DOVE "Silk Glow" puoselėjamoji dušo želė

Ne visos dušo želė yra vienodos: skiriasi priemonių konsistencija, sudėtis, tačiau aktualiausias dalykas ir tikriausiai ryškiausiai pastebimas yra malonus aromatas, kurio apgobtai būtų gera kiekvieno prausimosi metu. Aš myliu daug skirtingų kompanijų dušo želė aromatų, ir šį kartą noriu papasakoti apie maloniai kvapnų ir švelnų odai dušo kremą iš Dove.

"Tu atrodai nuostabiai. Ir kvepi puikiai"
Zac Posen


Produktas: DOVE "Silk Glow" puoselėjamoji dušo želė
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailesnė, švelnesnė oda
Labiausiai nepatiko: nelabai saugi gaminio sudėtis
Tūris: 250 ml
Kaina*: apie 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose

Ką žada gamintojas: Spindinti oda – ne tik ypatingomis progomis, suteikite sau spindesio kiekvieną dieną.


Dušo želė pakuotė gana paprasta: pagaminta iš baltos spalvos, vidutinio minkštumo plastiko. Pakuotės forma į viršų siaurėja, kur uždegtas baltas nukemšamas dangtelis su viršuje esančia atidarymo anga. Man asmeniškai daug labiau patinka dušo želė pakuotės su viršuje lygiu dangteliu, nes taip, baiginėjantis gaminiui pakuotę galiu apversti ir ji bus visuomet paruošta naudojimui.

Dušo želė dizainas labai paprastas, su keliais kreminės spalvos intarpais, dėl kurių galima daryti prielaidą, kad produktas bus švelnus odai. Apskritai, iš pakuotės ir ant jos esančios informacijos sunku suprasti, ką (be odos prausimo) dušo želė dar darys kūno odai.


Kvapas. Dušo želė kvapas gana intensyvus, tačiau švelnus ir labai malonus uoslei. Toks šilko švelnumo aromatas, kuris man patinka, nors po prausimosi ant odos neišlieka. Apskritai, aš nuolat kartoju, kad esu įsimylėjusi Dove priemonių kvapus, kurie visuomet turi tą švaros ir gaivos aromatą, nepriklausomai nuo to, ar pridėti kokie konkretūs kvapai ar ne.

Konsistencija. Dušo želė man sunku vadinti dušo želė. Jos konsistencija visai ne želinė: tai greičiau tirštas, gelsvos spalvos kremas dušui. Tačiau jei jau gamintojas įvardija priemonę, kaip dušo želė, tai taip ją ir vadinkime. 😊


Sudėtis: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Hydrogenated Soybean Oil, Sodium Chloride, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Glycerin, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sodium Isethionate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, BHT, Tetrasodium EDTA, Butylene Glycol, DMDM Hydantoin, Sodium Benzoate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Zinc Oxide, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140.


Poveikis. Dušo želė gerai putoja, tiesa, pradžioje reikia kiek daugiau laiko, kol ji susimaišo su vandeniu, negu įprastų konsistencijų dušo želėms, tačiau tai kelių sekundžių skirtumas. Ką iš karto pastebėjau, jog priemonė labai skalsi, jos reikia visai nedaug, tad ir pakaks ilgiau, nei tokio kiekio gelinės konsistencijos gaminio.


Priemonės aromatas maloniai nuteikia, suteikia odai ne tik švaros ir gaivos pojūtį, tačiau ji tampa spindinti ir gražesnė. Nejuokauju, po odos prausimo pastebėjau, kad mano oda atrodo sveikiau ir tarsi spindi jaunyste ir drėgme, tarsi būtų pamaitinta kūno pieneliu.

Žinoma, aš galėčiau prisikabinti prie nelabai saugios priemonės sudėties, tačiau kompanijos tikslas ir nėra gaminti natūralios sudėties kosmetiką, o ir šiaip, mažiau dėmesio kreipiu į produktų, kuriuos nuplaunu nuo odos sudėtis. Iš esmės ši dušo želė man labai patinka ir tinka mano kūno odai, taip pasiilgusiai švelnios kreminės konsistencijos produktų ir maloniai švelnaus prausimo efekto.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai