GOLDEN ROSE Cat's Eyes matinis, ilgai išliekantis, vandeniu atsparus akių pravedimas "Intense Black"

Akių pravedimai, kontūrai, plunksnelės, markeriai, skirti akies linijai niekad nebuvo mano draugai ž kartais atrodo, kad jau moku prasibrėžti ir visai puikiai pavyksta, tačiau mano akies forma tokia, kad standartinis katės pravedimas man netinka. Jei ir naudoju akių kontūrų pieštukus, tai tik pabrėžti blakstienų augimo liniją, ką kuo puikiausiai padarau su paprastu kajal pieštuku. Nepaisant to, standartiškai kartą ar du metuose vis nusiperku skystą pravedimą ir kuris laikas pasidažau, nedažnai, tačiau pasitaiko.

Golden Rose skystą pravedimą turiu jau kuris laikas, ir esu išbandžiusi net gana ekstremaliomis sąlygomis. Ir manau, kad šitas pravedimas iš ties geras. 

"Visada juokaukite tik su protingais žmonėmis."
P. Buastas


Produktas: GOLDEN ROSE Cat's Eyes matinis, ilgai išliekantis, vandeniu atsparus akių pravedimas "Intense Black"
Gamintojas: "Erkul Kozmetik A.S.". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgas išlikimas
Labiausiai nepatiko: nėra 100% atsparus vandeniui
Tūris: 6 ml
Kaina*: 3,18 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Martina, www.ceryx.lt, Švaros prekės
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Golden Rose Cat's Eye akių kontūro plunksnelė sukuria tikslų kontūrą ir suteikia dramatiškų akių efektą su matiniu užbaigimu ir ilgai išliekančiu rezultatu. Vandeniui atpari formulė netepa, netrupa ir išlieka itin ilgai. Dėka minkšto ir lankstaus šepetėlio lengva padengti tokio storio linija, kokios norite.


Akių pravedimo pakuotė plastikinė, juodo pagrindo su ryškiu, oranžiniu dangteliu. Iš tiesų labai daug nei apie dizainą, nei apie pakuotę išsiplėsti nenoriu. Svarbiau man yra plunksnelė - skirtingi žmonės mėgsta labai skirtingas plunksneles - ši sudaryta iš plaukelių, itin plona ir labai lanksti. Tokia brėžiant kiekvienas rankos judesys jaučiamas itin jautriai - man asmeniškai ne pati patogiausia, bet patogesnė už flomasterinio tipo pravedimus.

Kvapas niekuo nesiskiria nuo kitų skystų akių pravedimų.

Konsistencija. Vidutinė, vėlgi, nieko neįprasto tokio tipo priemonei.


Sudėtis: Aqua, CI 77499, Acrylates/ Octylacrylamide Copolymer, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Phenoxyethanol, Euphorbia Cerifera Cera, Cera Alba, Stearic Acid, Tromethamine, Cetyl Alcohol, Phenyl Trimethicone, Ozokerite, Sodium Polyacrylate, Ethylhexyl Gylcerin, Copernicia Cerifera Cera, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Hectorite, Cellulose, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Methylisothiazolinone.


Poveikis. Man labai patinka akių pravedimo plunksnelė - su tokia dirbti man patogu ir paprasta. Būtent tokiu galiuku buvo mano pirmasis skystas akių pravedimas, kuriuo dar mokykloje dažydavau sesę. Itin plonas su siaurėjančiu galiuku aplikatorius lengvas valdyti ir lengva juo nubrėžti tiek itin ploną, tiek storesnę liniją. Itin juoda spalva itin greit džiūva, tapdama matinio užbaigimo.


Labai norisi pagirti priemonės išlikimo laiką - pravedimas netrupa, nenusitrina, net ir stipriai prakaituojant. Nebent aišku, trinsite su prakaituota ar šlapia ranka. Turiu paminėti, kad nors žadama atsparumą vandeniui, tačiau jis toks nėra. Iš tiesų produktas labai atsparus viskam, tvirtai laikosi, bet ilgiau pasitaškius vandenyje ir nesaugant pravedimo, tikrai nubėgs lauk.

Man plunksnelė labai patinka: padengimas ir plunksnelės valdyams lengvas, paimamas pakankamas kiekis produkto vienam perbraukimui per voką, intensyviai ryški spalva nesukelia problemų siekiant išgauti tikrą juodą atspalvį; galiausiai ir atparumas bei išlikimas labai labai geras. Labai fainas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai