miceliniam vandenukui, apie kurį girdėjau ne ką mažiau gerų atsiminimų. 

Kadangi Rasos kosmetika jau dingo iš parduotuvių lentynų, nebent kokių užsilikusių pakuočių dar galima rasti mažiau populiariose parduotuvėse, tai norisi tikėti, kad su nauju prekiniu ženklu bus šiek tiek patobulinta ir šio micelinio vandens formulė, mat mano akimis iki tobulybės dar trūksta.

"Protas lavina jausmus."
R. Rolanas


Produktas: RASA Dermo Series valomasis micelinis vanduo jautriai odai su hialuronu, medetkų, ramunėlių ir avokado ekstraktais
Gamintojas: "BIOK laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nuvalyti veido, akių makiažą ir nešvarumus, gaivinti odą
Tinkamas tipas: jautriai odai
Labiausiai patiko: maloniai valo odą 
Labiausiai nepatiko: nesugeba pilnai pašalinti visų nešvarumų
Tūris: 200 ml
Kaina*: 5,49 EUR
Kur galima įsigyti: Rimi, Eurokos, Iki, Maxima, Drogas ir kt.
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Daugiafunkcinis naujos kartos valiklis švelniai nuvalo akių ir veido makiažą, nešvarumus, gaivina odą ir visiškai jos nesausina. Priemonės efektyvumas grindžiamas natūralių sudedamųjų dalių sąveika. Medetkų ir ramunėlių ekstraktai apsaugo nuo uždegimo ir pasižymi išskirtinėmis raminamosiomis savybėmis. Avokadų ekstraktas mažina odos jautrumą. Drėkinimą ir odos apsaugą nuo drėgmės praradimo užtikrina hialurono rūgštis Cristalhyal
Naudojimas: ryte ir vakare suvilgytu vatos diskeliu valykite veidą ir akis. Nereikia nuplauti.
Priemonė hipoalerginė, patvirtinta oftamologų.


Kas jau kas, bet pakuotė šiame produkte labai daili. Man labai patinka skaidraus plastiko buteliukas su gan minimaliu, juodais užrašais, dizainu. Pakuotė nors ir neatrodo kažkaip prabangiai, tačiau dailiai ir subtiliai, manau patiktų bene kiekvieno skoniui.

Smagus ir sandarus ir dozavimo mechanizmas. Paspaudus dalį dangtelio kita šokteli į viršų ir galima pilti produktą ant vatos diskelio. Ši pakuotė patvari ir nepraleidžia net kelionių metu - išbandyta vasaros atostogų metu! Tad šiuo atveju pakuotei didžiulės pagyros ir mano komplimentai.

Kvapas labai įdomus ir savotiškas. Nors kvapiųjų medžiagų sudėtyje nematau, tačiau jaučiamas labai lengvas mėtinis, gaivus aromatas, nuteikiantis maloniai. Kažkodėl visi mėtiniai reikalai man asocijuojasi su švara ir gaiva...

Konsistencija. Priemonė bespalvė, skystos, kaip vanduo konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, 1,3-Propanediol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Oleth-10, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA.


Poveikis. Micelinis vanduo yra skirtas makiažo, nešvarumų šalinimui, veido odos tonizavimui ir nėra skirtas nuplauti nuo veido odos. Tiesą sakant bene visus micelinius vandenis aš vistiek nuplaunu prausikliu, todėl veido priežiūros rutinoje produktų sąrašas man pasipildė dar vienu, tačiau niekur nedingo prausikliai ir tonikai. 

Rasa micelinis vanduo iš tiesų maloniai ir švelniai valo tiek veido, tiek akių makiažą. Atrodo nuvalo švariai ir vizualiai žiūrint ant odos nelieka jokių nešvarumų, bet pakanka veidą perbraukti toniku sudrėkintu vatos diskeliu, ir ant jo matosi dar nemažai makiažo likučių. Vadinasi valo ne taip jau gerai, ir manęs toks valymas nelabai tenkina... Tačiau noriu pagirti, kad ant veido odos nepalieka itin erzinančio lipnumo, jis būna labai minimalus, o ir akių negriaužia, nebent braukiu tiesiai per akies obuolį. 

Tačiau tai nereiškia, kad man nereikia prausiklio ir toniko. Visuomet likučius nuplaunu papildomu veido prausikliu ir nuvalau toniku - tik tokiu atveju lieku užtikrinta, jog veido oda liko visiškai švari. Deja, palikti šios priemonės ant odos aš negaliu, todėl drėkinamojo poveikio net nebandau apibūdinti. Visgi, dar valant jaučiu malonų odos gaivinimo efektą.

Galiausiai, ne, nepasakyčiau, kad Rasa patenkino mano lūkesčius. Įžangoje minėta Bioderma ir Garnier miceliniai vandenys daug geresni. Rasos kokybė nėra baisi, sakyčiau labai vidutinė - paviršinį makiažą nuvalo, jautriai odai tikrai tinka. Aš ja po dienos pavalau viršutinius odos sluoksnius, tačiau į pagalbą vis dar kviečiuosi prausiklį ir toniką, o itin užsispyrusiam tušui - ir specialų akių makiažo valiklį. Ar rekomenduočiau? Bioderma yra nenugalimas pirmūnas, tačiau jei negalite jo sau leisti, tuomet Garnier ar Rasa variantai neblogi. Deja, Garnier netiks itin jautriai odai, o Rasa valymas prastesnis. Tad... ne šventas gralis, ne kažkas tobulo, bet kažkur ties viduriuku, priklausomai nuo to, ko tikitės iš micelinio vandens.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Sveiki, dėl Biodermos aš pilnai sutinku, tikrai geras micelinis valiklis, bet reikia ieškoti akcijų ir gaunasi jis ne taip ir brangiai. Realiai 500ml pakuotę galma įsigyti už maždaug 11€, o bent jau man tokios užtenka vos ne metams :). Esu bandžiusi Melisą micelinį vandenį jis nebrangus, bet valo neblogai, tik lipnią šiokią tokią plėvelę palieka ;(. Ačiū Jums už laiką skiriant blogui, man labai patinka čia “užsukti” ir paskaitinėti :), gražios dienos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū, kad vis užsukate ir paskaitote :) Labai malonu ir smagu girdėti, kad įrašai reikalingi ir naudingi.
      Iš ties, pirkdama Bioderma, visuomet laukiu akcijų, bet šiaip, esu mėgėja vis bandyti kažką naujo, todėl Bioderma įsigyju tik tada, kai smalsumą bandyti kažką naujo nugali noras jaustis saugiai perkant valiklį.
      Geras, man melisa visad tokia taip sau atrodė, esu bandžiusi tik plaukų purškiklį, o veido odai vis nesiryžtu, reikės pasižvalgyti. Ačiū :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą