CLINIANS Attiva Antistress refreshing - raminamasis tonikas su miškinių dedešvų ekstraktu

Nekenčiu, nekenčiu gydytojų. Pas juos pasirodžius visuomet sužinai savo sveikatos problemas, apie kurias senai negalvoji, ir dar gauni velnių, kam nesilankai pas specialistus... Pagaliau vėl apsilankiau pas endokrinologą, ir vėl laukia krūva tyrimų, nekenčiu hormoninių ašių tyrimų, juolab kai pusę jų pilnai mokami. Kita vertus, žinau kodėl nepriaugu svorio, nors visiems giminaičiams atrodo, kad nuolat laikausi dietos ir nevalgau. O tiesa paprasta - kai nepakanka augimo hormonų, nei tu raumenų masės užauginsi, nei svoris drąstiškai auga. O jau tos tetulės...
"nu ko nevalgai, valgyk, juk skanu!"
"ačiū, jau soti!"
"vaikuti tu šakaliukas, sveikatos neturėsi jei nevalgysi, svorio priaugti reikia. Per daug kūdiniesi..."
Pažįstama situacija? Kiekvieną kart kai svečiuojuosi pas kažką sulaukiu labai panašių komentarų. Taip ir norisi pateikti gydytojų išvadas, kad svoris pas mane toks dalykas, kuris nepriklauso nuo mano norų ir valgymo kiekių. Žodžiu, sausis laukia gydymo įstaigų lankymo mėnuo, su vėl visa perkratoma istorija nuo pirmų anemijos požymių, nuo auglio operacijos, nuo kiekvieno naudoto hormoninio preparato, nuo kiekvieno tyrimo per pastaruosius jau beveik dešimt metų. Bet hey, visuomet sau primenu, kad prieš dešimtmetį viskas galėjo baigtis ir kitaip. Tad sukandusi dantis sau pažadu lankytis pas specialistus ir vėl, ir iškęsti kiekvienos tetulės priekaištus, ko aš čia tokia kūda.

Oi, tos tetos... Na o šiandien bloge noriu papasakoti apie Clinians veido toniką, skirtą raminti veido odą, valyti nešvarumus bei ją gaivinti.

"Net savo nuostabiausiomis svajomis žmogus negali sukurti ko nors puikesnio už gamtą."
Ž. B. Lamarkas



Produktas: CLINIANS Attiva Antistress refreshing - raminamasis tonikas su dedešvų ekstraktu
Gamintojas: "Mirato". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: valyti veidą, gaivinti odą, šalinti nešvarumus ir makiažą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gaivina ir suteikia komforto jausmą
Labiausiai nepatiko: degina pažeistą odą, tad neįsivaizduoju, kaip gali būti raminančio poveikio
Tūris: 200 ml
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Veido tonikas nuvalo ir atgaivina odą, šalina makiažo ir nešvarumų likučius. Sudėtis papildyta miškinių dedešvų ekstraktu, kuris pasižymi raminamosiomis ir minkštinamosiomis savybėmis.
Naudojimas: Nuvalius veidą drėkinamuoju valomuoju pieneliu, suvilgykite vatos lapelį toniku, valykite veido ir kaklo odą.


Plastikinė toniko pakuotė gana paprasti dizainu su užrašais ir augalais, ramia pastelinių spalvų palete, man atrodo visai gražiai ir visai patraukliai. Tačiau aš turiu priekaištų plačiam ir dideliam dangteliui - dozuoti toniką ja nėra labai sudėtinga, tačiau mažesnis dangtelis gerokai patogesnis. Be to, man regis jis nėra visai sandarus - šios linijos akių makiažo valiklio dangtelis praleidžia produktą lauk, o toniko - nors ir kiek mažiau, bet vistiek nėra pilnai sandarus.

Kvapas. Priemonės kvapas stiprus ir intensyvus, net ir šiuo metu, turėdama siaubingą slogą ir neužuosdama praktiškai nieko, toniko kvapą jaučiu pakankamai aiškiai. Kvapas nėra konkretus ar aiškiai atpažįstamas - tiesiog maloniai kvepiantis kosmetinis aromatas.

Konsistencija. Vandens skystumo lengvai rausvas skystis.


Sudėtis: Aqua, Malva Sylvestris Leaf Water, Saccharide Isomerate, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Ethylparaben, CI 16035.


Poveikis. Aprašyti ir papasakoti veido toniko poveikį gana sunku. Ir tikriausiai labai dažnai tai miniu įrašuose apie tonikus. Tonikai atgaivina odą, reguliuoja jos pH po prausimo. Clinians tonikas tikrai gerai pašalina nešvarumus ir makiažo likučius, jei tokių dar lieka po odos prausimo.

Tačiau tonikas tikrai negali segėti raminamojo efekto vardo. Pastebėjau, kad jei oda nors truputį pažeista, tonikas degina odą. Vargu ar jautrios odos savininkės apsidžiaugtų tokiu efektu? Apskritai vertinant jis nėra nei blogas, nei labai geras - paprastas tonikas, kuris padės nuvalyti nešvarumus, atgaivins, tonizuos odą, bet netiks jautresniems odos tipams. Nei giriu, nei peikiu, toks visiškas viduriukas, nepalikęs nei susižavėjimo, nei labai prastos nuomonės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Man labai alergizavo odą 😔 sunaudosiu swatch'ams vir makiažo staleliui nuo kosmetikos dėmių valyti, bet taip gaila 😔

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho! Va kaip būna su kosmetika - vienam visai nieko, o kitam siaubas.
      Sveik, kad greičiau oda sugytų :)

      Panaikinti
    2. Sugijo, jau viskas gerai, bet taip išsigandau panaudojus 😁 kitą dieną laukė renginys, tai ojoj nervų buvo 😁

      Panaikinti
    3. Tikiu... Žinau... mane irgi nervina, kai suerzina odą, net kai neturi planų. :)
      Svarbu viskas dabar jau praeityje ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą